Logowanie

Podaj prawidłowy login oraz hasło!
Logowanie przebiegło pomyślnie!

Nie masz jeszcze konta?

Opinie o sklepie alleBHP.pl

Opinie o naszej firmie

4.96 / 5

1360 uzyskanych opinii


Jakość produktów

4.94/5

Jakość obsługi

4.98/5

Czas wysyłki

4.96/5

Lista opinii o naszej firmie

Ania Kuhn

18-07-2024

Wysoka jakość usługi . Polecam

Agnieszka Kania

15-07-2024

Wszystko ok, produkt zgodny z opisem.

Joanna Rogozińska

13-07-2024

Realizacja projektu w tempie ekspresowym . Kontakt z obsługą wzorcowy ( jak procedura ☺️) Jakość produktu top! Poleacamy????

Beata Janic

12-07-2024

Jestem zadowolona, że otrzymałam gotową instrukcję do frezarki pionowej, jednak mam uwagi do ilości ochron osobistych, u mnie przy pracach frezarka nie e.mituje hałasu ponad normę, więc ochronniki słuchu nie są obligatoryjne, tak jak jest to wskazane w instrukcji. Serdecznie pozdrawiam

Wioleta Kosikowska

11-07-2024

Błyskawiczna realizacja zamówienia, dopięta po wszelkie szczegóły, profesjonalizm :)

Daniel Naranowicz

05-07-2024

Polecam !! dokumenty rzetelnie wykonane, szybki dostęp. Firma na wysokim poziomie

Michał Zygadło

04-07-2024

materiały są dobrze opracowane i czytelne. Czas realizacji od zamówienia bardzo krótki.

EL

01-07-2024

Miła i szybka realizacja zamówienia. Wielki plus za możliwość dopasowania oceny ryzyka do potrzeb swojej firmy.

Zenzo Plus

30-06-2024

Bardzo rzetelna firma. Realizacja zamówienia w pełni zgodna ze złożonym zamówieniem. Czas realizacji wyjątkowo szybki.

Volodymyr Kostenko

28-06-2024

The Best of the best! Szybko, wygodne, professional.

Paulina Woźniak

27-06-2024

Wszystko ok. Bardzo szybko załatwiliśmy sprawę

Kamil Włodarczyk

27-06-2024

Ekspresowa realizacja, instrukcja BHP na właściwym poziomie merytorycznym.

Adam Piro

25-06-2024

Bardzo rzeczowo i merytorycznie sporządzona ORZ polecam !

Magdalena Piekarz

24-06-2024

bardzo dobra dokumentacja HACCP polecam!!!

Lidia Kałuża

21-06-2024

Rzetelnie opracowane ryzyko. Bardzo pomocny materiał. Super! Napewno nie są to ostatnie zakupy

Michał Stepaniuk

18-06-2024

Bardzo dobra współpraca.

Agnieszka

18-06-2024

Ocena wykonana zgodnie z normami, rzetelna i przyda się podczas każdej kontroli

Marta Warwas

17-06-2024

Sprawnie , bezproblemowo , polecam w 100%

KCZ

17-06-2024

Szybko sprawnie w niecałe 5 min :)

ŁUKASZ Milewczyk

17-06-2024

Wszystko w jak najlepszym porządku

Hanna Pater

13-06-2024

Jakość produktu oceniam na 5 Jakość obsługi ocena na 5 Czas realizacji ocena na 5 , polecam firmę , ocena ryzyka zawodowego jest bardzo czytelna, zrozumiała, pracownicy chętnie zapoznają się z opracowaniem, miałam kontrol oceny ryzyka zawodowego, tez była bardzo dobra opinia .

Izabela, firma

10-06-2024

Bardzo miły kontakt, wszystko poszło sprawnie i szybko. Mogę polecić sklep, bo jakość i obsługa na 5+

Kamil Kieca

08-06-2024

Firma godna polecenia, działa szybko i profesionalnie .

Szymon Wieczorek

07-06-2024

Profesjonalnie, szybko i tanio.

Iwona Wilczyńska

06-06-2024

Szybko realizowane zamówienie z bardzo dobrymi materiałami i miło dostać cos za darmo - aktualną instrukcję.

Mirosław S.

05-06-2024

Wszystko zgodnie z zamówieniem, terminowa dostawa, polecam sklep

Asia

29-05-2024

Bardzo miła obsługa, jakość zakupionego produktu bardzo dobra. Jedynie czas realizacji dość długi.

Jarosław Lewandowski

28-05-2024

Bardzo miła i szybka obsługa. jakość produktów na najwyższym poziomie. Czas realizacji produktów indywidualnych bardzo dobry. Wszystkim bardzo polecam.

Zbigniew Makieła

27-05-2024

Polecam pełny profesjonalizm.

Rafał Chojowski

26-05-2024

sprawnie szybko i na temat to jest to czego potrzeba w szybkim działaniu szczególnie w BHP :)

Iza Surma

24-05-2024

Super, szybka, przemila i profesjonalna obsługa.

Barbara Lech

19-05-2024

Profesjonalne opracowania, szybka realizacja, polecam.

Beata Małolepsza

15-05-2024

Od zamówienia do realizacji błyskawica. Jakość produktu - mam troszkę do życzenia, spodziewałam się czegoś super, ale przydało się dla porównania.

Jerzy Szczurowski

15-05-2024

Wysyłka natychmiastowa a właśnie o to mi chodziło .Polecam zakupy w tym sklepie.

Karol Piekielniakk

11-05-2024

Super, szybko i sprawnie. Polecam

T2

09-05-2024

szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam

Aleksandra Cyganik

08-05-2024

Sprawnie, szybko, profesjonalnie- tak trzymać

BEATA KOWALCZYK

02-05-2024

Profesjonalnie i rzetelnie. Produkty pierwsza klasa. Polecam sklep :)

Raju Khan

01-05-2024

Perfect.happy to buy it Thank you so much.happy

STANISŁAW OLECH

30-04-2024

Szybko,sprawnie,zgodnie z opisem!! Polecam!!!

KRZYSZTOF SALAMONOWICZ

30-04-2024

zakupy szybkie , towar bardzo dobry spełnia nasze warunki

Adam Stobiecki

29-04-2024

Super szybki bez problemowy zakup. Instrukcje BHP dokładne z najnowszymi danymi. Gorąco polecam :-)

Małgorzata Czajkowska

28-04-2024

Nie pierwszy i nie ostatni raz wystawiam pozytyw i POLECAM!!!

MACIEJ ADA.

25-04-2024

świetna współpraca! Polecam !!

Andrzej Skarżyński

24-04-2024

Szybko, sprawnie, solidnie. OK

Łucja

24-04-2024

Wszystkie dokumenty jak najbardziej w porządku. Polecam!

Jan Bugno

23-04-2024

Transakcja bezbłędna. Tak jaka chciałem :)

MACIEJ A.

22-04-2024

Świetna współpraca i szybka realizacja. Dziękuje!

Justyna

21-04-2024

Korzystam z Państwa usług kolejny raz i jak zawsze wszystko przebiegło idealnie. Kontakt pełen profesjonalizm. Szybka reakcja jeśli chodzi o wprowadzane poprawki. Polecam z czystym sumieniem.

Patrycja Melcer

19-04-2024

Szybka realizacja zamówienia. Świetny i błyskawiczny kontakt. Urocze maile z animacjami :) Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Polecam w 100%

Bartosz Taterka

18-04-2024

Sprawnie szybko i dobrze polecam wszystkim

Stanisław

17-04-2024

Super wybór instrukcji i ORZ, na mailu po minucie

Izabela Siembida

16-04-2024

Świetna obsługa, bardzo miły kontakt. Wszystko na bieżąco monitorowane. Gorąco polecam

Julia P

15-04-2024

Trafiłam przypadkowo na tę stronę w poszukiwaniu HACCAP-u. Serdecznie polecam, wszystko zgodnie z opisem czas realizacji również szybko, prostu sposób zamówienia. Perfekcyjna dokumentacja, sanepid zaakceptował bez zastrzeżeń. Już wiem, że złożę następne zamówienie na następny HACCAP z innego zakresu.

Andrzej Kur

14-04-2024

Bardzo miła i szybka obsługa, wszysko na temat super.

Bogdan Kalata

13-04-2024

Polecam, szybka realizacja, wysoka jakość.

Agata Estrada Mercado

11-04-2024

Dokumentacja sporządzona szybko i profesjonalnie.

Łukasz Rosiak

08-04-2024

Wzorowa transakcja, wszystko szybko, sprawnie wysłane i dostarczone przez kuriera następnego dnia po złożeniu zamówienia. Szczerze polecam

Piotr Kowalski

06-04-2024

Szybka dostępność do dokumentów, ciekawa szata graficzna, treść dokumentacji zgodna z wymaganiami obowiązujących przepisów oraz norm.

Honorata WIEWIÓRA

05-04-2024

Szybka realizacja, bardzo profesjonalnie i rzetelnie przygotowane oceny ryzyka zawodowego, przygotowane w wersji klasycznej i graficznej. Gorąco polecam

Andrzej

02-04-2024

Stały kontakt ze sprzedającym ,informacja o statusie przesyłki .Poleceam

Julita

27-03-2024

Bardzo ładnie opracowane instrukcje. Dość ogólne, mało szczegółów dotyczących konkretnego stanowiska. Ale jest poprawnie.

Ewa Hendzlik

24-03-2024

Polecam Wszystkim. Dokumenty bardzo ładnie zabezpieczone przed zniszczeniem.Tresc instrukcji opisana szczegółowo. Wysyłka ekspresowa.

Magda

23-03-2024

Sprawnie, pełen profesjonalizm, polecam !!!

Tadeusz Jagiełowicz

20-03-2024

Zakupy bez problemu, dostawa express . Faktura na bieżąco. Polecam .

Monika Wilma

20-03-2024

Polecam profesjonalna firma!! SZybko, profesjonalnie, na pewno wrócę

Paweł Jajor

20-03-2024

Elektroniczne formy ogólnych instrukcji BHP są na bardzo dobrym poziomie. Realizacja zamówień elektronicznych również na super poziomie. Dziękuję

Szymon Pierzchałka

20-03-2024

Dobry kontakt i szybkie zmiany po zgłoszeniu uwag. Polecam

J.B.

20-03-2024

Serdecznie polecam, karty bardzo dobrze opracowane.

Marek Borowczak

19-03-2024

Realizacja zamówienia super szybka. Wszystko zgodne z zamówieniem. Duże ułatwienie w codziennej pracy.

wanda witkowska

15-03-2024

Wszystko przebiegło sprawnie i na czas. Miła obsługa

Roman Pawlik

15-03-2024

SZYBKO,SPRAWNIE I W TERMINIE.POLECAM.

piotr Włodarz

12-03-2024

Szybko sprawnie Polecam dokumenty ok

Bogdan Kalata

12-03-2024

Szybko i sprawnie, wysoka jakość, duży asortyment.

Michał Michałczak

11-03-2024

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i pomyślnie. Od momentu opłacenia, następnie wywiadu online oraz do momentu przygotowania i pobrania pełnej dokumentacji. Dziękuję i polecam. :)

LukS Drivers

09-03-2024

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Czas realizacji trochę się wydłużył ale na bieżąco firma informowała mnie o postępach całego procesu. Polecam ;)

Zbigniew Borek

07-03-2024

zakup dokumentacji oceny ryzyka bardzo sprawnie przebiegł. Czytelne poruszanie sie po stronie skepu. Polecam współpracę.

Anna Leszczyńska

07-03-2024

Szybko, sprawnie, merytoryczne, edytowalne opracowania !!Polecam

Marcin Paradowski

07-03-2024

Korzystałem z kilku różnych podobnych sklepów. Po 19 zamówieniach z czystym sumieniem wystawić opinię. Pierwsze zamówienie 26.11.2021 rok.

