Logowanie

Podaj prawidłowy login oraz hasło!
Logowanie przebiegło pomyślnie!

Nie masz jeszcze konta?

Przyczepa gastronomiczna hamburgery - Księga GHP-GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami

5/5
(1 głosów)
02-GHP-03017
Usługa dostępna
2-4 dni robocze
Darmowa dostawa
od 150 zł

(kurier InPost od 13.99 zł)
Usługa online
258.86
(netto)
318.40
(brutto)
Stawka VAT: 23%
wybierz opcję produktu netto brutto
258.86 318.40
-
+
bezpieczeństwo
Metody płatności 1
Metody płatności 2
Metody płatności 3

Przyczepa gastronomiczna hamburgery dokumentacja GHP/GMP

Przyczepa gastronomiczna hamburgery - Księga GHP-GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami Dobre praktyki GHP/GMP (z ang. Good Hygienic Practice oraz Good Manufacturing Practice) to nic innego jak Dobra Praktyka Higieniczna i Dobra Praktyka Produkcyjna. Są to dwa mikrosystemy, których celem jest utrzymanie odpowiedniej kontroli nad higieną środowiska pracy i procesów technologicznych zachodzących w firmie zajmującej się żywnością. Jako właściciel przyczepy gastronomicznej z hamburgerami nie bez powodu znajdujesz się na tej stronie i szukasz informacji na temat księgi GHP/GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami.

Dokumentacja GHP/GMP zwana również Dobrymi Praktykami Higienicznymi i Dobrymi Praktykami Produkcyjnymi jest zbiorem właściwych dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami instrukcji higieniczno-sanitarnych oraz niezbędnych formularzy pozwalających prawidłowo kontrolować wypełnienie założeń GHP/GMP. Księga dobrych praktyk prowadzona sumiennie jest podstawowym minimum dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami. Niniejsza dokumentacja pozwala na utrzymanie wystarczającego poziomu sanitarnego przy niewielkim nakładzie czasu i pieniędzy. Prawidłowo stosowane zalecenia księgi GHP/GMP są gwarancją spełnienia wymogów sanitarnych narzuconych przez Państwową Inspekcję Sanitarną.


Geneza - Przyczepa gastronomiczna hamburgery

Przyczepa gastronomiczna hamburgery to mobilny punkt gastronomiczny, który specjalizuje się w sprzedaży hamburgerów oraz innych dań typu fast food. Przyczepa taka może być wykorzystywana w różnych miejscach, takich jak festyny, targi, imprezy plenerowe czy parkingi przy dużych skupiskach ludzi. W ofercie mogą znaleźć się nie tylko klasyczne hamburgery, ale także cheeseburgery, burgery wegetariańskie, frytki, napoje zimne i gorące oraz różnego rodzaju dodatki i sosy. Ważnym elementem działalności jest zapewnienie świeżości i jakości produktów, dlatego mięso, warzywa i pieczywo powinny być dostarczane codziennie lub według zapotrzebowania, z zachowaniem łańcucha chłodniczego. Produkty powinny być przechowywane w lodówkach i zamrażarkach, które spełniają wymagania sanitarne i umożliwiają utrzymanie odpowiedniej temperatury. Wszystkie artykuły spożywcze muszą mieć aktualne terminy przydatności do spożycia, a ich przechowywanie powinno odbywać się w oddzielnych pojemnikach, aby zapobiec skażeniu krzyżowemu. Przygotowanie dań odbywa się na miejscu, bezpośrednio przed podaniem klientowi, co gwarantuje świeżość i wysoką jakość serwowanych posiłków.

Podczas prowadzenia działalności Przyczepa gastronomiczna hamburgery kluczowe jest przestrzeganie wytycznych sanepidu dotyczących higieny i bezpieczeństwa żywności. Pracownicy muszą posiadać aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne, a sprzęt kuchenny powinien być regularnie czyszczony i dezynfekowany. W przyczepie konieczne jest wydzielenie strefy czystej i brudnej, co ogranicza ryzyko przenoszenia drobnoustrojów. Woda używana do mycia rąk, warzyw i naczyń powinna być zdatna do picia, a jej źródło musi być odpowiednio zabezpieczone. Produkty gotowe do spożycia nie mogą mieć kontaktu z surowym mięsem ani nieumytymi warzywami. Pozostałości pokarmowe i odpady muszą być na bieżąco usuwane do szczelnych pojemników, a przyczepa powinna posiadać system wentylacji oraz środki do dezynfekcji rąk i powierzchni roboczych. Każdy etap produkcji i podawania powinien być zgodny z zasadami HACCP, co minimalizuje zagrożenia związane z bezpieczeństwem żywności.

