Logowanie

Podaj prawidłowy login oraz hasło!
Logowanie przebiegło pomyślnie!

Nie masz jeszcze konta?

Kuchnia japońska - ALERGENY opracowanie indywidualne dla kuchni japońskiej

5/5
(1 głosów)
04-ALERGENY-02056
Usługa dostępna
2-4 dni robocze
Darmowa dostawa
od 150 zł

(kurier InPost od 13.99 zł)
161.79
(netto)
199.00
(brutto)
Stawka VAT: 23%
wybierz opcję produktu netto brutto
161.79 199.00
283.74 349.00
527.64 649.00
812.20 999.00
-
+
bezpieczeństwo
Metody płatności 1
Metody płatności 2
Metody płatności 3

Opracowanie alergenów dla kuchni japońskiej

Oferta na opracowanie alergenów dla kuchni japońskiej skierowana jest dla przediębiorów, którzy posiadają juz wprowadzony system HACCP i chcą go wzbogadzić o wykaz alergenów do potraw/dań/produktów które oferują w swojej firmie.

1. Czy twoja działalność to Kuchnia japońska? - TAK!
2. Czy posiadasz już księgę HACCP i/lub GHP-GMP dla Twojej firmy (kuchni japońskiej)? - TAK!
3. Czy potrzebujesz jedynie opracowania alergenów dla kuchni japońskiej? - TAK!

Jeżeli twoje odpowiedzi pokrywają się z powyższymi to zapraszamy do kontaktu.


PODGLĄD - Kuchnia japońska - ALERGENY opracowanie indywidualne dla kuchni japońskiej

Kuchnia japońska - ALERGENY opracowanie indywidualne dla kuchni japońskiej - 1
Kuchnia japońska - ALERGENY opracowanie indywidualne dla kuchni japońskiej - 2
UWAGA! - przedstawiony podgląd dokumentacji NIE JEST bezpośrednio cześcią dokumentacji Kuchnia japońska - ALERGENY opracowanie indywidualne dla kuchni japońskiej.
Przedstawiony podgląd dokumentacji ma charakter orientacyjny, którego celem jest unaocznienie jak skonstruowany jest plik który można zamówić,
a zakupiona dokumentacja będzie sie od niego znacząco różnić wartością merytoryczną.

ALERGENY DLA kuchni japońskiej

Opracowany przez naszą firmę wykaz alergenów kuchni japońskiej jest w pełni akceptowalny przez takie organy nadzorujące jak:

- Inspekcja Handlowa
- Inspekcja Sanitarna

Alergeny - zwane inaczej alergią pokarmową - to substancje, które wywołują w organizmie klienta reakcje udzuleniowe (nadrważliwość) w kontakcie np. poprzez spożycie. Zgodnie z obowiązującymi przepisami (Rozporzadzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 paździenika 2001r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności ...) sprzedawca, przedsiebiorca ma obowiązek powiadomić swoich klientów/konsumentów o obecniściu tych alergenów w daniach/produktach, które oferuje. Najprościej jest to wykonać zaznaczając w oferowanym menu obecność alergenu lub poprzez formę tabelaryczną, którą możemy dla Ciebie wykonać.

Podobne produkty

Zamów rozmowę ze sprzedawcą
×
Zamów rozmowę z ekspertem
Grzegorz Wrzeszcz
Inspektor ds. BHP

Oddzwaniamy pon - pt
w godzinach 8:00-16:00.
ZAMÓW ROZMOWĘ
Podaj imię i nazwisko!
Podaj numer telefonu!
Zaznacz zgodę na przetwarzanie danych!
Dziękujemy za wysłanie formularza.
Skontaktujemy się z Tobą w najszybszym mozliwym czasie!
Twoje imię i nazwisko
Twój numer telefonu

Nasz sklep internetowy korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z regulaminem oraz polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Rozumiem i akceptuję!
Produkt dodany do koszyka
Dodano do koszyka: 1 szt.
×
Produkt dodano do koszyka
(brutto)
(netto)
  • Format znaku / rozmiar

  • Materiał / podłoże

  • Wykonanie / typ

wybierz opcję produktu netto brutto
-
+
×
Nieoczekiwany błąd! Powiadom nas o tym :-)
×
Produkt niedostępny
Przykro nam, ale produkt jest niedostępny ;-(