Ireneusz Ignacik

05-03-2024

Pełen profesjonalizm , wszystko w czasie , wszystko zgodne z opisem , gorąco polecam,

Wojciech Kadzikowski

04-03-2024

wszystko o.k.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BHP Grzesiak

01-03-2024

Korzystam od lat, dokumentacja dobrze opracowana, po opłaceniu szybko trafia na moje konto. POLECAM!!!

Kazimierz Bielecki

28-02-2024

Sklep godny polecenia. Zamówione dokumenty jak najbardziej się przydają.

Jagoda Dudka

28-02-2024

Szybka realizacja w najlepszej cenie. Polecam

Aleksandra

28-02-2024

Wykonanie bardzo dobre, szybka wysyłka. Polecam

Marcin Lizak

23-02-2024

Wszystko Szybko i sprawie o każdej porze ;)

Andrzej Forkasiewicz

23-02-2024

Dobra komunikacja, zamówiony produkt po konsullatcji przyjęty. Polecam

Sylwia Wojke

22-02-2024

Super sprawa. Profesjonalne podejście. Dziękuję

Dariusz Ugniewski

20-02-2024

BARDZO DOBRY KONTAKT ZE SPRZEDAWCĄ.TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA POMYŚLNIE.POLECAM

Rafał Koszykowski

16-02-2024

Czas realizacji bardzo dobry. Stan produktów idealny, kontakt z klientem bardzo dobry. Polecam!

Katarzyna Pieniak

14-02-2024

wszystko przebiegło pomyślnie

Katarzyna Pieniak

14-02-2024

zakupy w Państwa sklepie są na 5 +

Lidia

13-02-2024

Bardzo sprawna realizacja zamówienia i obsługa posprzedażowa. Materiały opracowane rzetelnie, nie mam zastrzeżeń.

Ivan Kshyvak

12-02-2024

Jakość,szybkość,Polecam????????????;)

Gmina Mstów

09-02-2024

Firma godna polecenia.Działa szybko i sprawnie.

Michał Sieniciki

07-02-2024

Bardzo miły kontakt z obsługą

Iwona Karwicka

07-02-2024

Dziękuję za miłą i sprawną obsługę

Jan Wiciński

06-02-2024

Jesteście O.K. Korzystam z Waszych usług od kilku lat. Pozdrawiam

Łukasz Bober

06-02-2024

Dziękuję za szybka realizację zamówienia. Instrukcje są wykonane w sposób staranny i rzetelny. Wszystko w jak najlepszym porządku. Pozdrawiam

Boguś 13

04-02-2024

Jeśli ktoś jest Behapowcem i szuka Ocen ryzyka zawodowego na poszczególnych stanowiskach pracy, to sklep ALLEBHP jest najlepszym miejscem. Ja z niego bardzo często korzystam. Wybór opracowań stanowisk pracy obejmuje wiele grup zawodowych. Każdy znajdzie Ocenę ryzyka w preferowanej przez siebie metodzie. Cena bardzo przystępna, a obsługa bardzo sprawna. Ja zamawiam Oceny ryzyka w formie elektronicznej , płacę i za chwilę na mojej poczcie odbieram zamówione Oceny ryzyka.

Teresa Zduńczyk

03-02-2024

Wszystko ok. zamówienie, płatność i odbiór. Polecam

Józef Wypchło

03-02-2024

SUPER SPRAWNIE I PROFESJALNA OBSŁUGA

Bronisław Labun

24-01-2024

Bardzo dziękuję produkt spełnienia moje oczekiwania

Bożena P.

23-01-2024

Materiał, który zamawiałam przygotowany fachowo.

Bogusława Kowalska

23-01-2024

Szybko sprawnie i profesjonalnie

ANDRZEJ MAZIARZ

22-01-2024

Zawsze można na was liczyć, super szybka obsługa i fachowe materiały. Tak trzymać!

Waldemar Myslicki

18-01-2024

W kilku słowach: Instrukcja napisana bardzo czytelnie na podstawie bogatego doświadczenia zawodowego, wytrącająca wszystkie argumenty na nie osobom z kontroli zewnętrznych. Osobiście polecam.

Iwona

17-01-2024

Szybka realizacja, produkt spełnia moje oczekiwania

Sandra Kochańska

15-01-2024

Wszystko w porządku, polecam :)

Drguma

14-01-2024

Polecam jest szybko ocena ryzyka zawodowego z godnie z opisem

Teresa Zdunczyk

13-01-2024

Trochę okienko do szukania artykułu jest za małe i więcej opcji słownej winno być ,dotyczy to osób które zawodowo nie zajmują się BHP. Poza dalsza obsługa z realizacją zamówienia i płatności to ok bez zastrzeżeń

Bogdan Kalata

13-01-2024

Jestem zadowolony z bbardzo sprawnej obsługi i rzetelnych materiałów

Klaudia Gasińska

11-01-2024

Pełen profesjonalizm . Polecam .

Agnieszka Milanowska

03-01-2024

Dziękuję za sprawną i szybką obsługę transakcji. Pełen profesjonalizm. Pliki od ręki:)

jolanta kobza

02-01-2024

BARDZO SPRAWNIE PRZEBIEGŁA TRANSAKCJA FINANSOWA I NIEMAL NATYCHMIAST OTRZYMAŁAM DWIE WERJE OCENY RYZYKA . DZIĘKUJE BARDZO .POZDRAWIAM CAŁY ZESPÓŁ

Zygfryd

02-01-2024

Wszystko szybko i sprawnie polecam !!!

Dorota Olas

01-01-2024

Wszystko poszło szybko i fachowo. Jakość produktu, obsługi i czas realizacji są zadowalające. Polecam innym profesjonalnosc firmy i jakość usługi.

Hanna Ciebień

27-12-2023

Przyjazna i pomocna obsługa. Szybki czas realizacji. Zamówienie zgodne z opisem. Jakość spełniająca moje oczekiwania.

Zbigniew Skorłutowski

26-12-2023

Jest Okej... profesjonalnie przygotowana ocena ryzyka zawodowego. Szybka obsługa. POLECAM !!!

Edyta Skowron

24-12-2023

Polecam wszystkim szybko sprawnie i zgodne z opisem

Marcin Jelonek

20-12-2023

Bardzo dobra szybka obsługa, polecam

Jerzy Ledwig

14-12-2023

Bardzo dobrze, jasno i przejzyscie wykonana ocena ryzyka. Zakup błyskawiczny. Świetna firma, brawo..!

Magdalena Kobryńska

13-12-2023

Szybka realizacja,produkt spełnił moje oczekiwania. Firma godna polecenia

Mateusz

11-12-2023

Świetny kontakt, profesjonalne podejście. Serdecznie polecam

Marek Węgorzewski

10-12-2023

Polecamy , korzystam od lat . Tylko szkoda że nie ma rabatów.

Łukasz K.

05-12-2023

polecam sklep, oceny ryzyka były już sprawdzane przez PIP i nie było zastrzeżeń. Wystarczy druk i przekazanie pracownikom. Polecam

Piotr

05-12-2023

Szybka, sprawna obsługa. Bezproblemowa realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem.

Zbigniew Prywer

05-12-2023

Zawsze chętnie kupuję produkty w tym Sklepie. Szybka i miła obsługa. Polecam z całego serca.

Wioletta Łojek

04-12-2023

Bardzo polecam firmę alleBHP za solidność, fachowość, szybkość obsługi i miły kontakt.

Wiesława Miłkowska

29-11-2023

Dziękuję za bardzo miłą i fachową obsługę.

IZABELA JOPEK

29-11-2023

Zakup udany,szybka wysyłka,miła obsługa,polecam

Jolanta Drzymała

29-11-2023

Realizacja zamówienia poszło sprawnie. Materiały zgodne z oczekiwaniem.

Bogdan Wąsik

28-11-2023

Witam! Wszystko zgodne z opisem,czas realizacji,obsługa bardzo miła.

RadekP

21-11-2023

Produkt super, wysyłka tego samego dnia, także nic dodać nic ująć

Marian Kaluska

11-11-2023

Jak zawsze ... bardzo zadowolony. Pozdrawiam

Radosław A.

09-11-2023

Bardzo dobrze zrobione instrukcje! Super, oby tak dalej!

Robert Gozdziuk

31-10-2023

Polecam. Ekspresowa transakcja. Pełna profeska.

Anna Jankowska

31-10-2023

Jestem bardzo zadowolona, zakup zrealizowany natychmiast po uiszczeniu zapłaty,Polecam.

Monika Bobowska

30-10-2023

Porządny towar, szybko i w miłej atmosferze. Polecam!

Daniel Tomczyk

27-10-2023

Rewelacyjna obsługa, polecam :)

Grzegorz Tatara

25-10-2023

WSZYSTOKO W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU POLECAM

Natalia Trzcińska

24-10-2023

Szybko i profesjonalnie , szczerze polecam

Maciej Myczka

23-10-2023

Merytorycznie dobre opracowanie, szybka realizacja, bardzo dobry kontakt .

Adam Bomba

23-10-2023

Szybka realizacja zamówienia. Księga oraz inne dokumenty solidnie wykonane. Polecam

Władysław Kaczka

20-10-2023

Profesjonalna obsługa i szybka realizacja zamówienia.

Iwona

18-10-2023

Super szybka wysyłka, materiały zgodne z oczekiwaniami. Polecam !

Bogusława Kowalska

15-10-2023

Polecam bardzo. Szybko i profesjonalnie.

Dariusz Gołąbek

15-10-2023

Nie pierwszy i nie ostatnim korzystam z usług. Zawsze będę wracać i gorąco polecam !!!

Sławomir Zyskowski

13-10-2023

Materiały bardzo przydatne, zawsze sięgam po to co mi potrzeba i znajduję. Polecam

Kostiantyn Melnychuk

13-10-2023

Fajnie szybko sprawnie polecił mi znajomy kolega ja będę polecał dalej bez konkurencyjne miejsce

Maria

12-10-2023

Zamówiłam instrukcje w wersji elektronicznej, cała transakcja przebiegła prawidłowo. Dodatkowo po opłaceniu zamówienia została także zrealizowana moja prośba (za co serdecznie dziękuję) dostęp do instrukcji otrzymałam w błyskawicznym tempie. Na pewno ponownie skorzystam :)

Daniel Sibera

12-10-2023

Co tu pisać, jak zawsze profesjonalnie i mega szybko

Tymoteusz Kotrys

11-10-2023

Szybko, tanio i profesjonalnie. Po prostu tak powinna wyglądać współpraca .

Małgorzata Pilarska

11-10-2023

Bardzo dobre opracowanie ryzyka zawodowego, z przyjemnością wykorzystam je w mojej firmie!

Tomasz Grochola

11-10-2023

Wszystko super! Bardzo szybki czas realizacji,super kontakt!polecam

Anna F

10-10-2023

Jak zwykle najlepsi, obsługa na najwyższym poziomie, polecam każdego dnia każdemu kto potrzeby bhp ma

Sławomir Bińczyk

06-10-2023

Szybko, sprawnie, wg zamówienia, jestem pozytywnie zaskoczony kompetencją.

Elżbieta Posłuszny

04-10-2023

Bardzo dobry kontakt ze sklepem

Marian Kaluska

02-10-2023

Korzystałem już parę razy i jak zawsze jestem bardzo zadowolony. Oby tak zawsze...

Andrzej Maziarz System BHP

01-10-2023

Super współpraca, zawsze polecam wasze usługi. Materiały na wysokim poziomie, dobra ręka dobrych specjalistów. Pozdrawiam.

Urszula

28-09-2023

Polecam, szybko, sprawnie. towar zgodny z opisem.

Andrzej Cielątkowski

26-09-2023

dziękuję, szybko i sprawnie, warto o was pamiętać

Paweł Ż

25-09-2023

Bardzo duży wybór, jest w czym wybierać. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam

Jan Sroka

25-09-2023

Towar zgodny z opisem . Bardzo miła obsługa. Polecam

Czesław Góraj

25-09-2023

Witam, jestem bardzo zaskoczony miłą obsługą, czasem realizacji i zakupionymi instrukcjami a forma komunikacji , rewelacja pozdrawiam

Marcin S.