Transport Przyczepa gastronomiczna hamburgery odbywa się zazwyczaj za pomocą pojazdu samochodowego przystosowanego do przewozu przyczep. Przyczepa musi być odpowiednio zabezpieczona podczas transportu, aby nie doszło do uszkodzenia wyposażenia ani naruszenia warunków sanitarnych. Po dotarciu na miejsce ważne jest przygotowanie stanowiska pracy oraz podłączenie do źródła zasilania i wody, jeśli jest dostępna. Cały proces produkcji hamburgerów, od przygotowania składników po obróbkę cieplną i podanie klientowi, odbywa się w przyczepie, która powinna być wyposażona w grill, frytownicę, lodówki, zlew oraz miejsce do przechowywania produktów suchych. Zgodnie z przepisami sanepidu, wszystkie urządzenia muszą posiadać atesty dopuszczające je do kontaktu z żywnością. Podawanie posiłków klientom odbywa się najczęściej przez okienko sprzedażowe, a dania pakowane są w jednorazowe opakowania, co zapewnia higienę i wygodę. Regularne kontrole sanitarne oraz prowadzenie dokumentacji HACCP są obowiązkowe, aby zapewnić bezpieczeństwo i wysoką jakość oferowanych produktów.


Dokumentacja GHP-GMP przyczepy gastronomicznej z hamburgerami

Dlaczego warto kupić naszę dokumentację GHP-GMP:
  • nasza dokumentacja GHP-GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami NIE JEST WZOREM
  • oferowana dokumentacja GHP-GMP JEST PRZYSTOSOWANA specjalnie dla Twojej firmy (przyczepy gastronomicznej z hamburgerami)
  • wystarczą Ci 3 minuty na złożenie zamówienia
  • potrzebujesz do 5 minut dziennie na prowadzenie zapisów
  • prowadząc naszą dokumentację GHP-GMP unikniesz mandatu z sanepidu
  • posiadając księgę GHP-GMP będziesz mógł spokojnie zająć się rozwijaniem przyczepy gastronomicznej z hamburgerami
  • dostaniesz niezbędne informacje, które pomogą Ci opanować prowadzenie codziennych zapisów
  • masz 30 dni kalendarzowych na zgłoszenie potrzebnych zmian w dokumentacji


Certyfikat GHP-GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami

Certyfikat GHP-GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami
Kupując naszą dokumentację GHP-GMP otrzymasz w zestawie Certyfikat GHP-GMP, który jest potwierdzeniem wdrożenia zasad systemu GHP-GMP do Twojego przyczepy gastronomicznej z hamburgerami, a przy okazji przyozdobi wnętrze Twojego biura.

Jako wykonawca dokumentacji GHP-GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami mamy pełną świadomość tego, jak ważne jest dla Ciebie otrzymanie certyfikatu GHP-GMP dlatego jest to nieodłączna cześć każdej księgi GHP-GMP jaką wysyłamy do klienta.


Przyczepa gastronomiczna hamburgery kompletna dokumentacja GHP-GMP

Przyczepa gastronomiczna hamburgery - Księga GHP-GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami Dokonując zakupu naszej księgi dobrych praktyk otrzymujesz 4 w 1:
  • Instrukcje oraz procedury GHP i GMP
  • Certyfikat GHP-GMP dla Twojego przyczepy gastronomicznej z hamburgerami potwierdzający wdrożenie zasad Dobrych Praktyk Higienicznych i Produkcyjnych
  • Zestaw formularzy GHP i GMP
  • Instrukcje oraz procedury GHP i GMP

Okres ochronny jest dla Ciebie gwarancją, że po otrzymaniu plików w razie jakichkolwiek wątpliwości, potrzeby nałożenia zmian na dokumentacje lub innego nagłego zdarzenia wykonamy wszystkie niezbędne poprawki w dokumentacji zupełnie ZA DARMO. Przygotowana przez nas dokumentacja GHP/GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami zostanie tak dostosowana, aby konieczność codziennych zapisów została zminimalizowana, a jej bieżące prowadzenie nie sprawiało trudności.

