Dla zamówień powyżej 150 zł!
O szczegóły zapytaj sprzedawcę!
+48 535 385 285
pon - pt
9:00 - 16:00
Strona 1 z 1
Instrukcje sanitarne dla piekarni jest to kategoria zawierająca zestaw instrukcji higieniczno-sanitarnych dedykowanych dla piekarni. Niniejsze instrukcje dobrch praktyk higienicznych dla piekarni (instrukcje ghp dla piekarni) oraz instrukcje dobrych praktyk produkcyjnych dla piekarni (instrukcje gmp dla piekarni) są to pełnowartościowe procedury zawierające wszystkie niezbędne informacje dotyczące higieny i bezpieczeństwa żywności w magazynach spożywczych oraz magazynach mrożonek. Wszystkie instrukcje zostały opracowane przy współpracy z państwowymi organami sprawującymi kontrolę nad higieną i bezpieczeństwem żywności dzięki czemu możesz mieć pewność, że stosowane procedury są aktualne i bezpieczne.
Poniższe instrukcje higieniczno-sanitarne dla piekarni możesz zakupić w wersji planszowej, gotowej do powieszenia na ścianie, odpornej na warunki atmosferyczne lub w wersji elektronicznej do samodzielnego wydruku.
przy obsłudze komputera z monitorem ekranowym