Logowanie

Podaj prawidłowy login oraz hasło!
Logowanie przebiegło pomyślnie!

Nie masz jeszcze konta?

Food-truck gofry - Księga GHP-GMP dla food-truck z goframi

5/5
(1 głosów)
02-GHP-03016
Usługa dostępna
2-4 dni robocze
Darmowa dostawa
od 150 zł

(kurier InPost od 13.99 zł)
Usługa online
258.86
(netto)
318.40
(brutto)
Stawka VAT: 23%
wybierz opcję produktu netto brutto
258.86 318.40
-
+
bezpieczeństwo
Metody płatności 1
Metody płatności 2
Metody płatności 3

Food-truck gofry dokumentacja GHP/GMP

Food-truck gofry - Księga GHP-GMP dla food-truck z goframi Dobre praktyki GHP/GMP (z ang. Good Hygienic Practice oraz Good Manufacturing Practice) to nic innego jak Dobra Praktyka Higieniczna i Dobra Praktyka Produkcyjna. Są to dwa mikrosystemy, których celem jest utrzymanie odpowiedniej kontroli nad higieną środowiska pracy i procesów technologicznych zachodzących w firmie zajmującej się żywnością. Jako właściciel food-truck z goframi nie bez powodu znajdujesz się na tej stronie i szukasz informacji na temat księgi GHP/GMP dla food-truck z goframi.

Dokumentacja GHP/GMP zwana również Dobrymi Praktykami Higienicznymi i Dobrymi Praktykami Produkcyjnymi jest zbiorem właściwych dla food-truck z goframi instrukcji higieniczno-sanitarnych oraz niezbędnych formularzy pozwalających prawidłowo kontrolować wypełnienie założeń GHP/GMP. Księga dobrych praktyk prowadzona sumiennie jest podstawowym minimum dla food-truck z goframi. Niniejsza dokumentacja pozwala na utrzymanie wystarczającego poziomu sanitarnego przy niewielkim nakładzie czasu i pieniędzy. Prawidłowo stosowane zalecenia księgi GHP/GMP są gwarancją spełnienia wymogów sanitarnych narzuconych przez Państwową Inspekcję Sanitarną.


Geneza - Food-truck gofry

Food-truck gofry to mobilna działalność gastronomiczna specjalizująca się w przygotowywaniu i sprzedaży świeżych gofrów. Oferta takiego food-trucka może obejmować zarówno klasyczne gofry na słodko, jak i wersje wytrawne, z różnorodnymi dodatkami, takimi jak bita śmietana, owoce świeże lub w syropie, czekolada, lody, kremy, a także warzywa, sery i mięsa. Produkty mogą być podawane na miejscu w jednorazowych opakowaniach lub na wynos. Gofry przygotowywane są na bieżąco, co zapewnia ich świeżość i wysoką jakość. Dodatkowo, do oferty mogą być włączone napoje gorące i zimne, takie jak kawa, herbata czy lemoniada. Ważnym aspektem jest zachowanie odpowiedniej temperatury przechowywania składników, szczególnie tych łatwo psujących się, jak mleko, jajka czy owoce. Wszystkie produkty muszą być przechowywane w odpowiednich warunkach chłodniczych lub w szczelnych pojemnikach, aby zapobiec zanieczyszczeniu i zepsuciu.

Przygotowanie gofrów w Food-truck gofry odbywa się zazwyczaj na oczach klienta, co pozwala na kontrolę procesu i możliwość personalizacji zamówienia. Ciasto na gofry może być przygotowywane na miejscu lub wcześniej i przechowywane w chłodni. Urządzenia do pieczenia gofrów muszą być regularnie czyszczone i dezynfekowane, aby spełnić wymagania sanitarno-epidemiologiczne. Wszystkie składniki używane do wyrobu gofrów muszą posiadać aktualne atesty i być dopuszczone do obrotu spożywczego. Sprzęt i narzędzia używane do przygotowywania dań muszą być wykonane z materiałów łatwych do czyszczenia i dezynfekcji. Pracownicy są zobowiązani do przestrzegania zasad higieny osobistej, w tym mycia rąk i stosowania odzieży ochronnej. Produkcja powinna odbywać się w warunkach uniemożliwiających dostęp owadów i gryzoni.

