Logowanie

Podaj prawidłowy login oraz hasło!
Logowanie przebiegło pomyślnie!

Nie masz jeszcze konta?

Zajazd - ALERGENY opracowanie indywidualne dla zajazdu

5/5
(1 głosów)
04-ALERGENY-02025
Usługa dostępna
2-4 dni robocze
Darmowa dostawa
od 150 zł

(kurier InPost od 13.99 zł)
Usługa online
161.79
(netto)
199.00
(brutto)
Stawka VAT: 23%
wybierz opcję produktu netto brutto
161.79 199.00
283.74 349.00
527.64 649.00
812.20 999.00
-
+
bezpieczeństwo
Metody płatności 1
Metody płatności 2
Metody płatności 3

Opracowanie alergenów dla zajazdu

Oferta na opracowanie alergenów dla zajazdu skierowana jest dla przediębiorów, którzy posiadają juz wprowadzony system HACCP i chcą go wzbogadzić o wykaz alergenów do potraw/dań/produktów które oferują w swojej firmie.

1. Czy twoja działalność to Zajazd? - TAK!
2. Czy posiadasz już księgę HACCP i/lub GHP-GMP dla Twojej firmy (zajazdu)? - TAK!
3. Czy potrzebujesz jedynie opracowania alergenów dla zajazdu? - TAK!

Jeżeli twoje odpowiedzi pokrywają się z powyższymi to zapraszamy do kontaktu.


PODGLĄD - Zajazd - ALERGENY opracowanie indywidualne dla zajazdu

Zajazd - ALERGENY opracowanie indywidualne dla zajazdu - 1
Zajazd - ALERGENY opracowanie indywidualne dla zajazdu - 2
UWAGA! - przedstawiony podgląd dokumentacji NIE JEST bezpośrednio cześcią dokumentacji Zajazd - ALERGENY opracowanie indywidualne dla zajazdu.
Przedstawiony podgląd dokumentacji ma charakter orientacyjny, którego celem jest unaocznienie jak skonstruowany jest plik który można zamówić,
a zakupiona dokumentacja będzie sie od niego znacząco różnić wartością merytoryczną.

ALERGENY DLA zajazdu

Opracowany przez naszą firmę wykaz alergenów zajazdu jest w pełni akceptowalny przez takie organy nadzorujące jak:

- Inspekcja Handlowa
- Inspekcja Sanitarna

Alergeny - zwane inaczej alergią pokarmową - to substancje, które wywołują w organizmie klienta reakcje udzuleniowe (nadrważliwość) w kontakcie np. poprzez spożycie. Zgodnie z obowiązującymi przepisami (Rozporzadzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 paździenika 2001r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności ...) sprzedawca, przedsiebiorca ma obowiązek powiadomić swoich klientów/konsumentów o obecniściu tych alergenów w daniach/produktach, które oferuje. Najprościej jest to wykonać zaznaczając w oferowanym menu obecność alergenu lub poprzez formę tabelaryczną, którą możemy dla Ciebie wykonać.

Podobne produkty

Produkt dodany do koszyka
Dodano do koszyka: 1 szt.
×
Produkt dodano do koszyka
(brutto)
(netto)
  • Format znaku / rozmiar

  • Materiał / podłoże

  • Wykonanie / typ

wybierz opcję produktu netto brutto
-
+
×
Nieoczekiwany błąd! Powiadom nas o tym :-)
×
Produkt niedostępny
Przykro nam, ale produkt jest niedostępny ;-(