Logowanie

Podaj prawidłowy login oraz hasło!
Logowanie przebiegło pomyślnie!

Nie masz jeszcze konta?

Blog bezpieczeństwa i higieny pracy

Nasz blog wprowadzi Cię w temat bezpieczeństwa i higieny pracy. Znajdziesz na nim między innymi przewodniki po różnego rodzaju znakach, apteczkach oraz gaśnicach. Dowiesz się czym jest system HACCP, GHP-GMP i ocena ryzyka zawodowego, a także dlaczego są to obowiązkowe dokumentacje, które muszą znaleźć się w Twojej firmie. Doradzimy Ci jakie są wymogi sanitarne dla różnych branż sektora spożywczego tak, aby odbiór lokalu przebiegł bez problemu. Przeprowadzimy Cię przez wszystkie metody opracowywania Oceny Ryzyka Zawodowego żebyś mógł wybrać tę z nich, która Ci najbardziej odpowiada. Niezależnie od tego, czy jesteś pracownikiem czy pracodawcą, w tym miejscu znajdziesz przydatne artykuły napisane przez doświadczonych specjalistów. Zachęcamy do czytania! 

Znaki przeciwpożarowe w budynkach mieszkalnych - bezpieczeństwo i procedury ewakuacyjne

Znaki przeciwpożarowe w budynkach mieszkalnych - bezpieczeństwo i procedury ewakuacyjne

Bezpieczeństwo jest jednym z najważniejszych czynników, które powinny być uwzględniane podczas projektowania i użytkowania budynków mieszkalnych. Wśród różnych zagrożeń, jakim mogą być narażeni mieszkańcy, pożar jest jednym z najpoważniejszych i najbardziej niebezpiecznych. Dlatego tak ważne jest to, aby w budynkach mieszkalnych istniały odpowiednie środki ostrzegawcze i procedury ewakuacyjne, które zapewnią szybką reakcję i bezpieczne opuszczenie budynku w przypadku pożaru.

czytaj więcej

Transport środków spożywczych - Czy potrzebujesz dokumentację HACCP?

Transport środków spożywczych - Czy potrzebujesz dokumentację HACCP?

Przewóz środków spożywczych wiąże się z wieloma wyzwaniami. Dotyczą one głównie tego, że transportowanie produktów mięsnych, świeżego nabiału, owoców czy warzyw niesie istotne ryzyko zepsucia się takich wyrobów, wynikające z niezapewnienia im odpowiednich warunków. By zaradzić temu ryzyku, niezbędne jest wypełnianie określonych standardów. Wśród nich znajdują się zasady HACCP.

czytaj więcej
« poprzednia ... 2 3 4 5 6 następna »

Strona 4 z 6

Produkt dodany do koszyka
Dodano do koszyka: 1 szt.
×
Produkt dodano do koszyka
(brutto)
(netto)
  • Format znaku / rozmiar

  • Materiał / podłoże

  • Wykonanie / typ

wybierz opcję produktu netto brutto
-
+
×
Nieoczekiwany błąd! Powiadom nas o tym :-)
×
Produkt niedostępny
Przykro nam, ale produkt jest niedostępny ;-(