Pomieszczenia, urządzenia i drobny sprzęt w małej gastronomii - instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń, urządzeń i sprzętu drobnego w punktach małej gastronomii
Pomieszczenia, urządzenia i drobny sprzęt w małej gastronomii - instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń, urządzeń i sprzętu drobnego w punktach małej gastronomii
Pomieszczenia, urządzenia i drobny sprzęt w małej gastronomii - instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń, urządzeń i sprzętu drobnego w punktach małej gastronomii to niezbędne ogniwo w łańcuchu bezpieczeństa żywności i żywienia każdego zakładu pracy bądź firmy obracającej żywnością. Jeżeli chcesz mieć pewność, że Twoi pracownicy posiadają odpowiednią wiedzę profilaktyki bezpieczeństwa żywności i żywienia, HACCP, GHP i GMP to już teraz zakup produkt Pomieszczenia, urządzenia i drobny sprzęt w małej gastronomii - instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń, urządzeń i sprzętu drobnego w punktach małej gastronomii. Tylko praca wykonywana zgodnie z przepisami i zasadami GHP/GMP może zagwarantować odpowiednie bezpieczeństwo żywnościu i obniżyć prawodpodobieństwo niepożądanych chorób.Pomieszczenia, urządzenia i drobny sprzęt w małej gastronomii - instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń, urządzeń i sprzętu drobnego w punktach małej gastronomii
Niniejsza instrukcja sanitarna GHP/GMP została opracowana przez doświadczonego Inspektora ds. Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia. Pomieszczenia, urządzenia i drobny sprzęt w małej gastronomii - instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń, urządzeń i sprzętu drobnego w punktach małej gastronomii to żaden wyjątek i tak jak w każdym innym przypadku, należy zaopatrzyć zakład pracy w odpowiednią instrukcję higieniczno-sanitarną GHP/GMP. Pomieszczenia, urządzenia i drobny sprzęt w małej gastronomii - instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń, urządzeń i sprzętu drobnego w punktach małej gastronomii w swojej treści zawiera wszystkie niezbędne informacje dla Pomieszczenia, urządzenia i drobny sprzęt w małej gastronomii - instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń, urządzeń i sprzętu drobnego w punktach małej gastronomii, które wynikają z aktualnych przepisów sanitarnych, GHP/GMP. Nasze wieloletnie doświadczenie i współpraca z instytucjami nadzorującymi zakłady pracy dają Ci pewność, że treść zakupionej instrukcji przejdzie pomyślnie każdą kontrolę (Państwowej Inspekcji Sanitarnej).Dostępne wersje dla Pomieszczenia, urządzenia i drobny sprzęt w małej gastronomii - instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń, urządzeń i sprzętu drobnego w punktach małej gastronomii:
- Planszowa - jest to wydrukowana instrukcja sanitarna GHP/GMP, zalaminowana wysokiej jakości folią chroniącą przed czynnikami zewnętrznymi. Instrukcja ta posiada w rogach piankowe przylepce umożliwiające montaż instrukcji niemal na dowolnej powierzchni.
- Elektronicznej - instrukcja sanitarna GHP/GMP w postaci pliku PDF, umożliwiająca wielokrotny wydruk tej instrukcji. Idealna alternatywa jeśli potrzebujesz wiele sztuk tej samej pozycji.
Instrukcje GHP/GMP - Mała gastronomia
Przedstawiona instrukcja (Pomieszczenia, urządzenia i drobny sprzęt w małej gastronomii - instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń, urządzeń i sprzętu drobnego w punktach małej gastronomii) jest to jedynie drobna część oferowanych produktów w kategorii Mała gastronomia. Majac na uwadze bezpieczeństwo pracowników Twojej firmy przygotowaliśmy całą serie instrukcji sanitarnych GHP-GMP dla tej kategorii. Całą ofertę dla instrukcji HACCP z kategorii Mała gastronomia sprawdzisz klikając na poniższy przycisk. Dodatkowo w trosce o Twój portfel wszystkie oferowane instrukcje sanitarne dostępne są w tej samej niskiej cenie.PODGLĄD - Pomieszczenia, urządzenia i drobny sprzęt w małej gastronomii - instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń, urządzeń i sprzętu drobnego w punktach małej gastronomii
Przedstawiony podgląd instrukcji ma charakter orientacyjny, którego celem jest unaocznienie jak skonstruowany jest plik który można zakupić,
a zakupiona instrukcja będzie sie od niego znacząco różnić wartością merytoryczną.
Cześć!
Nazywam się Grzegorz Wrzeszcz i od 2014 roku zawodowo zajmuję się systemem HACCP oraz GHP/GMP. Od tego czasu udało mi się opracować blisko 120 różnych instrukcji sanitarnych GHP-GMP w tym rownież Pomieszczenia, urządzenia i drobny sprzęt w małej gastronomii - instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń, urządzeń i sprzętu drobnego w punktach małej gastronomii, którą możesz zakupić na tej stronie.
Jeżeli masz jakieś pytania odnośnie tego produktu to pisz śmiało lub dzwoń! Z przyjemnością odpowiem na wszystkie twoje pytania i rozwieję (mam nadzieję) wszelkie wątpliwości.
Parametry techniczne
Tytuł publikacji | Pomieszczenia, urządzenia i drobny sprzęt w małej gastronomii - instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń, urządzeń i sprzętu drobnego w punktach małej gastronomii |
Producent, autor | alleBHP |
Format | Standard A4 - 21 x 29,7 cm |
Dział, kategoria | Instrukcje HACCP, GHP-GMP, Mała gastronomia |
Wersja elektroniczna | Plik PDF - umożliwia otwarcie pliku bez specjalistycznego oprogramowania |
Dostępność wersji elektronicznej | W ciągu 5 minut od dokonania zakupu |
Wersja planszowa |
|
Dostępność wersji planszowej | Dostępna od ręki, wysyłka w 24h |
Zgodność | Opracowana zgodnie z obowiązującymi przepisami dot. systemu HACCP (ustawa z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2018r. poz. 1541); oraz Rozporządzenie (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. L 139 z 30.04.2004)). Dokumentacja w pełni akceptowana przez Państwową Inspekcję Sanitarną. |
Ocena klientów | - ponad 99% pozytywnych opinii |
Maryna Podoliakina
05-08-2021
Wszystko jest bardzo dobry, uprzejmy personel
Janusz Banaś
20-07-2021
Szybko, sprawnie i profesjonalnie
Marian Kugiel
26-04-2021
Profesjonalizm na bardzo wysokim poziomie, bardzo dziękuję.