25-09-2023

Towar zgodny z opisem, kontakt ze sprzedającym bardzo dobry ( kilka e-maili od sprzedającego z informacją na jakim etapie są produkty). Polecam!

Jerzy Gołembiewski

24-09-2023

oceniam działalność sklepu na pięć

Maksym Falman

24-09-2023

Zamówienie otrzymałem następnego dnia po dokonaniu płatności. Jakość produktu oceniam na 5. Polecam!

Krzysztof Izydorczyk

24-09-2023

Super obsługa i jakość produktów

Andrzej Skarżyński

22-09-2023

Wszystko sprawnie, solidnie i szybko. Tak trzymać.

JOANNA

20-09-2023

Wszystko profesjonalnie, polecam

Paweł Włodarczyk

19-09-2023

Jak zwykle, usługa, czas realizacji oraz jakość na najwyższym poziomie.

Piotr Beliczyński

19-09-2023

Super szybka obsługa i wysyłka

Grzegorz Tarkowski

19-09-2023

Bardzo szybka realizacja zamówienia, Bardzo wysoka jakość produktu

Tomasz Kucharski

17-09-2023

Ok, jest to czego potrzebuję.

Iwona Koplin

17-09-2023

Zakupiony towar wysłany został do mnie bardzo szybko a dostarczony towar jest bardzo dobrej jakości. Polecam zakupy w tym sklepie .

Tomasz Danilewicz

15-09-2023

Szybko i na temat. Współpraca i czytelność strony na najwyższym poziomie. Polecam.

Agnieszka Małkowska

14-09-2023

Zakupy przebiegły bardzo szybko, sprawnie , HACCP zgodny z całym moim opisem, gorąco polecam z takiego rodzaju usług

Rafał Kasprzak

11-09-2023

Zakupiony produkt to dokument o wysokiej zawartości merytorycznej i przejrzystej szacie graficznej. Nie jest to pierwszy zakup ale kolejny i będę wracał. Polecam

Anna Florczak

10-09-2023

Jak zwykle najwyzsza jakość i szybkość realizacji zamówienia, serce się raduje kiedy tutaj coś kupuję. Polecam wszystkim!!!!!!

Adam Dąbrowski

10-09-2023

Wszystko załatwione zgodnie z oczekiwaniami. Szybko, miło i sprawnie.

ARKADIUSZ FILIP

09-09-2023

W Zbiorczym podsumowaniu ORZ macie błąd edytorski. Nie wyświetlają się wszystkie kolumny i trzeba poświęcić trochę czasu aby to naprawić. Być może jest to błąd mojego programu ale powtarza się za każdym razem. Poza tym wszystko ok. Bardzo dobrze opracowane

Jan Nowak

08-09-2023

Sklep działa prawidłowo. Zakupy poszły sprawne.

Konrad Kilian

06-09-2023

WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU POLECAM

Paweł Rodzoch

05-09-2023

Bardzo dobra obsługa klienta , szybka realizacja zamówienia

Dominika Szarko

31-08-2023

Wszystko w jak najlepszym porządku! Polecam.

Grażyna Biskup

31-08-2023

Szybko, rzetelnie, tanio . Obsługa telefoniczna bardzo miła i kompetentna

Paweł Zygmuntowicz

31-08-2023

Zakupy udane. Obsługa znakomita.Polecam

Irena Nowak

30-08-2023

Produkt zgodny z opisem.Błyskawiczna dostawa.Polecam

Marian Kaluska

29-08-2023

Jak trwoga to do p. Grzegorza. Korzystałem już nie raz. Bardzo dobra firma i szybka obsługa. Pozdrawiam i dalszej, dobrej współpracy.

STANISŁAW DRÓŻBIK

28-08-2023

Zamówioną ORZ otrzymałem natychmiast, ciekawie opracowaną graficznie, super.

Przemysław Kwiecień

28-08-2023

Szybko, sprawnie, godni polecenia.

Małgorzata Łabędziewska

23-08-2023

Jestem bardzo zadowolona z zakupu oceny ryzyka zawodowego, rzetelnie opracowany dokument.

Piotr Horka

23-08-2023

Jesteśmy bardzo zadowoleni! Polecamy serdecznie!

Kamil Domański

21-08-2023

Szybko i profesjonalnie. Zamówione materiały zgodne z oczekiwaniami

Agnieszka Błoch-Topolińska

21-08-2023

super współpraca, szybka wysyłka, polecam

Szymon Błaszak

21-08-2023

Bogata oferta, które można mieć w ciągu paru chwil, polecam

Katarzyna Marczak

19-08-2023

Bym chciała podziękować że tak szybko paczka moja dotarła na czas tylko od siebie miałam problem z działem DPD którzy nie odbierali na czas tel a tak w bliższej przyszłość coś tam od was ze sklepu kupię jeśli bendzie taka potrzeba.

Agnieszka Wiśniewska

17-08-2023

Jestem mile zaskoczona z tak merytorycznych i fachowych usług

Jan Wiciński

17-08-2023

Jesteście o.k. Kupiłem od Was już wiele materiałów. Pozdrawiam

Krzysztof Walas

17-08-2023

Zamówienie zrealizowane w ciągu 3 godzin. Zakupiony materiał jak zwykle merytoryczny.

Włodzimierz Malik

09-08-2023

Profesjonalizm , polecam sklep .

Jakub Ferfecki

08-08-2023

Polecam. Wszystko sprawnie. Instrukcje wystarczające

Zdzisław Kupczak

07-08-2023

Super, bardzo szybko, jestem zadowolony

Monika Łukasiewicz

07-08-2023

wielokrotnie korzystałam z instrukcji pdf. i nigdy ich jakość merytoryczna mnie nie zawiodła.

Paweł Łuczak

07-08-2023

Trudno opisać coś co jest rewelacyjne. Naprawdę polecam wszystkim zainteresowanym

Paulina Wroniecka

05-08-2023

Jakoś obsługi na rewelacyjnym poziomie- przed zakupem chciałam skonsultować jaki jest wynik wydatku energetycznego na danym stanowisku i szybko otrzymałam odpowiedź, co zaważyło na zakupie danego produktu. Produkt oceniam bardzo dobrze - jest dobrze rozbudowany i zawiera wszystkie potrzebne mi informacje Czas? - od ręki ! w chwilę po zakupie dokumenty były do pobrania

KRZYSZTOF CHRONOWSKI

04-08-2023

Jeśli chodzi o zakupy to super. Treść i forma oceny ryzyka też super. Jeden jedyny problem to to, że nie mogę usunąć twórcy oceny. Mój Dyrektor nie godzi się na to aby w zakładowych dokumentach były dane twórcy dokumentu z poza zakładu pracy. pozdrawiam

Jerzy Okuła

01-08-2023

Jak zawsze - dobry produkt < w mgnieniu oka>. Dobrze, że Was odkryłem!!!!

Jerzy Okuła

01-08-2023

Jak zawsze - dobry produkt < w mgnieniu oka>. Dobrze, że Was odkryłem!!!!

Marta Ciszewska

31-07-2023

Szybką realizacja zamówienia, produkt dobrej jakości. Polecam!

Tomasz Houwald

31-07-2023

Pełen profesjonalizm, z pewnością będę korzystał z usług sklepu.

Natalia Nowakowska-Nowicka

31-07-2023

Polecam fachowo obszernie opracowany hacap szybka obsługa a także precyzyjne doradztwo w wątpliwych sprawach☺️

Ewelina G- K

29-07-2023

Bardzo miła obsługa, szybko i profesjonalnie zrobiona księga, teraz tylko czekamy na odbiór sanepidu ????????Polecam

KatarzynaK.

26-07-2023

Ocena ryzyka na wysokim poziomie, czas realizacji błyskawiczny. Polecam!

TERESA

26-07-2023

Szybka i bardzo sprawna obsługa. Towar wysokiej jakości. Gorąco polecam!

Beata Biernat

26-07-2023

Bardzo dobrze przygotowane materiały. Szybka obsługa.

Maciej

25-07-2023

bardzo pomocne produkty w codziennej pracy

Robert Lis

24-07-2023

Super, wszytko przygotowane jak należy.

Mariusz Lichota

23-07-2023

super profesionalna obsługa zlecenie gotowe do odbioru przed czasem

Marek Kierzkowski

21-07-2023

SUPER. EXTRA. DZIĘKI. Pozostaję w kontakcie, bo jeszcze będę potrzebował.

Marcin

21-07-2023

Bardzo szybka i skuteczna forma dostarczenia dokumentów. Bogata szata graficzna . Bardzo dobre merytorycznie .

Aneta

20-07-2023

Produkt zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt. Polecam serdecznie!

Ewa Gątarek

20-07-2023

Ocena Ryzyka Zawodowego zrobiona perfekcyjnie, jakość obsługi w pełni zadowalająca i czas realizacji zamówienia natychmiastowy. Polecam ja będę wracać.

Boguchwał Cypel

19-07-2023

Firma przyjazna,pomocna w przypadku jeśli wystąpią problemy techniczne.

MACIEJ WICZKOWSKI

18-07-2023

SZYBKI DOSTĘP DO NAJWAŻNIEJSZYCH INSTRUKCJI

Radosław Brózda

14-07-2023

Wszystko profesjonalnie załatwione.

Edward Choma

14-07-2023

wg mnie zbyt dużo podano zagrożen biolpogicznycych ( jak dla warunków pracy montera konstrucji stalowych) - można odnieść wrażenie że zajmują się remontem starego szpitala zakaźnego... Takie zagrożenia są, ale można je ująć w jednym haśle (punkcie, pozycji). Reszta OK.

Violetta Marszalec

13-07-2023

Polecam, bardzo sprawny zakup bez problemów.

Hubert

12-07-2023

Transakcja szybka, bezproblemowa, dokumenty w ciągu kilku minut na mailu. Polecam!

GRZEGORZ

10-07-2023

Wszystko ok , profesjonalnie zapakowane duży plus , informacja o przesunięciu dostawy ze sklepu , duży plus , polecam sklep

Jolanta Lisowska

09-07-2023

Bardzo szybki czas realizacji. Przemiła i pomocna obsługa, oby więcej takich firm.

Sylwia Kot

06-07-2023

Bezproblemowa obsługa zamówienia, szybka realizacja, super kontakt telefoniczny :) Polecam!

Józef Wypchło

03-07-2023

Super obsługa, czas realizacji i jakość produktu

Dominika Dudzińska

02-07-2023

Serdecznie polecam! Jakość produktów i obsługa klienta na najwyższym poziomie.Z pewnością jeszcze kiedyś skorzystam.

Andrzej Foryś

02-07-2023

Ocena którą kupiłem jest dodrze opracowana łącznie z czynnikiem biologicznym COVID obecnie od pierwszego Lipca zniesiono ten obowiązek, za kilka dni ponownie skorzystam z innego stanowiska.

Sylwia Poznańska

27-06-2023

Pełen profesjonalizm! Polecam gorąco

Yana Melnyk

27-06-2023

Bardzo polecam wszystkim Szybko i łatwo

Izabela Dragon

22-06-2023

Usługa zrealizowana szybko, na podstawie przesłanych przeze mnie danych HACCP napisany bardzo dobrze. Dziękuję, usługa warta zapłaty.

Zdzisław Borczyński

20-06-2023

Zamówienie na czas, bardzo dobra jakość i obsługa. Polecam

Mirosława Konfederak

18-06-2023

Pełen profesjonalizm, szczerze polecam!

Rydiger Kupisz

17-06-2023

szybko, sprawnie i natychmiastowo

Anna Lisek

11-06-2023

Bardzo fajnie przygotowany materiał. Jest w nim to czego potrzeba. Szybka wysyłka na adres email jest dodatkowym atutem

Jarosław Kaleta

11-06-2023

Obsługa profesjonalna i bardzo szybka .polecam

Monika K-J

09-06-2023

Witam, zamówione materiały są świetnie przygotowane, polecam!