Transport produktów do Food-truck gofry wymaga zachowania ciągu chłodniczego dla składników szybko psujących się, takich jak mleko, jajka czy świeże owoce. Produkty suche, jak mąka czy cukier, powinny być przewożone w szczelnych i czystych pojemnikach. Na miejscu, w food-trucku, konieczne jest wydzielenie stref do przechowywania produktów, przygotowywania ciasta, pieczenia gofrów oraz podawania gotowych dań. Zgodnie z wymaganiami sanepidu, należy zapewnić dostęp do bieżącej wody oraz środków do dezynfekcji. Odpady muszą być segregowane i usuwane w sposób zgodny z przepisami. Przechowywanie półproduktów i gotowych dań musi być prowadzone w warunkach zapobiegających skażeniom. Przed rozpoczęciem działalności każdy food-truck musi uzyskać zatwierdzenie od lokalnej stacji sanitarno-epidemiologicznej i przejść odpowiednie kontrole.


Dokumentacja GHP-GMP food-truck z goframi

Dlaczego warto kupić naszę dokumentację GHP-GMP:
  • nasza dokumentacja GHP-GMP dla food-truck z goframi NIE JEST WZOREM
  • oferowana dokumentacja GHP-GMP JEST PRZYSTOSOWANA specjalnie dla Twojej firmy (food-truck z goframi)
  • wystarczą Ci 3 minuty na złożenie zamówienia
  • potrzebujesz do 5 minut dziennie na prowadzenie zapisów
  • prowadząc naszą dokumentację GHP-GMP unikniesz mandatu z sanepidu
  • posiadając księgę GHP-GMP będziesz mógł spokojnie zająć się rozwijaniem food-truck z goframi
  • dostaniesz niezbędne informacje, które pomogą Ci opanować prowadzenie codziennych zapisów
  • masz 30 dni kalendarzowych na zgłoszenie potrzebnych zmian w dokumentacji


Certyfikat GHP-GMP dla food-truck z goframi

Certyfikat GHP-GMP dla food-truck z goframi
Kupując naszą dokumentację GHP-GMP otrzymasz w zestawie Certyfikat GHP-GMP, który jest potwierdzeniem wdrożenia zasad systemu GHP-GMP do Twojego food-truck z goframi, a przy okazji przyozdobi wnętrze Twojego biura.

Jako wykonawca dokumentacji GHP-GMP dla food-truck z goframi mamy pełną świadomość tego, jak ważne jest dla Ciebie otrzymanie certyfikatu GHP-GMP dlatego jest to nieodłączna cześć każdej księgi GHP-GMP jaką wysyłamy do klienta.


Food-truck gofry kompletna dokumentacja GHP-GMP

Food-truck gofry - Księga GHP-GMP dla food-truck z goframi Dokonując zakupu naszej księgi dobrych praktyk otrzymujesz 4 w 1:
  • Instrukcje oraz procedury GHP i GMP
  • Certyfikat GHP-GMP dla Twojego food-truck z goframi potwierdzający wdrożenie zasad Dobrych Praktyk Higienicznych i Produkcyjnych
  • Zestaw formularzy GHP i GMP
  • Instrukcje oraz procedury GHP i GMP

Okres ochronny jest dla Ciebie gwarancją, że po otrzymaniu plików w razie jakichkolwiek wątpliwości, potrzeby nałożenia zmian na dokumentacje lub innego nagłego zdarzenia wykonamy wszystkie niezbędne poprawki w dokumentacji zupełnie ZA DARMO. Przygotowana przez nas dokumentacja GHP/GMP dla food-truck z goframi zostanie tak dostosowana, aby konieczność codziennych zapisów została zminimalizowana, a jej bieżące prowadzenie nie sprawiało trudności.

