+48 737 797 355        biuro@allebhp.pl

Kategorie

Darmowa dostawa


Dla zamówień powyżej 150 zł!

O szczegóły zapytaj sprzedawcę!

Szybki kontakt


biuro@allebhp.pl


+48 737 797 355

pon - pt
9:00 - 16:00

Wytwórnie żywności

Instrukcje sanitarne dla wytwórni żywności jest to kategoria zawierająca zestaw instrukcji higieniczno-sanitarnych dedykowanych dla wytwórni żywności, garmażerii, restauracji itp. Niniejsze instrukcje dobrch praktyk higienicznych dla wytwórni żywności (instrukcje ghp dla wytwórni żywności) oraz instrukcje dobrych praktyk produkcyjnych dla wytwórni żywności (instrukcje gmp dla wytwórni żywności) są to pełnowartościowe procedury zawierające wszystkie niezbędne informacje dotyczące higieny i bezpieczeństwa żywności w magazynach spożywczych oraz magazynach mrożonek. Wszystkie instrukcje zostały opracowane przy współpracy z państwowymi organami sprawującymi kontrolę nad higieną i bezpieczeństwem żywności dzięki czemu możesz mieć pewność, że stosowane procedury są aktualne i bezpieczne.

Poniższe instrukcje higieniczno-sanitarne dla wytwórni żywności możesz zakupić w wersji planszowej, gotowej do powieszenia na ścianie, odpornej na warunki atmosferyczne lub w wersji elektronicznej do samodzielnego wydruku.

1

Strona 1 z 1

Pobierz darmową instrukcję BHP

przy obsłudze komputera z monitorem ekranowym

Wiadomość została wysłana na podany adres e-mail.
Sprawdź swoją skrzynkę pocztową i pobierz darmową instrukcję!
POBIERZ DARMOWĄ INSTRUKCJĘ BHP
Pobierz darmową Instrukcję BHP
przy obsłudze komputera z monitorem ekranowym
!