Ryszard Pater

09-06-2023

Ok. Nie mogłem od razu zapłacić przelewem, stąd dłuższy czas realizacji

Teresa Jagiełowicz

08-06-2023

Profesjonalnie , rzeczowo i skutecznie.

Monika Demps

07-06-2023

Rzetelna firma. Zamówienie zrealizowane szybko i bez problemu. Obsługa miła i w razie problemu chętnie służy pomocą. Polecam

Sławomir Wałachowski

07-06-2023

Szybko i bezproblemowo, polecam!

Wioleta Smolorz

04-06-2023

Perfekcja w pełnym zakresie! Wszystko szybko, sprawnie i na wysokim poziomie! Polecam z czystym sumieniem. Pewnie jeszcze skorzystam z usług tej firmy!

Sławomir Pawlak

30-05-2023

Bez zmartwień, bez stresu. Powierz biurokrację profesjonalistom!!!

Julia Martowicz

30-05-2023

Zakupy w państwa firmie przebiegły sprawnie i bez problemów.

SYLWESTER DZIUBAK

29-05-2023

SUPER POLECAM SZYBKOŚĆ I PROFESJONALIZM

Daniel Sibera

29-05-2023

Profesjonalizm jak zawsze, szybkość i jakość obsługi więcej niż bardzo dobre

Agata Stopiak

28-05-2023

Polecam: Perfekcyjna obsługa i szybka dostawa.

Paweł Adamik

28-05-2023

szybko, alllllllllllllllllebhp.pl

Arkadiusz Kneisel

25-05-2023

Polecam zakupy, dużo dostępnych produktów, szyba realizacja. Robię zakupy w tym sklepie już kilka lat i zawsze wszystko było ok.

Krzysztof Walas

24-05-2023

Zakupiłem ocenę ryzyka zawodowego, która była przydatna do opracowania szczegółowego ryzyka na konkretnym stanowisku pracy. Merytorycznie opracowana wzbogacona ciekawą grafiką. Szybka dostawa po dokonaniu przelewu.

Paweł

19-05-2023

Wszystko zostało wykonane w moment po zakupie, a produkty spełniają swoje zadanie. Polecam

Paweł T

18-05-2023

Jestem zadowolony z produktów i obsługi. Polecam

Inspektor BHP:)

18-05-2023

Polecam !!! Bardzo miła obsługa i szybki termin realizacji.

jacek jodlowski

18-05-2023

Super!!!! Nic dodać nic ująć!!!! Firma solidna fachowość na 6. Dziekuje

Marian Kugiel

17-05-2023

Zakup jak zwykłe w super ekspresowym tempie i na najwyższym poziomie.

M/P

17-05-2023

Jakość OK!!,jakość obsługi i czas realizacji- REWELACJA!

Beata Augustyniak

14-05-2023

Dziękuję za fachową i szybką pomoc.

Małgorzata Maniak

14-05-2023

Bardzo przydatny sklep, polecam

Marek Król

14-05-2023

Wszystko wzorcowo jak w instrukcjach

andrzej daszczyk

12-05-2023

super,super,super,super,super,super,super,

Ewa

11-05-2023

Miła obsługa, porada i szybko zakupione potrzebne materiały.

Aneta Szydłowska

11-05-2023

Bardzo kompetentna obsługa, realizacja natychmiastowa. Chętnie skorzystam ponownie.

ANDRZEJ MAZIARZ

11-05-2023

Super sklep, profesjonalna obsługa i merytoryczne materiały. Pozdrawiam

Sylwia Kruk

10-05-2023

Polecam! szybko sprawnie i bez problemów. Treści zgodne z oczekiwaniem

MARIUSZ PARUSZEWSKI

10-05-2023

Towar zgodny z opisem, bardzo fajny sklep, fajna obsługa. Dziękuję bardzo za słodki upominek. Bardzo miło u Was robić zakupy, na pewno będę wracał.

kasia żurek

08-05-2023

polecam pliki robione pod klienta

Robert

08-05-2023

Polecam szybko, sprawnie w punkt.

Małgorzata Flaszak

03-05-2023

Zakup instrukcji bardzo szybki. Po opłaceniu dostałam instrukcje do pobranie na meila . Polecam

Marek Kierzkowski

02-05-2023

Firma Super . wszystko perfekcyjnie. Pozdrawiam

DOROTA PRZEWOŹNA

01-05-2023

Zawsze dobrze zinterpretowane zlecenie. Super wykonanie

Jacek Żelazko

29-04-2023

Super obsługa super produkt super dostawa

Andrzej Maziarz

29-04-2023

Super współpraca, dziękuję i pozdrawiam

Malgorzata Ostrowska

28-04-2023

Profesjonalne podejście instrukcje przystępnie napisane szybką obsługa polecam

Michał Markowski

28-04-2023

Cena adekwatna do otrzymanych matriaółów.

Łukasz Wnęk

27-04-2023

Kolejny zakup i jak zwykle szybka realizacja . Polecam!!

Joanna Kubiak

24-04-2023

BARDZO ZADOWOLONA, OBSŁUGA BARDZO SZYBKA , REALIZACJA BARDZO SZYBKA.

Tomasz Kamiński

24-04-2023

Sprawna Realizacja, oceny są OK, w porównaniu np z gotowcami z portalu bhp.

Marcin Jerzak

21-04-2023

Szybka realizacja oraz wysoka jakość produktu.

Monika Hermann

20-04-2023

Bardzo sprawnie, szybko, bez jakichkolwiek problemów, gorąco polecam!

Marek Rudnik

19-04-2023

Bardzo prefesjonalne podejście do oceny ryzyka zawodowego

Józef Sala

19-04-2023

Wszystko super towar,obsługa i czas realizacji

Tomasz Chylarecki

19-04-2023

Materiały dostarczone bardzo szybko. Super kontakt z obsługą. Polecam bardzo ;)

Aleksandra

18-04-2023

Bardzo polecam. Instrukcje w wersji elektronicznej niezwłocznie dostarczone. :)

Krzysztof Kołodziejczyk

13-04-2023

Otrzymane opracowanie bardzo przydatne.

Katarzyna Dzwonek

13-04-2023

To sklep do którego się wraca, pomoc i wsparcie , kontakt bez problemów. Wysyłka zgodna z oczekiwaniami bez kłopotów.

Krzysztof Godek

11-04-2023

Przejrzysta i intuicyjna strona, natychmiastowa informacja na maila, natychmiastowa wysyłka, produkt świetnie przygotowany. Do tego mały gratis. Najwyższe noty za obsługę klienta i produkt

Magdalena Bakalarz

03-04-2023

Bardzo sprawna realizacja, polecam.

Waldemar Przygocki

02-04-2023

Naprawdę polecam, wszystkie dokumenty Express.

Daniel Guszcza

31-03-2023

Pełen profesjonalizm. Opracowanie merytoryczne.

Jacek Szymczak

31-03-2023

Wszystko ok. na pewno skorzystam jeszcze nie raz

Jerzy Okuła

31-03-2023

Jak zawsze - bardzo OK!! Będę nadal korzystał.

Iwona Obarzanek

30-03-2023

materiały godne polecenia, polecam

KATARZYNA DERDAK

30-03-2023

jestem zadowolona, wszystko super expresowo!

Martyna Gawryliszyn

29-03-2023

Materiały profesjonalne, bardzo dobrze przygotowane, przedstawione dokumenty są zrozumiałe.

Bartosz Jaworski

29-03-2023

Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić ten sklep. Pani z sanepidu była pod wrażeniem księgi HACCP. Dziękuję za szybką realizację, pozdrawiam

Wiesław Lichtarowicz

27-03-2023

Super sklep ,polecam zakupy . Bardzo miła i merytoryczna obsługa klienta.

Ewa D .

27-03-2023

inspekcja skontrolowała! bez zarzutu!!

Barbara W

27-03-2023

Polecam zakupy . Miły kontakt, profesjonalne podejście do klienta. Ekspresowa dostawa.Do zamówienia dołączone gratisowe instrukcje. Na pewno skorzystam w przyszłości ponownie

Iwona Obarzanek

26-03-2023

polecam, bardzo rzetelnie zrobione

Jan Wiciński

24-03-2023

Zakupiłem od Was kilka ocen ryzyka zawodowego, które spełniają moje oczekiwania pod względem jakości jak i szybkości realizacji.

Karolina Skorupińska-Głowacz

24-03-2023

Bardzo szybka wysyłka instrukcji na email.

MAREK ZIARNO

22-03-2023

Wszystko SUPER. Brak zastrzeżeń Polecam 100%

Maria Senderowicz

21-03-2023

Bardzo szybka obsługa klienta, literatura bardzo profesjonalna i pomocną. Dziękuję bardzo

JAN PUDO

21-03-2023

PROFESJONALNE PODEJŚCIE ,TYKO TU DOSTAŁEM PRODUKTY JAKICH SZUKAŁEM,NA BIEŻĄCO INFORMOWALI MNIE O CZASIE DOSTAWY .POLECAM.

Józef Nawara

20-03-2023

Jestem zadowolony z otrzymanych produktów. Prowadzenie takiego sklepu jak Wasz, jest bardzo przydatne na rynku. Otrzymałem znaki bhp, który były mi bardzo potrzebne i zadowolą organy kontrolne. Pragnę podziękować Wam również w imieniu moich kolegów ze służb BHP.

Łukasz Gałuszka

20-03-2023

Jestem zadowolona. Dobry kontakt ze sklepem

Andrzej Popek

19-03-2023

Brawo - proszę tak dalej. Pozdrawiam

Janusz Borys

18-03-2023

Bardzo jestem zadowolony z zakupy, szybka realizacja, fachowo opracowane ryzyko. Polecam wszystkim zainteresowanym

Teresa Jagiełowicz

17-03-2023

Bingo. Zgodnie z procedurami , szybko, trafnie, tanio.

Andrzej Skarżyński

16-03-2023

Szybko, sprawnie, solidnie. Polecam

katarzyna wojciechowska

16-03-2023

czytelna , dobrze ułożona, szybka realizacja :)

MIKOŁAJ DEM

16-03-2023

Polecam : 1. Jakość 2. Szybkość 3 .Komunikacja 4. Zaakceptowane ???? Super. Polecam.

Daniel Sibera

15-03-2023

Jak zawsze profesjonalnie, sprawnie i z bardzo miłym kontaktem !!! Serdecznie polecam

Waldemar Kołodziejczyk

14-03-2023

Fajnie i z poczuciem humoru, czyli tak jak lubię. Żeby wszędzie była taka obsługa, to takie moje życzenie. pozdrawiam.

Beata

13-03-2023

Szybka i sprawna realizacja. Jakość ok.

Krzysztof Ejzemberg

13-03-2023

Bardzo dobrze wykonane instrukcje , polecam

Sebastian Zaremba

12-03-2023

Suuppeerr nic dodać nic ująć ????

ANDRZEJ MAZIARZ

12-03-2023

Super sprawna obsługa gorąco polecam:))

Waldemar Zimoch

11-03-2023

Super w terminie....towar bez zastrzeżeń

Martyna Gawryliszyn

10-03-2023

Ryzyko przygotowane w profesjonalny sposób, obsługa sprawna i szybka, a czas realizacji błyskawiczny.

Bernard Liszkowski

06-03-2023

Wszystko ok. Polecam sprzedawcę.

Wiesław Horbowy

06-03-2023

Polecam ,szybka i expresowa wysyłka

Adam Kokoszka

06-03-2023

Dzień dobry, instrukcje są dobre i przydatne, ale dziwi mnie fakt że egzemplarz dot. sprzedaży jak i magazynowania są tej samej treści. Sądziłem że , magazynowaniu śor stawia się większe wymagania. Minus - to brak podstawy prawnej, np. rozporządzenia Ministra Rolnictwa itp.

Ewa Dudek

05-03-2023

szybko i sprawnie! oszczędziłam czas !

Jacek Kisiela

04-03-2023

Szybki kontakt i przesyłka. Wszystko zgodne z opisem. Polecam !

