Lody amerykańskie - Księga HACCP + GHP-GMP dla lodziarni z lodami amerykańskimi
Lody amerykańskie dokumentacja HACCP + GHP/GMP
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) oznacza w wolnym tłumaczeniu Analizę Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli. Być może nadal nic Ci to nie mówi i potrzebujesz nieco rozszerzenia tej informacji. Rozwijając to w prosty sposób system HACCP ma na celu analizę zagrożeń i wyznaczenie punktów kontrolnych (CP) oraz krytycznych punktów kontrolnych (CCP) w działalności zajmującej się obracaniem i przetwarzaniem żywności. Jako właściciel lodziarni z lodami amerykańskimi nie bez powodu znajdujesz się na tej stronie i szukasz informacji na temat Księgi Systemu HACCP dla lodziarni z lodami amerykańskimi. Lody amerykańskie jest jedną z wielu kategorii prowadzenia działalności, gdzie niezbędnym elementem jest dbałość o właściwe standardy sanitarne. Wielu przedsiębiorców niestety nie ma świadomości jak o to zadbać, jak się za to zabrać i w jaki sposób to kontrolować. W tym celu powstał system HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) co w tłumaczeniu na język polski oznacza Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli. Celem systemu HACCP jest dokładne kontrolowanie procesów produkcji i składowania żywności. Właściwe wdrożenie systemu HACCP zapewni Ci nie tylko brak mandatów z Państwowej Inspekcji Sanitarnej, ale przede wszystkim poprawę jakości oraz bezpieczeństwa żywności.Certyfikat HACCP dla lodziarni z lodami amerykańskimi
Kupując naszą dokumentację HACCP + GHP-GMP otrzymasz w zestawie Certyfikat HACCP, który jest potwierdzeniem wdrożenia zasad systemu HACCP do Twojego lodziarni z lodami amerykańskimi zgodnych z CODEX ALIMENTARIUS, a przy okazji przyozdobi wnętrze Twojego biura.
Jako wykonawca dokumentacji HACCP dla lodziarni z lodami amerykańskimi mamy pełną świadomość tego, jak ważne jest dla Ciebie otrzymanie certyfikatu HACCP dlatego jest to nieodłączna cześć każdej księgi HACCP jaką wysyłamy do klienta.
Jako wykonawca dokumentacji HACCP dla lodziarni z lodami amerykańskimi mamy pełną świadomość tego, jak ważne jest dla Ciebie otrzymanie certyfikatu HACCP dlatego jest to nieodłączna cześć każdej księgi HACCP jaką wysyłamy do klienta.
Księga HACCP + GHP/GMP dla lodziarni z lodami amerykańskimi
Stojąc przed zadaniem wdrożenia systemu HACCP dla lodziarni z lodami amerykańskimi możesz stracić ogromne ilości czasu na szukanie informacji oraz "wymyślanie koła od nowa". Przestrzegamy przed firmami, które sprzedają WZORCE itp., do których nikt nie zaglądał przez wiele lat, zawierają ogrom błędów, niepoprawnych informacji i są przygotowane w sposób chaotyczny. Często takie wzorce są odrzucane przez organy kontrolujące, co niesie ze sobą poważne konsekwencje.Z pewnością nie możesz sobie pozwolić na taką sytuację, dlatego najszybszym i najtańszym rozwiązaniem będzie nabycie naszej dokumentacji HACCP dla lodziarni z lodami amerykańskimi.
Oferowana przez nas dokumentacja zostanie przygotowana przez doświadczonego Specjalistę ds. Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia, który uwzględni wszystkie Twoje wskazówki i informacje oraz dostosuje księgę do Twoich potrzeb. Zanim podejmiesz decyzję czy potrzebujesz prowadzić księgę HACCP powinieneś odpowiedzieć sobie na kilka ważnych pytań. Jeżeli chociaż dwie odpowiedzi, które nasuwają Ci się na język pokrywają się z poniższymi wartościami to jesteś w odpowienim miejscu.
1. Czy twoja działalność to Lody amerykańskie? - TAK!
2. Czy wiesz co to HACCP + GHP-GMP? - NIE!
3. Czy posiadasz już księgę HACCP + GHP-GMP dla Twojej firmy (lodziarni z lodami amerykańskimi)? - NIE!
4. Czy dotychczasową dokumentację HACCP + GHP-GMP sanepid uznał za niewłaściwą lub źle prowadzoną? - TAK!
5. Czy masz wiedzę jak prowadzić księgę HACCP + GHP-GMP dla lodziarni z lodami amerykańskimi? - NIE!
6. Czy posiadasz już certyfikat HACCP dla swojego lodziarni z lodami amerykańskimi? - NIE!
UWAGA! W ramach oferty którą właśnie przeglądasz otrzymasz od nas pakiet zawierający:
- indywidualnie opracowaną księgę HACCP
- indywidualnie opracowaną dokumentację GHP-GMP wraz ze wszystkimi niezbędnymi kartami kontrolnymi
PODGLĄD - Lody amerykańskie - Księga HACCP + GHP-GMP dla lodziarni z lodami amerykańskimi
UWAGA! - przedstawiony podgląd dokumentacji NIE JEST bezpośrednio cześcią dokumentacji Lody amerykańskie - Księga HACCP + GHP-GMP dla lodziarni z lodami amerykańskimi.
