Warzywa w produkcji surówek i sałatki jarzynowej - instrukcja technologiczna postępowania z warzywami do produkcji surówek, sałatki jarzynowej (ziemniaki, cebula, marchew, buraki, seler, kapusta, itd)
Warzywa w produkcji surówek i sałatki jarzynowej - instrukcja technologiczna postępowania z warzywami do produkcji surówek, sałatki jarzynowej (ziemniaki, cebula, marchew, buraki, seler, kapusta, itd)
Warzywa w produkcji surówek i sałatki jarzynowej - instrukcja technologiczna postępowania z warzywami do produkcji surówek, sałatki jarzynowej (ziemniaki, cebula, marchew, buraki, seler, kapusta, itd) to niezbędne ogniwo w łańcuchu bezpieczeństa żywności i żywienia każdego zakładu pracy bądź firmy obracającej żywnością. Jeżeli chcesz mieć pewność, że Twoi pracownicy posiadają odpowiednią wiedzę profilaktyki bezpieczeństwa żywności i żywienia, HACCP, GHP i GMP to już teraz zakup produkt Warzywa w produkcji surówek i sałatki jarzynowej - instrukcja technologiczna postępowania z warzywami do produkcji surówek, sałatki jarzynowej (ziemniaki, cebula, marchew, buraki, seler, kapusta, itd). Tylko praca wykonywana zgodnie z przepisami i zasadami GHP/GMP może zagwarantować odpowiednie bezpieczeństwo żywnościu i obniżyć prawodpodobieństwo niepożądanych chorób.Warzywa w produkcji surówek i sałatki jarzynowej - instrukcja technologiczna postępowania z warzywami do produkcji surówek, sałatki jarzynowej (ziemniaki, cebula, marchew, buraki, seler, kapusta, itd)
Niniejsza instrukcja sanitarna GHP/GMP została opracowana przez doświadczonego Inspektora ds. Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia. Warzywa w produkcji surówek i sałatki jarzynowej - instrukcja technologiczna postępowania z warzywami do produkcji surówek, sałatki jarzynowej (ziemniaki, cebula, marchew, buraki, seler, kapusta, itd) to żaden wyjątek i tak jak w każdym innym przypadku, należy zaopatrzyć zakład pracy w odpowiednią instrukcję higieniczno-sanitarną GHP/GMP. Warzywa w produkcji surówek i sałatki jarzynowej - instrukcja technologiczna postępowania z warzywami do produkcji surówek, sałatki jarzynowej (ziemniaki, cebula, marchew, buraki, seler, kapusta, itd) w swojej treści zawiera wszystkie niezbędne informacje dla Warzywa w produkcji surówek i sałatki jarzynowej - instrukcja technologiczna postępowania z warzywami do produkcji surówek, sałatki jarzynowej (ziemniaki, cebula, marchew, buraki, seler, kapusta, itd), które wynikają z aktualnych przepisów sanitarnych, GHP/GMP. Nasze wieloletnie doświadczenie i współpraca z instytucjami nadzorującymi zakłady pracy dają Ci pewność, że treść zakupionej instrukcji przejdzie pomyślnie każdą kontrolę (Państwowej Inspekcji Sanitarnej).Dostępne wersje dla Warzywa w produkcji surówek i sałatki jarzynowej - instrukcja technologiczna postępowania z warzywami do produkcji surówek, sałatki jarzynowej (ziemniaki, cebula, marchew, buraki, seler, kapusta, itd):
- Planszowa - jest to wydrukowana instrukcja sanitarna GHP/GMP, zalaminowana wysokiej jakości folią chroniącą przed czynnikami zewnętrznymi. Instrukcja ta posiada w rogach piankowe przylepce umożliwiające montaż instrukcji niemal na dowolnej powierzchni.
- Elektronicznej - instrukcja sanitarna GHP/GMP w postaci pliku PDF, umożliwiająca wielokrotny wydruk tej instrukcji. Idealna alternatywa jeśli potrzebujesz wiele sztuk tej samej pozycji.
Instrukcje GHP/GMP - Wytwórnie żywności
Przedstawiona instrukcja (Warzywa w produkcji surówek i sałatki jarzynowej - instrukcja technologiczna postępowania z warzywami do produkcji surówek, sałatki jarzynowej (ziemniaki, cebula, marchew, buraki, seler, kapusta, itd)) jest to jedynie drobna część oferowanych produktów w kategorii Wytwórnie żywności. Majac na uwadze bezpieczeństwo pracowników Twojej firmy przygotowaliśmy całą serie instrukcji sanitarnych GHP-GMP dla tej kategorii. Całą ofertę dla instrukcji HACCP z kategorii Wytwórnie żywności sprawdzisz klikając na poniższy przycisk. Dodatkowo w trosce o Twój portfel wszystkie oferowane instrukcje sanitarne dostępne są w tej samej niskiej cenie.PODGLĄD - Warzywa w produkcji surówek i sałatki jarzynowej - instrukcja technologiczna postępowania z warzywami do produkcji surówek, sałatki jarzynowej (ziemniaki, cebula, marchew, buraki, seler, kapusta, itd)
Przedstawiony podgląd instrukcji ma charakter orientacyjny, którego celem jest unaocznienie jak skonstruowany jest plik który można zakupić,
a zakupiona instrukcja będzie sie od niego znacząco różnić wartością merytoryczną.
Cześć!
Nazywam się Grzegorz Wrzeszcz i od 2014 roku zawodowo zajmuję się systemem HACCP oraz GHP/GMP. Od tego czasu udało mi się opracować blisko 120 różnych instrukcji sanitarnych GHP-GMP w tym rownież Warzywa w produkcji surówek i sałatki jarzynowej - instrukcja technologiczna postępowania z warzywami do produkcji surówek, sałatki jarzynowej (ziemniaki, cebula, marchew, buraki, seler, kapusta, itd), którą możesz zakupić na tej stronie.
Jeżeli masz jakieś pytania odnośnie tego produktu to pisz śmiało lub dzwoń! Z przyjemnością odpowiem na wszystkie twoje pytania i rozwieję (mam nadzieję) wszelkie wątpliwości.
Parametry techniczne
Tytuł publikacji | Warzywa w produkcji surówek i sałatki jarzynowej - instrukcja technologiczna postępowania z warzywami do produkcji surówek, sałatki jarzynowej (ziemniaki, cebula, marchew, buraki, seler, kapusta, itd) |
Producent, autor | alleBHP |
Format | Standard A4 - 21 x 29,7 cm |
Dział, kategoria | Instrukcje HACCP, GHP-GMP, Wytwórnie żywności |
Wersja elektroniczna | Plik PDF - umożliwia otwarcie pliku bez specjalistycznego oprogramowania |
Dostępność wersji elektronicznej | W ciągu 5 minut od dokonania zakupu |
Wersja planszowa |
|
Dostępność wersji planszowej | Dostępna od ręki, wysyłka w 24h |
Zgodność | Opracowana zgodnie z obowiązującymi przepisami dot. systemu HACCP (ustawa z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2018r. poz. 1541); oraz Rozporządzenie (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. L 139 z 30.04.2004)). Dokumentacja w pełni akceptowana przez Państwową Inspekcję Sanitarną. |
Ocena klientów | - ponad 99% pozytywnych opinii |