3 minuty - o czas potrzebny na złożenie zamówienia w naszym sklepie
5 minut dziennie - tyle czasu potrzebujesz na prowadzenie zapisów w naszej księdze GHP-GMP.
0.00 zł - to łączna kwota mandatów zapłaconych przez naszych klientów, którzy prowadzą księgę GHP-GMP


Księga dobrych praktyk GHP/GMP dla food-truck z goframi

Food-truck gofry - Księga GHP-GMP dla food-truck z goframi Stojąc przed zadaniem wprowadzenia zasad GHP/GMP dla food-truck z goframi możesz stracić ogromne ilości czasu na szukanie informacji oraz "wymyślanie koła od nowa". Przestrzegamy przed firmami, które sprzedają WZORCE itp., do których nikt nie zaglądał przez wiele lat, zawierają ogrom błędów, niepoprawnych informacji i są przygotowane w sposób chaotyczny. Często takie wzorce są odrzucane przez organy kontrolujące, co niesie ze sobą poważne konsekwencje.

Z pewnością nie możesz sobie pozwolić na taką sytuację, dlatego najszybszym i najtańszym rozwiązaniem będzie nabycie naszej księgo dobrych praktyk GHP/GMP dla food-truck z goframi.

Oferowana przez nas dokumentacja zostanie przygotowana przez doświadczonego Specjalistę ds. Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia, który uwzględni wszystkie Twoje wskazówki i informacje oraz dostosuje księgę do Twoich potrzeb.

1. Czy twoja działalność to Food-truck gofry? - TAK!
2. Czy wiesz co to GHP-GMP? - NIE!
3. Czy posiadasz już księgę dobrych praktyk GHP-GMP dla Twojej firmy (food-truck z goframi)? - NIE!
4. Czy dotychczasową dokumentację GHP-GMP sanepid uznał za niewłaściwą lub źle prowadzoną? - TAK!
5. Czy masz wiedzę jak prowadzić księgę GHP-GMP dla food-truck z goframi? - NIE!
6. Czy posiadasz już certyfikat GHP-GMP dla swojego food-truck z goframi? - NIE!


UWAGA! W ramach oferty którą właśnie przeglądasz otrzymasz od nas pakiet zawierający:
  • indywidualnie opracowaną dokumentację GHP-GMP wraz ze wszystkimi niezbędnymi kartami kontrolnymi
  • przygotowaną dokumentację wyslemy do Ciebie drogą elektroniczną w postaci pliku PDF.


Pakiet księga dobrych praktyk dla food-truck z goframi zawiera

  1. Księgę GHP/GMP dla food-truck z goframi składającą się z kilkudziesięciu stron
  2. Certyfikat GHP/GMP
  3. Uwzględnienie Twoich indywidualnych wskazań dotyczących prowadzenia food-truck z goframi
  4. Zestaw instrukcji i procedur GHP/GMP
  5. Zestaw formularzy do wskazanych GHP/GMP
  6. Pakiet informacji jak właściwie prowadzić księgę GHP/GMP na codzień.

Księga GHP-GMP food-truck z goframi

UWAGA! Przed podjęciem decyzji o zakupie JAKIEJKOLWIEK dokumentacji GHP/GMP powinieneś wiedzieć, że kupowanie WZORCA często kończy się mandatami karnymi z SANEPIDU! W trosce o Twój komfort i zapewnienie najwyższej jakości oferowanych dokumentacji naszą księgę GHP/GMP food-truck z goframi specjalnie dla Ciebie przygotuje doświadczony pracownik, który przez wiele lat pracował w SANEPIDZIE i nadzorował firmy o podobnej charakterystyce do food-truck z goframi. Dzięki doświadczeniu, które posiada nasz Specjalista możesz mieć pewność, że księga GHP/GMP będzie przygotowana w pełni profesjonalnie.

Materiały wideo o HACCP

Co to jest GHP-GMP?

Zastanawiasz się, czym są GHP i GMP oraz dlaczego są tak ważne w branży spożywczej? Obejrzyj nasz film, aby dowiedzieć się, czym różnią się Dobra Praktyka Higieniczna (GHP) i Dobra Praktyka Produkcyjna (GMP), jakie zasady obejmują i jak wpływają na bezpieczeństwo żywności w Twojej firmie!

