Kurze jaja w zakładzie garmażeryjnym - instrukcja technologiczna postępowania z jajami stosowanymi do produkcji w zakładzie garmażeryjnym
Kurze jaja w zakładzie garmażeryjnym - instrukcja technologiczna postępowania z jajami stosowanymi do produkcji w zakładzie garmażeryjnym

Kurze jaja w zakładzie garmażeryjnym - instrukcja technologiczna postępowania z jajami stosowanymi do produkcji w zakładzie garmażeryjnym

Dostępne wersje dla Kurze jaja w zakładzie garmażeryjnym - instrukcja technologiczna postępowania z jajami stosowanymi do produkcji w zakładzie garmażeryjnym:
- Planszowa - jest to wydrukowana instrukcja sanitarna GHP/GMP, zalaminowana wysokiej jakości folią chroniącą przed czynnikami zewnętrznymi. Instrukcja ta posiada w rogach piankowe przylepce umożliwiające montaż instrukcji niemal na dowolnej powierzchni.
- Elektronicznej - instrukcja sanitarna GHP/GMP w postaci pliku PDF, umożliwiająca wielokrotny wydruk tej instrukcji. Idealna alternatywa jeśli potrzebujesz wiele sztuk tej samej pozycji.
![Kurze jaja w zakładzie garmażeryjnym - instrukcja technologiczna postępowania z jajami stosowanymi do produkcji w zakładzie garmażeryjnym] wersja elektroniczna](media/uploads/wersja-pliki.webp)
![Kurze jaja w zakładzie garmażeryjnym - instrukcja technologiczna postępowania z jajami stosowanymi do produkcji w zakładzie garmażeryjnym] gotowa ksiazka](media/uploads/wersja-wydruk-instrukcja.webp)
Instrukcje GHP/GMP - Wytwórnie żywności
Przedstawiona instrukcja (Kurze jaja w zakładzie garmażeryjnym - instrukcja technologiczna postępowania z jajami stosowanymi do produkcji w zakładzie garmażeryjnym) jest to jedynie drobna część oferowanych produktów w kategorii Wytwórnie żywności. Majac na uwadze bezpieczeństwo pracowników Twojej firmy przygotowaliśmy całą serie instrukcji sanitarnych GHP-GMP dla tej kategorii. Całą ofertę dla instrukcji HACCP z kategorii Wytwórnie żywności sprawdzisz klikając na poniższy przycisk. Dodatkowo w trosce o Twój portfel wszystkie oferowane instrukcje sanitarne dostępne są w tej samej niskiej cenie.PODGLĄD - Kurze jaja w zakładzie garmażeryjnym - instrukcja technologiczna postępowania z jajami stosowanymi do produkcji w zakładzie garmażeryjnym




Przedstawiony podgląd instrukcji ma charakter orientacyjny, którego celem jest unaocznienie jak skonstruowany jest plik który można zakupić,
a zakupiona instrukcja będzie sie od niego znacząco różnić wartością merytoryczną.

Cześć!
Nazywam się Grzegorz Wrzeszcz i od 2014 roku zawodowo zajmuję się systemem HACCP oraz GHP/GMP. Od tego czasu udało mi się opracować blisko 120 różnych instrukcji sanitarnych GHP-GMP w tym rownież Kurze jaja w zakładzie garmażeryjnym - instrukcja technologiczna postępowania z jajami stosowanymi do produkcji w zakładzie garmażeryjnym, którą możesz zakupić na tej stronie.
Jeżeli masz jakieś pytania odnośnie tego produktu to pisz śmiało lub dzwoń! Z przyjemnością odpowiem na wszystkie twoje pytania i rozwieję (mam nadzieję) wszelkie wątpliwości.
Parametry techniczne
Tytuł publikacji | Kurze jaja w zakładzie garmażeryjnym - instrukcja technologiczna postępowania z jajami stosowanymi do produkcji w zakładzie garmażeryjnym |
Producent, autor | alleBHP |
Format | Standard A4 - 21 x 29,7 cm |
Dział, kategoria | Instrukcje HACCP, GHP-GMP, Wytwórnie żywności |
Wersja elektroniczna | Plik PDF - umożliwia otwarcie pliku bez specjalistycznego oprogramowania |
Dostępność wersji elektronicznej | W ciągu 5 minut od dokonania zakupu |
Wersja planszowa |
|
Dostępność wersji planszowej | Dostępna od ręki, wysyłka w 24h |
Zgodność | Opracowana zgodnie z obowiązującymi przepisami dot. systemu HACCP (ustawa z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2018r. poz. 1541); oraz Rozporządzenie (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. L 139 z 30.04.2004)). Dokumentacja w pełni akceptowana przez Państwową Inspekcję Sanitarną. |
Ocena klientów | - ponad 99% pozytywnych opinii |
marek rajewski
30-10-2020
Super troche niestandardowy czas oczekiwania ale jest ok