+48 737 797 355        biuro@allebhp.pl

Kategorie

Darmowa dostawa


Dla zamówień powyżej 150 zł!

O szczegóły zapytaj sprzedawcę!

Szybki kontakt


biuro@allebhp.pl


+48 737 797 355

pon - pt
9:00 - 16:00

Mała gastronomia

Instrukcje sanitarne dla małej gastronomii jest to kategoria zawierająca zestaw instrukcji higieniczno-sanitarnych dedykowanych dla małej gastronomii, budek z goframi, kebabem, zapiekankami itp. Niniejsze instrukcje dobrch praktyk higienicznych dla  małej gastronomii (instrukcje ghp dla małej gastronomii) oraz instrukcje dobrych praktyk produkcyjnych dla małej gastronomii (instrukcje gmp dla małej gastronomii) są to pełnowartościowe procedury zawierające wszystkie niezbędne informacje dotyczące higieny i bezpieczeństwa żywności w magazynach spożywczych oraz magazynach mrożonek. Wszystkie instrukcje zostały opracowane przy współpracy z państwowymi organami sprawującymi kontrolę nad higieną i bezpieczeństwem żywności dzięki czemu możesz mieć pewność, że stosowane procedury są aktualne i bezpieczne.

Poniższe instrukcje higieniczno-sanitarne dla małej gastronomii możesz zakupić w wersji planszowej, gotowej do powieszenia na ścianie, odpornej na warunki atmosferyczne lub w wersji elektronicznej do samodzielnego wydruku.

1

Strona 1 z 1

Pobierz darmową instrukcję BHP

przy obsłudze komputera z monitorem ekranowym

Wiadomość została wysłana na podany adres e-mail.
Sprawdź swoją skrzynkę pocztową i pobierz darmową instrukcję!
POBIERZ DARMOWĄ INSTRUKCJĘ BHP
Pobierz darmową Instrukcję BHP
przy obsłudze komputera z monitorem ekranowym
!