Przedstawiony podgląd dokumentacji ma charakter orientacyjny, którego celem jest unaocznienie jak skonstruowany jest plik który można zamówić,
a zakupiona dokumentacja będzie sie od niego znacząco różnić wartością merytoryczną.
Przedstawiony podgląd dokumentacji ma charakter orientacyjny, którego celem jest unaocznienie jak skonstruowany jest plik który można zamówić,
a zakupiona dokumentacja będzie sie od niego znacząco różnić wartością merytoryczną.
Dokumentacja HACCP lodziarni z lodami amerykańskimi
Dlaczego warto kupić naszę dokumentację HACCP:- nasza dokumentacja HACCP dla lodziarni z lodami amerykańskimi NIE JEST WZOREM
- oferowana dokumentacja HACCP JEST PRZYSTOSOWANA specjalnie dla Twojej firmy (lodziarni z lodami amerykańskimi)
- księgę GHP/GMP dostaniesz od nas GRATIS!
- wystarczą Ci 3 minuty na złożenie zamówienia
- potrzebujesz do 5 minut dziennie na prowadzenie zapisów
- nasza dokumentacja zawiera blokowy schemat procesu technologicznego oraz dokładną analizę zagrożeń
- prowadząc naszą dokumentację HACCP unikniesz mandatu z sanepidu
- posiadając księgę HACCP będziesz mógł spokojnie zająć się rozwijaniem lodziarni z lodami amerykańskimi
- dostaniesz niezbędne informacje, które pomogą Ci opanować prowadzenie codziennych zapisów
- masz 30 dni kalendarzowych na zgłoszenie potrzebnych zmian w dokumentacji
Parametry techniczne
Tytuł publikacji | Plan HACCP, Księga HACCP, Dokumentacja HACCP, Księga jakości |
Producent, autor | alleBHP.pl |
Przeznaczenie | Lody amerykańskie |
Czas realizacji | 2-4 dni robocze |
Obszar działania | Cała polska, usługa wykonywana online |
Wysyłka | Pliki z dokumentacją otrzymasz na adres e-mail wskazany w zamówieniu |
Zawartość |
|
Zgodność | Opracowana zgodnie z obowiązującymi przepisami dot. systemu HACCP (ustawa z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2018r. poz. 1541); oraz Rozporządzenie (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. L 139 z 30.04.2004)). Dokumentacja w pełni akceptowana przez Państwową Inspekcję Sanitarną. |
Ocena klientów | - ponad 99% pozytywnych opinii |
Lody amerykańskie kompletna dokumentacja HACCP
Dokonując zakupu naszej księgi HACCP otrzymujesz 5 w 1:- Księgę HACCP dla lodziarni z lodami amerykańskimi
- Certyfikat HACCP dla Twojego lodziarni z lodami amerykańskimi potwierdzający wdrożenie systemu HACCP
- Księgę GHP/GMP dla lodziarni z lodami amerykańskimi - GRATIS!
- Instrukcje oraz procedury HACCP, GHP i GMP
- Okres ochronny wynoszący 30 dni kalendarzowych.
3 minuty - o czas potrzebny na złożenie zamówienia w naszym sklepie
5 minut dziennie - tyle czasu potrzebujesz na prowadzenie zapisów w naszej księdze HACCP.
0.00 zł - to łączna kwota mandatów zapłaconych przez naszych klientów, którzy prowadzą księgę HACCP
Pakiet księga HACCP dla lodziarni z lodami amerykańskimi zawiera
- Księgę HACCP dla lodziarni z lodami amerykańskimi składającą się z kilkudziesięciu stron
- Uwzględnienie Twoich indywidualnych wskazań dotyczących prowadzenia lodziarni z lodami amerykańskimi
- Graficzny (blokowy) schemat procesu technologicznego
- Pełną analizę zagrożeń procesu technologicznego
- Wyznaczenie punktów kontrolnych (CP) oraz krytycznych punktów kontrolnych (CCP)
- Zestaw instrukcji i procedur HACCP
- Certyfikat HACCP
- Pełną księgę Dobrych Praktyk (GHP i GMP) dla lodziarni z lodami amerykańskimi zawierającą pakiet instrukcji, procedur i formularzy
- Pakiet informacji jak właściwie prowadzić księgę HACCP na codzień.