Michał Galos

04-03-2023

Szybka sprawna realizacja.POLECAM

Monika Kupiec

03-03-2023

Wszystko zgodnie z opisem. Przesłane dokumenty spełniają moje oczekiwania.

Andrzej Maziarz

01-03-2023

Super sprawne i udane zakupy. Polecam zainteresowanym;))

Marian Błaszczyk

01-03-2023

Jestem zadowolony, nie musi zawierać 30 znaków,

Marek

01-03-2023

Szczerze polecam. Z ORZ jestem zadowolony

Agnieszka Walasek

28-02-2023

Dziękuję! Jak zawsze ultra szybko, profesjonalnie i po zaksięgowaniu od razu jest gotowe do pobrania. Rozszerza się również baza stanowisk :)

Artur Stańczyk

28-02-2023

Szybko sprawnie i zgodnie z ofertą, fachowe materiały ułatwią pracę każdemu.

MARLENA TETLAK

28-02-2023

zakupy sprawnie i szybko, bez komplikacji, polecam gorąco.

Mariusz Grabarz

27-02-2023

Zamawiana instrukcja BHP była jasna, zrozumiała i przystępna dla wszystkich. Szybka elektroniczna dostawa. Dokładnie tak wyobrażam sobie zakupy w Internecie. Polecam

Łukasz Doroszkiewicz

27-02-2023

Jestem bardzo zadowolony znalazłem tu to czego szukałem wszędzie po tym jak firma od oświetlenia nie chciała mi srzedać piktogramów do oświtlenia a hurtownia przez którą zamawiałem zamówiła co innego i powiedzieli że tylko takie mają . Polecam tą firmę

Jacek Walesiak

26-02-2023

Tylko 5 gwiazdek bo tylko tyle miejsc. Myślę że można dać 17

Bogdan Praski

26-02-2023

Polecam Alle BHP za profesjonalizm i uczciwość

Michał Mowczan

26-02-2023

Szybko i sprawnie dobra jakość. Dobry kontakt.

Paweł Łuczak

25-02-2023

Super super bardzo dobre materiały Czy posiadają państwo ocenę ryzyka zawodowego przy pracach z substancjami rakotworczymi

Aneta Bartosek

24-02-2023

Pełen profesjonalizm. Szybka i sprawna obsługa. POLECAM !!!

Przemko

22-02-2023

Korzystałem pierwszy ale na pewno nie ostatni raz. Po kilku latach prowadzonej działalności MAM solidną dokumentację. Polecam

ROMANA BUTKA-DAŃDA

22-02-2023

Bardzo szybka i sprawna obsługa. Strona czytelna i łatwa w obsłudze.

Małgorzata Czajkowska

21-02-2023

Jak zwykle super. Korzystam nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz. Gorąco POLECAM !!!

Piotr Kowalski

20-02-2023

Zamówienia zazwyczaj są realizowane w dość szybkim tempie i nie ma problemu z dostępem do zamówionych dokumentów.

Teresa Jagiełowicz

18-02-2023

Szybko, sprawnie ,łatwo i bez przeszkód załatwione zgodnie ze zleceniem.

Marta Kolińska

17-02-2023

Powiem tak zawsze mogę na Was liczyć Obsługa i wiedza na najwyższym poziomie.Pozdrawiam

Marzena Strawa

17-02-2023

Szybki zakup, szybka wysyłka.

Paulina Paśko-Jadach

14-02-2023

Super obsługa i pełen profesjonalizm

Bogusława

13-02-2023

wszystko jest ok, chociaż wolałabym ocenę ryzyka przeprowadzą wg. polskiej normy PN-N

Barbara

13-02-2023

Wszystko zgodne z opisem, polecam

Zbigniew Skorłutowski

11-02-2023

Jest wszystko okej. W przyszłości można współpracować

Tomasz Tabin

10-02-2023

Szybko i profesjonalnie. Bardzo miła i profesjonalna obsług.

Adam Matysiak

10-02-2023

Firma naprawdę godna polecenia .Szybkość realizacji ,niska cena oraz kontakt super.Na bieżąco byłem informowany o statusie zamówienia. Dokumenty dotarły zgodne z zamówieniem . Naprawdę goąco polecam ten sklep.

Hubert Kołodziejczyk

09-02-2023

Polecam, wszystko szybko i sprawnie, super kontakt telefoniczny

Izabela Marszała

09-02-2023

Z czystym sercem polecam. Zakupy przebiegly sprawnie i szybko. Kontakt telefoniczny bardzo dobry.

Mateusz

07-02-2023

świetna pomoc :) konkretne opracowanie

Karolina Skorupińska

06-02-2023

Szybka dostawa na e-mail, w ciągu kilku minut pliki były u mnie.

Zuzanna Sroka

06-02-2023

Firma godna polecenia . Szybko i stały kontakt. Pozdrawiam i dziękuję

Dorota Sałyga

05-02-2023

Kompletna dokumentacja bardzo ładnie opracowana

Marek Buczko

04-02-2023

Od zamówienia do realizacji bez żadnych uwag. Polecam

Agata Biedroń

03-02-2023

Pełen profesjonalizm. Polecam!!!

marcin szmurło

03-02-2023

Fachowa obsługa, szybkie załatwienia sprawy, ładnie opracowane dokumenty, warto zamawiać.

Dawid Pastewski

02-02-2023

Bardzo profesjonalny dokument, obsługa zakupu jak i dostarczenie dokumentów przebiegało w tempie ekspresowym /. POLECAM !!!

Marek Rudnik

02-02-2023

Pełen profesjonalizm i szybie działanie

Radosław K

01-02-2023

Zakupy super, to jest to czego szukałem, szybko, prosto, idealnie.

Kamil Kania

01-02-2023

Zamówienie przebiegło szybko, towary bardzo dobrej jakości, Fachowa obsługa.

Agnieszka D.

31-01-2023

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji. Szybko i sprawnie, po dokonaniu wpłaty plik do pobrania był natychmiast, nie czekałam nawet 5 minut. Pliki jak w opisie, dostępne dwie wersje, wszystko się zgadza. Bardzo ładna i przejrzysta grafika.

Patrycja Markowska

30-01-2023

Wszystkie zamówione instrukcje są ok.

Bogusław Drozd

30-01-2023

Towar w 100% spełnił oczekiwania. Dostarczony nawet przed umówionym czasem. Polecam z całą odpowiedzialnością.

JACEK

30-01-2023

SZYBKO I SPRAWNIE DOKUMENTY KOMPLETNE

Anna Chromińska

30-01-2023

Super, polecam. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

Teresa Jagiełowicz

28-01-2023

Bingo. Wszystko zgodnie z procedurami i bez problemów. Polecam.

Jolanta

27-01-2023

usługa zrealizowana w ciągu 10 sekund, pliki pdf

Wanda Witkowska

26-01-2023

Jestem zadowolona z przesłanych materiałów, zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie.

Iwona Kalfas

25-01-2023

Bardzo dziękuje,dokumenty super,szybko .

Aleksandra

25-01-2023

Bardzo szybka wysyłka, materiały zgodne z opisem. Polecam

Jan Pawlus

24-01-2023

Polecam. Konkretnie, sprawnie, treści zgodne z oczekiwaniami.

Robert Skórka

24-01-2023

Witam Firma rzetelna, wszystkie instrukcje które zamówiłem są ładnie opracowane. Polecam 100%

Robert Matuszczak

23-01-2023

Wszystko super , realizacja bardzo szybka , duża pomoc . Dziękuję bardzo!!!

Michał Ratajczak

23-01-2023

Obsługa klienta, oraz jakość samego towaru na najwyższym poziomie. Współpraca z tą firmą to czysta przyjemność :)

SKLEP U LESZKA

22-01-2023

OBSŁUGA NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE. KSIĘGA HACCP + GHP ZROBIONA WZOROWO. EWENTUALNE POPRAWKI ROBIONE OD RĘKI. POLECAM

Marek C.

20-01-2023

Zawsze błyskawiczna i bez problemowa obsługa. Polecam!

Marek Kulawiak

19-01-2023

Super polecam pełen profesjonalizm

Agnieszka Pietrasik

18-01-2023

Polecam serdecznie...ekspresowe załatwienie sprawy , bardzo szybka wysyłka... polecam...

Monika Dettlaff

18-01-2023

Profesjonalnie przygotowana dokumentacja. Super kontakt. Bardzo dziękuję.

Jan Wiciński

17-01-2023

Jest o.k. będę korzystał z waszych usług, tylko nie pytajcie za każdym razem o opinię.

Agnieszka

16-01-2023

Świetnie produkty w dobrych cenach ,profesjonalna obsługa i łatwość w zawieraniu transkacji,jak najbardziej polecam!????

Teresa Jagiełowicz

15-01-2023

Szybko , sprawnie , bez problemu . Bingo. Polecam.

Anna

14-01-2023

Zawsze wszystko sprawnie, bardzo sympatyczne opisy, profesjonalne materiały

DOROTA PRZEWOŹNA

13-01-2023

szybka profesjonalna obsługa :)

Jerzy Okuła

12-01-2023

Tylko pozytywne oceny i jeszcze pozytywniejsza - aby było 30 znaków w ocenie!!!!!!

Izabela Sobczak

11-01-2023

Polecam, szybka i miła obsługa. Materiały ORZ na wybranych stanowiskach profesjonalne i przydatne.

Jerzy Klaja

11-01-2023

To już moje kolejne zamówienie. Bardzo dobrze opracowana instrukcja. Polecam ten sklep. Błyskawiczna transakcja . Duży pozytyw.

ALEKSANDER

11-01-2023

Taśma chyba miała być samoprzylepna na odwrocie, ale nie daje się rozdzielić od warstwy ochronnej. Realizacja i dostawa OK.

Janusz Lazar

10-01-2023

Szybko, sprawnie, bezproblemowo:):):)

Tomasz Jarosz

10-01-2023

Polecam, fachowo, szybko. Duży wybór instrukcji.

Agnieszka S.

09-01-2023

Sklep cechuje różnorodność asortymentu, dodatkowo łatwość w znalezieniu tego czego się potrzebuje, towar wysokiej jakości a co ważne ,łatwa komunikacja ze sprzedającym,jak najbardziej polecam ☺️ zakupy tutaj to czysta przyjemność

Anton Semirenko

09-01-2023

Suuuper, szybko, pomóc w stworzeniu oferty dla mnie Polecam

KRZYSZTOF SĄCZAWA

09-01-2023

Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam !!!!

Marta Żmuda

07-01-2023

Czytelna, zrozumiała i estetycznie wykonana instrukcja została do mnie dostarczona w formie elektronicznej natychmiast po zaksięgowaniu płatności.

Bartosz Niewiadomski

05-01-2023

Po raz drugi wszystko przebiegło bez zarzutów, zarówno jakość materiałów, obsługi i realizacja na 5.

Andrzej Brzeziński

05-01-2023

Konkretna treść zakupionego ORZ więc każdemu polecam

Janusz Walczyszyn

01-01-2023

Super obsługa. Wszystko w najlepszym porządku. Polecam

Bogdan Kalata

27-12-2022

Polecam, bardzo sprawna transakcja.

Małgorzata

22-12-2022

wysyłka ekspresowa, fajna szata graficzna, zadowolenie jest ;)

Konrad Majdecki

22-12-2022

instrukcje bhp dobrze napisane uwzgledniające aspekty stanowska pracy

Agnieszka Sawicka

15-12-2022

zamówienie zrealizowane bardzo szybko i profesjonalnie. Szczerze polecam.

Katarzyna Koc

15-12-2022

Obsługa zamówienia błyskawiczna. Polecam współpracę z Firmą. Szybko, sprawnie , profesjonalnie.

Ewa Szyłko

12-12-2022

Produkt spełnił moje oczekiwania

Krzysztof Brzózka

12-12-2022

zamówienie zrealizowane szybko,sprawnie polecam sprzedawcę.