3 minuty - o czas potrzebny na złożenie zamówienia w naszym sklepie
5 minut dziennie - tyle czasu potrzebujesz na prowadzenie zapisów w naszej księdze GHP-GMP.
0.00 zł - to łączna kwota mandatów zapłaconych przez naszych klientów, którzy prowadzą księgę GHP-GMP


Księga dobrych praktyk GHP/GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami

Przyczepa gastronomiczna hamburgery - Księga GHP-GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami Stojąc przed zadaniem wprowadzenia zasad GHP/GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami możesz stracić ogromne ilości czasu na szukanie informacji oraz "wymyślanie koła od nowa". Przestrzegamy przed firmami, które sprzedają WZORCE itp., do których nikt nie zaglądał przez wiele lat, zawierają ogrom błędów, niepoprawnych informacji i są przygotowane w sposób chaotyczny. Często takie wzorce są odrzucane przez organy kontrolujące, co niesie ze sobą poważne konsekwencje.

Z pewnością nie możesz sobie pozwolić na taką sytuację, dlatego najszybszym i najtańszym rozwiązaniem będzie nabycie naszej księgo dobrych praktyk GHP/GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami.

Oferowana przez nas dokumentacja zostanie przygotowana przez doświadczonego Specjalistę ds. Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia, który uwzględni wszystkie Twoje wskazówki i informacje oraz dostosuje księgę do Twoich potrzeb.

1. Czy twoja działalność to Przyczepa gastronomiczna hamburgery? - TAK!
2. Czy wiesz co to GHP-GMP? - NIE!
3. Czy posiadasz już księgę dobrych praktyk GHP-GMP dla Twojej firmy (przyczepy gastronomicznej z hamburgerami)? - NIE!
4. Czy dotychczasową dokumentację GHP-GMP sanepid uznał za niewłaściwą lub źle prowadzoną? - TAK!
5. Czy masz wiedzę jak prowadzić księgę GHP-GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami? - NIE!
6. Czy posiadasz już certyfikat GHP-GMP dla swojego przyczepy gastronomicznej z hamburgerami? - NIE!


UWAGA! W ramach oferty którą właśnie przeglądasz otrzymasz od nas pakiet zawierający:
  • indywidualnie opracowaną dokumentację GHP-GMP wraz ze wszystkimi niezbędnymi kartami kontrolnymi
  • przygotowaną dokumentację wyslemy do Ciebie drogą elektroniczną w postaci pliku PDF.


Pakiet księga dobrych praktyk dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami zawiera

  1. Księgę GHP/GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami składającą się z kilkudziesięciu stron
  2. Certyfikat GHP/GMP
  3. Uwzględnienie Twoich indywidualnych wskazań dotyczących prowadzenia przyczepy gastronomicznej z hamburgerami
  4. Zestaw instrukcji i procedur GHP/GMP
  5. Zestaw formularzy do wskazanych GHP/GMP
  6. Pakiet informacji jak właściwie prowadzić księgę GHP/GMP na codzień.

Księga GHP-GMP przyczepy gastronomicznej z hamburgerami

UWAGA! Przed podjęciem decyzji o zakupie JAKIEJKOLWIEK dokumentacji GHP/GMP powinieneś wiedzieć, że kupowanie WZORCA często kończy się mandatami karnymi z SANEPIDU! W trosce o Twój komfort i zapewnienie najwyższej jakości oferowanych dokumentacji naszą księgę GHP/GMP przyczepy gastronomicznej z hamburgerami specjalnie dla Ciebie przygotuje doświadczony pracownik, który przez wiele lat pracował w SANEPIDZIE i nadzorował firmy o podobnej charakterystyce do przyczepy gastronomicznej z hamburgerami. Dzięki doświadczeniu, które posiada nasz Specjalista możesz mieć pewność, że księga GHP/GMP będzie przygotowana w pełni profesjonalnie.

Materiały wideo o HACCP

Co to jest GHP-GMP?

Zastanawiasz się, czym są GHP i GMP oraz dlaczego są tak ważne w branży spożywczej? Obejrzyj nasz film, aby dowiedzieć się, czym różnią się Dobra Praktyka Higieniczna (GHP) i Dobra Praktyka Produkcyjna (GMP), jakie zasady obejmują i jak wpływają na bezpieczeństwo żywności w Twojej firmie!