Słownik pojęć HACCP i GHP-GMP

Gubisz się w skrótach i specjalistycznych pojęciach związanych z systemem HACCP, GHP czy GMP? Obejrzyj nasz film, aby w prosty sposób poznać najważniejsze terminy i dowiedzieć się, co oznaczają w praktyce! Dzięki temu łatwiej odnajdziesz się w tematyce bezpieczeństwa żywności i higieny w miejscu pracy.

Czym jest rozdział czasowy w systemie HACCP i GHP-GMP

Zastanawiasz się, co oznacza rozdział czasowy w systemie HACCP i GHP-GMP? Obejrzyj nasz film, aby dowiedzieć się, jak dzięki odpowiedniemu planowaniu kolejności i czasu wykonywania poszczególnych czynności możesz zwiększyć bezpieczeństwo żywności oraz spełnić wymagania higieniczne w swojej firmie!

Po co kontrolujemy temperaturę w lodówkach?

Zastanawiasz się, dlaczego tak ważne jest regularne monitorowanie temperatury w lodówkach? Obejrzyj nasz film i dowiedz się, jak prawidłowa kontrola temperatury pomaga zachować świeżość produktów, zapobiega rozwojowi bakterii oraz wpływa na bezpieczeństwo żywności w Twojej firmie!


PODGLĄD - Food-truck gofry - Księga GHP-GMP dla food-truck z goframi

Food-truck gofry - Księga GHP-GMP dla food-truck z goframi - GHP/GMP 1
Food-truck gofry - Księga GHP-GMP dla food-truck z goframi - GHP/GMP 2
Food-truck gofry - Księga GHP-GMP dla food-truck z goframi - GHP/GMP 3
Food-truck gofry - Księga GHP-GMP dla food-truck z goframi - GHP/GMP 4
Food-truck gofry - Księga GHP-GMP dla food-truck z goframi - GHP/GMP 5
Food-truck gofry - Księga GHP-GMP dla food-truck z goframi - GHP/GMP 6
Food-truck gofry - Księga GHP-GMP dla food-truck z goframi - GHP/GMP 7
Food-truck gofry - Księga GHP-GMP dla food-truck z goframi - GHP/GMP 8
Food-truck gofry - Księga GHP-GMP dla food-truck z goframi - GHP/GMP 9
Food-truck gofry - Księga GHP-GMP dla food-truck z goframi - GHP/GMP 10
UWAGA! - przedstawiony podgląd dokumentacji NIE JEST bezpośrednio cześcią dokumentacji Food-truck gofry - Księga GHP-GMP dla food-truck z goframi.
Przedstawiony podgląd dokumentacji ma charakter orientacyjny, którego celem jest unaocznienie jak skonstruowany jest plik który można zamówić,
a zakupiona dokumentacja będzie sie od niego znacząco różnić wartością merytoryczną.

Parametry techniczne

Tytuł publikacji Dokumentacja dobrych praktyk higienicznych, Dokumentacja dobrych praktyk produkcyjnych, GHP, GMP
Producent, autor allebhp.pl
Przeznaczenie Food-truck gofry
Czas realizacji 2-4 dni robocze
Obszar działania Cała polska, usługa wykonywana online
Wysyłka Pliki z dokumentacją otrzymasz na adres e-mail wskazany w zamówieniu
Format pliku Plik PDF - umożliwia otwarcie pliku bez specjalistycznego oprogramowania
Zawartość
  • Księga GHP/GMP
  • Certyfikat GHP-GMP
  • Karty kontrolne
Zgodność Opracowana zgodnie z obowiązującymi przepisami dot. systemu GHP-GMP (ustawa z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2018r. poz. 1541); oraz Rozporządzenie (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. L 139 z 30.04.2004)). Dokumentacja w pełni akceptowana przez Państwową Inspekcję Sanitarną.
Ocena klientów - ponad 99% pozytywnych opinii

Podobne produkty

Produkt dodany do koszyka
Dodano do koszyka: 1 szt.
×
Produkt dodano do koszyka
(brutto)
(netto)
  • Format znaku / rozmiar

  • Materiał / podłoże

  • Wykonanie / typ

wybierz opcję produktu netto brutto
-
+
×
Nieoczekiwany błąd! Powiadom nas o tym :-)
×
Produkt niedostępny
Przykro nam, ale produkt jest niedostępny ;-(
audio