Piotr Alfs

09-12-2022

Polecam gorąco szybko i sprawnie

Łukasz

07-12-2022

Polecam.....wszystko przebiegło prawidłowo.... Informacja na każdym etapie realizacji zamówienia....

jacek kołacz

06-12-2022

To czego oczekiwałem, jest wszystko co potrzeba

Justyna Przewoźna

02-12-2022

Jestem pod wrażeniem poziomu szczegółowości ORZ. Naprawdę chapeau bas.

Ewa

01-12-2022

Wszystko sprawnie i profesjonalnie . kontakt idealny

Grzegorz Urbanski

30-11-2022

Przesyłka spełniła moje oczekiwania. Super

Aleksandra

30-11-2022

Wszystko zgodne z opisem. Produkty wysokiej jakości, oraz kontakt z klientem na najwyższym poziomie. Bardzo gorąco polecam i na pewno jeszcze skorzystam z usług.

Ewa Duszczyk

29-11-2022

profesjonalnie i błyskawicznie. Polecam

Janusz Wójciak

29-11-2022

Witam. Transakcja przebiegła i sprawnie. Polecam sprzedającego

Klientka

29-11-2022

Sprawnie szybko, obszerny materiał.

inspektor BHP

29-11-2022

Na pewno wrócimy do tego sklepu. Zakup szybki, łatwy i .... przyjemny!

Agnieszka Lazar

29-11-2022

Szybko, sprawnie, bezproblemowo, jak najbardziej polecam

Jarosław Gospodarczyk

29-11-2022

dostawa zgodnie z zamówieniem, szybko i sprawnie

Agnieszka z Olsztyna

27-11-2022

Szybka realizacja zamówienia, miła obsługa, towar zgodny z opisem, polecam.

Zbigniew Prywer

25-11-2022

Zawsze można liczyć na pomoc. Dokumentacja jest super ????.

Katarzyna Grabowska

24-11-2022

Super, :) :):):):):):):):):):):)

Danuta

23-11-2022

Super sklep i profesjonalna obsługa pomocna w wyborze towaru:)

Sławek Z

22-11-2022

Materiały bardzo dobre, wyczerpujące dane w opracowaniach. Polecam

Olga

22-11-2022

Świetny sklep - ja akurat kupiłam karty oceny dla celów badań naukowych ale pracodawcom będą bardzo przydatne. Bardzo dobry produkt.

Jerzy Okuła

21-11-2022

Metoda i czas realizacji - bardzo dobry ( forma elektroniczna). Materiały wyczerpujące ( ocena ryzyka ). TO JEST MÓJ SKLEP.!

Mirosław Murawski

19-11-2022

Zakup przebiegł bezproblemowo. Jakość przesłanego produktu nie budzi zastrzeżeń. Czas realizacji w normie.

Magdalena

18-11-2022

Błyskawiczna realizacja, produkt w stu% spełnił oczekiwania.

Grzegorz Białasik

18-11-2022

Szybko solidnie i fachowo, polecam!

Rafał

16-11-2022

Zakup jak zwykle zresztą trafiony i bezproblemowy. Duża wartość merytoryczna, super szata graficzna - jak zwykle na szóstkę !

Grażyna Załęska

15-11-2022

Szybka ,sprawna i profesjonalna obsługa ,Polecam usługi alleBHP

Artur Olifirowicz

15-11-2022

SZCZERZE POLECAM. SZYBKO SOLIDNIE BEZ PROBLEMU:):)

Iwona

14-11-2022

Zakupy ze strony alleBHP czysta przyjemność, zamówiony produkt w wersji elektronicznej dostępny tuż po zaksięgowaniu wpłaty. Polecam

Bogumił Kaletowski

13-11-2022

Obsługa błyskawiczna i fachowa materiał pierwsza klasa. Gorąco Wszystkim polecam.

Henryk Piotrowski

10-11-2022

Ekspresowa wysyłka dziekuje za dostarczone dokumentację

Magdalena Urban

09-11-2022

Wszystko ok, polecam w 100% Pozdrawiam

Manuel Ferreras-Tascón

08-11-2022

od ręki, bezproblemowo chcę -płacę kartą - i mam!

MARIUSZ

06-11-2022

Szeroka propozycją dokumentacji

Sławomir Zyskowski

06-11-2022

Szybko, sprawnie, ciekawy asortyment, jak by było trochę taniej to na pewno więcej byście sprzedali. Polecam

Piotr Jankowski

05-11-2022

Pierwsza profesjonalna strona, która wspiera pracodawców. Możliwość edytowania ORZ pozwala dostosować zawartość do potrzeb firmy. Dzięki!

Monika Kuźma

05-11-2022

Bardzo udana i sprawna transakcja. Szóstka za rzetelność i jakość. Jestem bardzo zadowolona :)

Tomasz

04-11-2022

Sklep działa bardzo sprawnie. Można w szybki sposób otrzymać materiały czy opracowania z zakresu BHP za przystępną cenę

Agnieszka

01-11-2022

WSZYSTKO JAK NALEŻY! JAKOŚĆ 10/10, CENA 10/10 I WYSYŁKA EKSPRESOWA :)

MAREK JANKOWSKI

31-10-2022

Wszystko w najlepszym porządku

Sylwester Bryłka

29-10-2022

Super oceny ryzyka zawodowego, ładna i logiczna grafika. Polecam !!!

Ewelina

27-10-2022

Polecam - bardzo sprawna obsługa i czas realizacji, świetna dokumentacja.

Malwina

26-10-2022

Expresowa realizacja, produkt doskonały

Barbara Przybytek

25-10-2022

Szybko, sprawnie, towar zgodny z zamówienie. Polecam

Bogumił Kaletowski

24-10-2022

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Zamówiona instrukcja wykonana profesjonalnie Obsługa na pięć z plusem. Polecam jest SUPER tak trzymać Na 100% jeszcze nie raz skorzystam z usług firmy.

Renata Pleban

24-10-2022

Polecam produkty zgodne z opisem, estetyczne

Radosław Kozielski

20-10-2022

Już kilka raz korzystałem ze sklepu alleBHP i zawsze z dużą satysfakcją tu wracam. Dziękuję za profesjonalizm w każdym calu!

Lucyna Nowak

19-10-2022

Polecam, już kilka razy korzystałam z platformy i z wzorów dokumentów, zawsze pomocne i dające dużo informacji. Polecam

Marek Laszczak

17-10-2022

Polecam. Towar zgodny z opisem.

Jacek Chojnowski

17-10-2022

stały kontakt na całym etapie zamówienia.

A. Braniecka

14-10-2022

Polecam. Super strona. Bardzo szybki dostęp do zakupionych materiałów.

BARBARA WOJEWODA

11-10-2022

Wszystko jak należy. Szybka realizacja, dokumenty spełniły moje oczekiwania.

TOMASZ KOWALSKI

10-10-2022

SUPER STRONA , MOŻNA POBRAĆ WSZYSTKO W PDF CO BARDZO SKRACA CZAS. POLECAM

Kamil Płodzień

09-10-2022

Tego szukałem polecam . Dziwne tylko że nie mogę się później zalogować

Agnieszka

09-10-2022

Rewelacja! Ocena zrobiona bardzo dobrze, czas realizacji natychmiastowy!

Zenon Kozłowski

07-10-2022

Wybierasz co potrzebne. Opłacasz i masz to od razu. To mi się podoba. Polecam wszystkim.

Jan Kocaj

06-10-2022

Polecam firmę, wszystko szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem

Sylwia Sieroń

05-10-2022

Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam

SYLWESTER DZIUBAK

04-10-2022

Najlepsza firma z jaką współpracowałem czas obsługi cena i jakość 5+

Kazimierz Brzozowski

02-10-2022

Polecam wszystko zgdone z opisem

CARLOS MARTIN VERGARA

29-09-2022

Szybko i profesjonalnie! bardzo polecam!

Agnieszka Paszyn

28-09-2022

Polecam ???? Wykonanie instrukcji na wysokim poziomie. Kontakt ze sprzedawcą łatwy i w przyjaznej atmosferze.

Grzegorz Frączek

28-09-2022

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam współpracę

Adam

27-09-2022

Bardzo szybki dostęp do zakupionych materiałów. Jeśli nie są one do natychmiastowego wdrożenia, to na pewno są bardzo pomocne przy opracowywaniu dokumentacji pod konkretny zakład.

Natalia Przybycień

26-09-2022

Wszystko super :) Materiały najwyższej jakości.

Andrzej

26-09-2022

Polecam!!! Szybko, sprawnie, profeska!!!

Wojciech Męcik

26-09-2022

Bardzo przejrzyście wykonana dokumentacja i wszystko sprawnie na czas. Jedynie przelew nie wykouje się aytomatycznie tylko trzeba wpisywać dane osobno ale to już techniczny aspekt.

Mateusz Korycki

25-09-2022

Super. Wszystko wporzadku z realizacja zamówienia

Aneta Krakowiak

22-09-2022

Wszystko profesjonanie, polecam.

Adriana

22-09-2022

Po zamówieniu mięliśmy kilka uwag, które bez problemu zostały bezpłatnie naniesione, w krótkim czasie. Bardzo dobry kontakt mailowy, szybka reakcja. Polecam

Maciej

21-09-2022

Wszystko Super. Polecam. Szybka realizacja zamówienie. Dobry poziom materiałów.

Karolina

19-09-2022

Wszystko jak najbardziej na plus, Polecam!

SZ

16-09-2022

Solidna firma, kontakt i realizacja bez uwag.

Karolina Skorupińska-Głowacz

16-09-2022

Wszystko super, szybka wysyłka bez problemów

Marian Kugiel

15-09-2022

OPRACOWANE OCENY RYZYKA SĄ NA BARDZO WYSOKIM POZIOMIE.

Bożena Wtulich

15-09-2022

Jestem bardzo zadowolona, szybko, sprawnie i bardzo profesjonalnie. Pozdrawiam

Marian Kugiel

15-09-2022

OPRACOWANIA OCEN RYZYKA NA BARDZO WYSOKIM POZIOMIE, BARDZO POMOCNW W PRACY INSPEKTORA BHP.

Artur Pietrus

15-09-2022

Natychmiastowa wysyłka pdf na maila, instrukcje rzeczowe, merytoryczne, czytelne. Polecam!

Dorota Kaim-Słowikowska

15-09-2022

zamówienie zgodne, z należytą jakością, polecam

wioletta lasota

13-09-2022

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa klienta .Polecam serdecznie

Barbara Lech

12-09-2022

Firma godna polecenia, realizacja w ciągu kilku minut, następny zakup w razie potrzeby tylko u Was. Pozdrawiam i dziękuję.

Monika Nawrot

12-09-2022

Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Gorąco polecam

PAWEŁ WŁODARCZYK

10-09-2022

Korzystałem z Waszych usług wielokrotnie i współpracę oceniam, jako bardzo dobrą. Opracowane dokumenty cechuje profesjonalizm. Zamówienia były realizowane sprawnie i bardzo szybko mogłem cieszyć z pobranego dokumentu. Zapewne nieraz będę korzystał z Waszych usług.

Marcin Śliwiński

07-09-2022

Szybko, konkretnie, profesjonalnie. O to chodziło.

Tomasz Kucharski

07-09-2022

Produkt opracowany merytorycznie, polecam.

Agnieszka Jankowiak

05-09-2022

Sklep solidny, godny polecenia :)

Monika Miszczuk

05-09-2022

Fantastyczny czas realizacji, opcja z zakupem plików rewelacja - polecam!

Milena Putz

05-09-2022

Wszystko w porządku , polecam !!!

Marcin Korczyński

04-09-2022

wszystko szybko i sprawnie, nie ma żadnych zastrzeżeń

Monika Podgórska

04-09-2022

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Materiał przygotowany profesjonalnie, przejrzyście, estetyczny.

Cecylia kowalczyk

03-09-2022

Szybka przesyłka. Super sprzedawca.

KRZYSZTOF SĄCZAWA

03-09-2022

Polecam :) ORZ - fachowa! Jako BHPowiec robię podobną u siebie w firmie!