Słownik pojęć HACCP i GHP-GMP

Gubisz się w skrótach i specjalistycznych pojęciach związanych z systemem HACCP, GHP czy GMP? Obejrzyj nasz film, aby w prosty sposób poznać najważniejsze terminy i dowiedzieć się, co oznaczają w praktyce! Dzięki temu łatwiej odnajdziesz się w tematyce bezpieczeństwa żywności i higieny w miejscu pracy.

Czym jest rozdział czasowy w systemie HACCP i GHP-GMP

Zastanawiasz się, co oznacza rozdział czasowy w systemie HACCP i GHP-GMP? Obejrzyj nasz film, aby dowiedzieć się, jak dzięki odpowiedniemu planowaniu kolejności i czasu wykonywania poszczególnych czynności możesz zwiększyć bezpieczeństwo żywności oraz spełnić wymagania higieniczne w swojej firmie!

Po co kontrolujemy temperaturę w lodówkach?

Zastanawiasz się, dlaczego tak ważne jest regularne monitorowanie temperatury w lodówkach? Obejrzyj nasz film i dowiedz się, jak prawidłowa kontrola temperatury pomaga zachować świeżość produktów, zapobiega rozwojowi bakterii oraz wpływa na bezpieczeństwo żywności w Twojej firmie!


PODGLĄD - Przyczepa gastronomiczna hamburgery - Księga GHP-GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami

Przyczepa gastronomiczna hamburgery - Księga GHP-GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami - GHP/GMP 1
Przyczepa gastronomiczna hamburgery - Księga GHP-GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami - GHP/GMP 2
Przyczepa gastronomiczna hamburgery - Księga GHP-GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami - GHP/GMP 3
Przyczepa gastronomiczna hamburgery - Księga GHP-GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami - GHP/GMP 4
Przyczepa gastronomiczna hamburgery - Księga GHP-GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami - GHP/GMP 5
Przyczepa gastronomiczna hamburgery - Księga GHP-GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami - GHP/GMP 6
Przyczepa gastronomiczna hamburgery - Księga GHP-GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami - GHP/GMP 7
Przyczepa gastronomiczna hamburgery - Księga GHP-GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami - GHP/GMP 8
Przyczepa gastronomiczna hamburgery - Księga GHP-GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami - GHP/GMP 9
Przyczepa gastronomiczna hamburgery - Księga GHP-GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami - GHP/GMP 10
UWAGA! - przedstawiony podgląd dokumentacji NIE JEST bezpośrednio cześcią dokumentacji Przyczepa gastronomiczna hamburgery - Księga GHP-GMP dla przyczepy gastronomicznej z hamburgerami.
Przedstawiony podgląd dokumentacji ma charakter orientacyjny, którego celem jest unaocznienie jak skonstruowany jest plik który można zamówić,
a zakupiona dokumentacja będzie sie od niego znacząco różnić wartością merytoryczną.

Parametry techniczne

Tytuł publikacji Dokumentacja dobrych praktyk higienicznych, Dokumentacja dobrych praktyk produkcyjnych, GHP, GMP
Producent, autor allebhp.pl
Przeznaczenie Przyczepa gastronomiczna hamburgery
Czas realizacji 2-4 dni robocze
Obszar działania Cała polska, usługa wykonywana online
Wysyłka Pliki z dokumentacją otrzymasz na adres e-mail wskazany w zamówieniu
Format pliku Plik PDF - umożliwia otwarcie pliku bez specjalistycznego oprogramowania
Zawartość
  • Księga GHP/GMP
  • Certyfikat GHP-GMP
  • Karty kontrolne
Zgodność Opracowana zgodnie z obowiązującymi przepisami dot. systemu GHP-GMP (ustawa z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2018r. poz. 1541); oraz Rozporządzenie (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. L 139 z 30.04.2004)). Dokumentacja w pełni akceptowana przez Państwową Inspekcję Sanitarną.
Ocena klientów - ponad 99% pozytywnych opinii

Podobne produkty

Produkt dodany do koszyka
Dodano do koszyka: 1 szt.
×
Produkt dodano do koszyka
(brutto)
(netto)
  • Format znaku / rozmiar

  • Materiał / podłoże

  • Wykonanie / typ

wybierz opcję produktu netto brutto
-
+
×
Nieoczekiwany błąd! Powiadom nas o tym :-)
×
Produkt niedostępny
Przykro nam, ale produkt jest niedostępny ;-(
audio