SYLWESTER UFEL

03-09-2022

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie Całkowita satysfakcja. Polecam

Daniel

02-09-2022

Bardzo szybki czas realizacji, bardzo dobra jakość ORZ- Polecam !!!

Zbigniew Prywer

01-09-2022

Szybko, sprawnie i bez zbędnych procedur. Polecam z szczerego serca. Zbyszek

Helena Czarnecki

31-08-2022

Wspaniała współpraca krótki czas zamówienia polecam wszystkim zainteresowanym

Marek C.

30-08-2022

Jak zawsze, wszystko sprawnie, szybko i wygodnie. Polecam

Tomasz Kapral

29-08-2022

Szybka i sprawna wysyłka, Polecam !!!

Magdalena

29-08-2022

Błyskawiczna wysyłka. Polecam :)

KATARZYNA MACH

28-08-2022

Szybko, sprawnie, perfekcyjnie - polecam.

Małgorzata

25-08-2022

Zakup bardzo szybko, sprawnie bez żadnych problemów. POLECAM!!!!!

Łukasz Głogowski

24-08-2022

Szybko, sprawnie i bez problemów. Polecam!

ANETA FALAK

24-08-2022

ŚWIETNY KONTAKT,EKSPRESOWA REALIZACJA . POLECAM

Mateusz M.

22-08-2022

Jak zwykle, fachowa i kompleksowa robota :)

DOROTA Wochnik

22-08-2022

Wysoka jakość produktu...........

JOANNA D.

20-08-2022

Polecam zakupy na tej stronie, cała transakcja przebiegła ekspresowo. A produkt kupiony spełnienia moje oczekiwania, wszystko w jasny sposób opisane i do tego ładnie się prezentuje.

DOROTA Wochnik

20-08-2022

Wysoka jakość produktu. ..........

Aneta Wolff

20-08-2022

Opis stanowiska pracy - nie każdy prezes ma pod sobą działy marketingi jednostki itp. Nie zawsze chodzi o np. Tauron. Rzadko posługujemy się w biurach faxami telefaksami. Automatyk srk - zakres czynności nie do końca taki jak powinien być. Ocena słaba.

Anna Ilkowska-Nowicka

20-08-2022

Jak zawsze bardzo dobrze przygotowane materiały :)

Paweł W

19-08-2022

Wszystko dobrze przygotowane - Polecam

DOROTA WOCHNIK

19-08-2022

Produkty wysokiej jakości. Polecam.

Paweł Miedziński

18-08-2022

Bezproblemowo i zgodnie z zamówieniem. Polecam.

Anna Ilkowska-Nowicka

15-08-2022

Rewelacyjnie przygotowane materiały BHP, wrócę po kolejne :)

Hanna

14-08-2022

Super ... realizacja w 2 minuty.

Szef / Project Manager Robert Skubisz

14-08-2022

Dzień dobry, Chciałbym bardzo podziękować w imieniu restauracji którą reprezentuje za profesjonalną obsługa szybki czas realizacji pełne zrozumienie z 2 strony. Od samego początku dobry kontakt konkretne pytania w temacie realizacji księgi haccp a co za tym idzie szybki wcześniej uzgodniony czas realizacji. Gorąco polecam Szef / Project Manager Robert Skubisz

PIOTR WAWRZYNIAK

12-08-2022

Bardzo POLECAM ,po uzgodnieniu jakie opracowanie potrzebuje zrealizowano zamówienie bardzo szybko.To bardzo rzetelna firma.Ja na pewno skorzystam ponownie.

Sławomir Grzybowski

12-08-2022

Obsługa profesjonalna. Materiały na wysokim poziomie merytorycznym.

Paweł Sergiel

10-08-2022

Polecam, - zakup i realizacja w ciągu 1min (instrukcja eksploatacji stacji transformatorowej w PDF

Witold Drozdowski

10-08-2022

POLECAM FIRMA GODNA ZAUFANIA I BARDZO PROFESJONALNA

Katarzyna Bietzke

09-08-2022

Jestem zadowolona szybko konfortowa obsługa i na czas dziękuję bardzo pozdrawiam serdecznie napewno będę korzystała z państwa obslugi

wanda witkowska

08-08-2022

Dziękuję za szybkie przesłanie instrukcji, która spełnia moje oczekiwania.

Joanna Szarek

07-08-2022

Zamówione przeze mnie instrukcje bardzo szybko do mnie trafiły. Jestem bardzo zadowolona z czasu realizacji zamówienia jak również jakości obsługi. Ceny również są bardzo przystępne.

Michał Gawrych

07-08-2022

Wszystko zgodne z opisem i dostawa w expresowy tempie nie pozostaje nic innego jak tylko polecić!!!!

Sebastian Kuligowski

04-08-2022

Szybko zrealizowane zamówienie, bardzo dobry kontakt z klientem, produkty b. dobrej jakości.

Andrzej Filipiuk

31-07-2022

Szybka i sprawna obsługa . Dogodna forma płatności . Dostępne cały czas ...

Andżelika Graczyk

29-07-2022

Szybko,sprawnie,bez problemów ????

Joanna (Słupsk)

27-07-2022

Wszystko przebiegło sprawnie.

Maria Wójcik

27-07-2022

Jestem zadowolona. Polecam sklep!

Agnieszka

25-07-2022

Korzystam po raz kolejny. Zamówione pliki już po chwili są dostępne do pobrania. Dużo dobrego zadziało się na stronie od ostatniej mojej wizyty. Szybko, sprawnie i bardzo profesjonalnie.

Joanna (Słupsk)

25-07-2022

Sprawnie, szybko. Pliki już po chwili były dostępne do pobrania.

Rajmund Just

18-07-2022

Super obsługa dziekuje za tak szybkie zalatwienie

Agnieszka Drabińska

18-07-2022

Dzień dobry, Korzystam po raz kolejny z materiałów jestem zadowolona, zawsze szybka realizacja, jakość obsługi nie budzi zastrzeżeń

Dariusz Korman

18-07-2022

Cała transakcja przebiegła sprawnie. Polecam zakupy w tej firmie

Tomasz G

13-07-2022

Kolejne już zakupy w alleBHP - jestem w pełni zadowolony, produkty super - bardzo szeroki wybór specjalistycznych instrukcji BHP, obsługa w jak najlepszym porządku, czas realizacji określiłbym jako ekspres! Polecam! Ja z pewnością tu jeszcze wrócę! Pozdrawiam!

anna szczęsna

13-07-2022

Wszystko poszło sprawnie , i ten słodki dodatek do przesyłki :)

Katarzyna R.

11-07-2022

Pełny profesjonalizm, na każdym kroku przesyłane informacje odnośnie statusu przesyłki.

Elżbieta Kieszkowska

11-07-2022

Firma godna polecenia, rzetelna i profesjonalna. Bardzo szybko i sprawnie zamówiony przeze mnie towar był u mnie. Serdecznie polecam.

Janusz Czyżykowski

09-07-2022

Bardzo profesjonalne instrukcje, rozsądne ceny, błyskawiczna realizacja. Polecam

Robert

09-07-2022

Jak zawsze pełna profeska, szybko i sprawnie.

Dorota Michalczyk

07-07-2022

Bardzo profesjonalna firma! Trafił mi się sanepid rodem z horroru, wertowali HACCP kartka po kartce ....I nie przyczepili się do niczego. Pełna profeska. Poza tym poprosiłam o przyspieszony czas realizacji i firma stanęła na wysokości zadania. Polecam!!!

Witold STARWENT

07-07-2022

Same pozytywy. Bardzo sprawnie przebiegł zakup. Opracowanie profesjonalne. Gorąco polecam!

Janusz Lazar

07-07-2022

Szybko, sprawnie i bezproblemowo :):):) Jak najbardziej polecam:):):)

Judyta Szwaj

05-07-2022

Wszystko bardzo szybko. Zamówienie zgodne z opisem.

Łukasz

04-07-2022

szybko, sprawnie polecam w 100%

Mateusz

02-07-2022

bardzo pomocne materiały, przydały się

Mateusz M.

02-07-2022

Mega szybka transakcja, naprawdę sporo czasu można zaoszczędzić :)

Rita Osowicka

30-06-2022

Jestem bardzo zadowolona, zaoszczędziłam sporo czasu. Oceny ryzyka estetyczne, tematyczne. Na pewno jeszcze skorzystam.

Ivan Kshyvak

30-06-2022

Fajne podejście, bardzo szybko! Polecam )

A.

29-06-2022

Dobra jakośc i merytoryka. Polecam. Znaczne ułatwienie pracy!

Iza M.

29-06-2022

Pomocne materiały, zaoszczędziłam dużo czasu :)

Edward Niedbalski

29-06-2022

Dobry kontakt.Solinie i rzeczowo.

Grzegorz Baran

29-06-2022

wszystko ok...........................................................

Jerzy Okuła

28-06-2022

Panie Grzegorzu! Dziękuję - jak zawsze SZYBKO I DOBRY MATERIAŁ.

Polina

27-06-2022

Wszystko sprawnie, na czas, dobrze wykonane Polecam

Kazimierz Imbor

27-06-2022

Materiał opracowany jest w formie do przyjęcia ,trudno się do Was dodzwonić

Magda Kusnierz

24-06-2022

Szybka realizacja, profesjonalne podejście do klienta, szeroki asortyment,polecam.

Zbigniew Faruga

24-06-2022

Usługa zrealizowana szybko, cena przystępna. Materiały profesjonalnie przygotowane, kompleksowe,.

Magdalena Stępień

22-06-2022

Polecam w 100%. Szybki kontakt, szybka realizacja.

Dentysta

22-06-2022

Bardzo szybko dostałem elektroniczną wersję dokumentu.

Janusz Przybył

19-06-2022

super firma, gorąco polecam

Edyta Kwik

14-06-2022

Super i profesjonalne podejście, szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie. Gorąco polecam Edyta Kwik

OPR

13-06-2022

Serdecznie polecam. Świetne wykonanie i szybka realizacja.

Grzegorz Klimkowski

13-06-2022

Zakupione instrukcje spełniają nasze oczekiwania. Za niewielkie pieniądze mamy gotowy, estetyczny produkt. Komunikacja godna polecenia.

Leszek Eliasz

09-06-2022

Wszystko w najlepszym porządku !! POLECAM

Joanna Boduch-Paw

09-06-2022

Bardzo łatwa obsługa strony.

Monika Skrobuń

08-06-2022

Bardzo polecam! Usługa wykonana szybko, bardzo dobra jakość, przemiła obsługa.

ANDRZEJ ROŚCIŃSKI

08-06-2022

Dzięki za pomoc przy składaniu zamówienia, dzięki za szybką /bez zbędnej zwłoki/ sprzedaż, dzięki za chęć wsparcia i pomocy dla osoby nieobeznanej z nowoczesnymi formami zakupu!!!

Paweł Mach

08-06-2022

Pełny profesjonalizm bardzo dobra obsługa Polecam

Rafał Jarzyna

06-06-2022

wszystko w jak najlepszym porządku :) DZIEKUJĘ!

Przemysław Sekuła

03-06-2022

Wszystko zgodnie z zamówieniem

Bartosz

03-06-2022

Bardzo szybko i sprawnie, ocenę ryzyka zawodowego miałem po 5 minutach. Dokument naprawdę zrobiony profesjonalnie. Gorąco polecam.

Anna Tatucha

03-06-2022

Mam kilka słów Profesjonalnie Merytorycznie i Estetycznie wykonana księga GHP/GMP. Polecam!

Wiesław Nosek

01-06-2022

Sprawnie, szybciej się już nie da

Robert Kowalski

30-05-2022

Wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam.

Dariusz Wierzbicki

30-05-2022

Bardzo rzetelnie 100% satysfakcji

Łukasz Głogowski

30-05-2022

Szybko, sprawnie i bez problemów. Polecam wszystkim!

Łukasz Głogowski

30-05-2022

Polecam wszystkim tego sprzedawcę! Produkty o najwyższej jakości, przesyłka expres.

Katarzyna

30-05-2022

Szybka wysyłka, wszystko ok :)

Dariusz Rutkowski

29-05-2022

Szybko, sprawnie. Zabrałem jedną gwiazdkę za przerost formy nad treścią. Ujęcie treści w standartowej tabeli bez niepotrzebnych ozdobników zredukowałoby ilość stron z 42 do 6. To nie prezentacja biznesowa - chrońmy lasy.

Dariusz Tymiński

27-05-2022

Profesjonalna obsługa oraz szybka realizacja zamówienia polecam.

Krzysztof Bazan

27-05-2022

Sprawnie. Szybko. Profesjonalnie.

Izabela Bojan

25-05-2022

Bardzo miłe i szybkie zakupy-pozdrawiam.

Monika Janik

24-05-2022

Jestem bardzo zadowolona , pomimo uszkodzenia przesyłki przez kuriera, firma stanęła na wysokości zadania i dostałam całość zamówienia w dwóch etapach.

Wojciech Białowąs

23-05-2022

Bardzo miła obsługa, pomimo mojej pomyłki w zamówieniu firma dosłała mi brakujące instrukcje na swój koszt, doszły do mnie następnego dnia. POLECAM Z CAŁEGO SERCA

Anita Grzybicka

21-05-2022

Towar ok, czas realizacji krótki, dziękuję.

Anna D.

21-05-2022

To już moje kolejne zakupy u Państwa :) i na pewno jeszcze nie raz tu wrócę, cenię Was za profesjonalizm w działaniu

Piotr Ruciński

20-05-2022

Pobrałem instrukcje w wersji PDF. Treść instrukcji bez zastrzeżeń. Dobra i korzystniejsza alternatywa dla wersji na tabliczkach.

Mariusz Bodnar

19-05-2022

produkt i obsługa ok, nieco długi czas realizacji, ale bez tragedii. Polecam!

Stanisław Kotyla

14-05-2022

Profesjonaliści . Szybka i fachowa obsłucha , materiały najwyższej klasy

Zbigniew Skorłutowski

12-05-2022

O,kej.....................................

Daniel Odolczyk

12-05-2022

Bardzo dobrze stworzone ryzyko zawodowe, wysyłka w ciągu kilku minut. Gorąco polecam

Maciek

11-05-2022

Nie polecam. Bardzo długi czas realizacji zamówienia, 15 złotych za kuriera przy zakupie pięciu naklejek a czekałem ponad tydzień. Poza tym towar niezgodny z opisem niektóre naklejki w języku angielskim pomimo że na stronie były widoczne w języku polskim. Ogólnie że tak powiem szału nie ma

Karol Kacprzykowski

11-05-2022

Bardzo polecam. Pani z sanepidu stwierdziła, że ten kto pisał książkę Haccp wie co robi :-)

Anna Michalska

11-05-2022

Szybką realizacja zamówienia, bardzo prosty panel oblugi

Zbigniew Gola

10-05-2022

Współpracuję z Panem Grzegorzem kilka lat i współpraca jest bardzo dobra, polecam

Grażyna Parkitna

09-05-2022

Zakupy przebiegły sprawie. Zasady sprzedaży są jasne . Po opłaceniu otrzymałam zamawiany produkt bez zbędnej zwłoki.

Joanna Kościelska

05-05-2022

Profesjonalnie i szybko. POLECAM

Iwona Obarzanek

28-04-2022

bardzo przejrzyście przygotowane dokumenty. polecam

Magdalena Niemyjska

27-04-2022

Pełen profesjonalizm i szybkość obsługi. Kontakt zwrotny natychmiastowy - przesłanie oferty i gotowych plików do pobrania w ekspresowym tempie - usługa CITO bez dodatkowej opłaty:). Polecam!!!

Jarosław Zabłocki

26-04-2022

Mimo dość dużego doświadczenia w służbach BHP dość często korzystam z Ocen Ryzyka Zawodowego z alleBHP, ponieważ jest to z pewnością solidna baza do dostosowania ORZ do własnych potrzeb, zagrożeń i realiów. Pozdrawiam serdecznie - tak trzymać.

Agata Goździk

26-04-2022

Wzorcowa realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Błyskawiczna dostawa. Gorąco polecam współpracę.

Małgorzata Góral

25-04-2022

Jak zwykle wszystko w punkt. Szybka realizacja zamówienia

Tomasz Chylarecki

25-04-2022

Wszystko sprawnie i zgodnie z zamówieniem. Materiały profesjonalnie opracowane - bardzo pomocne. Polecam !!!

Mariusz Chmielewski

23-04-2022

Szybko i skutecznie dostarczono elektroniczne instrukcje. Polecam zakupy.

Mariusz Chmielewski

23-04-2022

Natychmiastowa realizacja zamówienia po dokonaniu płatności. Materiały dobrej treści. Polecam zakupy.

Rafał Kasprzak

22-04-2022

Jeżeli ktoś mówi że niemożliwe jest kupić dobrze i tanio to sklep alleBHP go wyprostuje : dokumentacja starannie i w dobrej jakości merytorycznej przygotowane i w dobrej cenie - polecam !

Bogumił Kaletowski

21-04-2022

Zamówiony produkt najwyższej jakości. Konkretna i rzeczowa analiza wszystkich zagrożeń występujących na stanowisku spawacza metodą TIG. Od pewnego czasu korzystam z usług firmy i jestem bardzo zadowolony. Obsługa szybka i profesjonalna. Polecam wszystkim zainteresowanym wybór tej firmy. Korzystałem z usług kilku podobnych firm jednak ta jest najbardziej profesjonalna. Życzę dalszego utrzymywania tak wysokiego poziomu.

Leszek Nowak

21-04-2022

Trudno mi napisać o jakości obsługi bo nie miałem kontaktu. Są trudności z wyszukiwaniem konkretnego ryzyka brak intuicyjnego wyszukiwania!!!

Irena

20-04-2022

Szybka, bezproblemowa opinia, fachowa instrukcja.

Kamil Kieca

14-04-2022

Szybka profesjonalna obsługa .Bardzo dobrze opracowane materiały BHP

Marcin Korczyński

12-04-2022

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.

Marika Leńczyk

09-04-2022

Zawsze wracam po wsparcie do sklepu bo jest od razu od reki udzieloną po sfinalizowaniu i nie trzeba długo czekać

MARIA DĄBROWSKA

07-04-2022

wszystko ok,sprawnie , rzetelnie.

Edward Choma

06-04-2022

Dzialanie sklepu bardzo sprawne, mozna powiedzieć że błyskawiczne i przy tym dokładne. Tak Trzymać!

Elżbieta Kaczmarczyk

05-04-2022

Szybko i bezproblemowo, materiały godne polecenia.

Andrzej Maziarz

04-04-2022

Super sprawne zakupy, rzetelnie i fachowo sporządzone dokumenty. Gorąco polecam!

JAN SKUBISZ

04-04-2022

Szybka realizacja . Rzeczowo opracowane instrukcje

Rafał

30-03-2022

Szybko i profesjonalnie :) Szybko i profesjonalnie :) Szybko i profesjonalnie :) Szybko i profesjonalnie :) Szybko i profesjonalnie :) i ma 30 znaków ;)

Jacek Bett

30-03-2022

Zgodnie z zamówieniem, bez uwag.

Izabela Wójciak

30-03-2022

Jestem na finiszu realizacji zamówienia. Same zakupy - bajka! Sprawnie i bezproblemowo. Bardzo szybko zaksięgowana płatność i przesłany link do pobrania pliku. Jasno podana informacja o możliwości wystąpienia nieprawidłowego wyświetlania się tabel i wskazany kontakt w tej sprawie. Czekam na plik w innym formacie. Pozdrawiam. Polecam.

Janusz Lazar

29-03-2022

Szybko, sprawnie, bezproblemowo

Michał

27-03-2022

Bardzo duży wybór przydatnych w pracy bhp-ca materiałów w przystępnej cenie. Bezproblemowa obsługa przy składaniu zamówienia. Polecam ????????

Katarzyna Tomasik

26-03-2022

Świetna, profesjonalna obsługa i w pełni kompleksowe doradztwo, które pozwoliło w sposób przyjemny dokonać zakupów. Opieka po zakupowa także profesjonalna. Polecam.

Marlena Boruszewska

25-03-2022

Jak zawsze fachowa i wyjątkowo uprzejma i pomocna obsługa sklepu. Pełen profesjonalizm i świetna jakość ????. Polecam!

Katarzyna MAńczyk

24-03-2022

Wszystko przebiegło szybko, opracowanie ok

Monika

22-03-2022

Świetna, profesjonalna obsługa i w pełni kompleksowe doradztwo, które pozwoliło w sposób przyjemny dokonać zakupów. Opieka po zakupowa także profesjonalna. Polecam.

Artur Drewniak

19-03-2022

Konkretnie i rzeczowo, zamówione, zapłacone, plik od razu wysłany. Produkt super, polecam. Firma rzetelna obsługa klienta bardzo dobra.

ANETA STUDNICKA

19-03-2022

Zawsze szybko, Zawsze profesjonalnie Zawsze zgodnie z oczekiwaniami

Jacek Ciechanowski

16-03-2022

dobry asortyment, szybko, sprawnie, dobra cena, polecam

Piotr Kozak

16-03-2022

Szybkie działanie i wysyłka . Polecam

Adam

16-03-2022

wszystko ok. polecam usługę pod względem jakości i czasu realizacji

Elżbieta Grochowska

14-03-2022

Błyskawiczna transakcja, polecam.

Bożena

10-03-2022

Szybko i profesjonalnie polecam

Justyna Przybecka

10-03-2022

Super transakcja, fajne powiadomienia POLECAM :)))

Joanna Więckowska

08-03-2022

Polecam, wszystko zgodne z zamówieniem, szybka wysyłka.

Jerzy Okuła

07-03-2022

Już nasty raz piszę dobrą opinię - bo na taką zasługujecie. ALE ILE RAZY MOŻNA TO POWTARZAĆ????

Krzysztof Krupski

03-03-2022

Otrzymałem to co zamówiłem i w krótkim czasie.Jestem zadowolony i polecam sprzedawcę.

Piotr

01-03-2022

Dokument wydaje się wyczerpywać zagadnienie związene z oceną ryzyka w miejscu pracy. Wprowadziłem kilka zmian i mam gotową dokumentację.

Jerzy Okuła

23-02-2022

Życzliwa i szybka sprzedaż. Treść zakupionego materiału wyczerpująca. Dziękuję. Zostaję stałym klientem.

Krzysztof Izydorczyk

22-02-2022

Jestem bardzo zadowolony z produktów alleBHP, szczególnie ocen ryzyka zawodowego.

Artur Malinowski

21-02-2022

Bardzo szybko i sprawnie zamawia się potrzebne materiały. Bardzo polecam alleBHP. Bardzo duża ilość materiałów w zasadzie na każde stanowisko pracy. Gorąco polecam!

Jacek Kamiński

16-02-2022

firma solidna, polecam, czas realizacji rótki

Marta Wilczyńska

16-02-2022

Dawno nie byłam tak zadowolona z jakości zakupionego towaru, czasu realizacji i obsługi. Towar na wysokim poziomie estetycznym i merytorycznym, a czas realizacji błyskawiczny! Wrócę tu:-). Polecam!

Anna Tarnawa

16-02-2022

polecam, instrukcja przydatna :)

Jerzy Kobyliński

14-02-2022

Chwila czekania, ale warto. B dobry produkt

Wiesław Lichtarowicz

11-02-2022

Polecam bardzo zakup w firmie ,osoba obsługująca mnie bardzo profesjonalnie podchodziła do mojej tematyki , nie wspomnę o kulturze osobistej . Polecam Wiesław Lichtarowicz .

Artur

09-02-2022

Super szybki czas realizacji. Dosłownie po paru minutach pliki były już do pobrania. Polecam serdecznie

Julita Forgiel

09-02-2022

<