Logowanie

Podaj prawidłowy login oraz hasło!
Logowanie przebiegło pomyślnie!

Nie masz jeszcze konta?

Specjalista żywienia człowieka - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą JSA

Specjalista żywienia człowieka - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą JSA Specjalista żywienia człowieka - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą JSA Specjalista żywienia człowieka - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą JSA Specjalista żywienia człowieka - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą JSA Specjalista żywienia człowieka - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą JSA Specjalista żywienia człowieka - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą JSA Specjalista żywienia człowieka - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą JSA Specjalista żywienia człowieka - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą JSA Specjalista żywienia człowieka - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą JSA Specjalista żywienia człowieka - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą JSA
5/5
(21 głosów)
ORZ-229302-JSA
Towar na magazynie
Wysyłka w 24 godziny
Darmowa dostawa
od 150 zł

(kurier InPost od 13.99 zł)
57.13
(netto)
59.99
(brutto)
Stawka VAT: 5%
wybierz opcję produktu netto brutto
57.13 59.99
76.18 79.99
-
+
bezpieczeństwo
Metody płatności 1
Metody płatności 2
Metody płatności 3

Specjalista żywienia człowieka – ryzyko zawodowe

Specjalista żywienia człowieka - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą JSA Specjalista żywienia człowieka - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą JSA to wyjątkowa dokumentacja, która ściśle określa ryzyko zawodowe na podanym stanowisku. Jest to kompleksowo przygotowana przez wybitnych specjalistów ocena ryzyka zawodowego oraz opracowana, wzorcowa dokumentacja dla osoby zatrudnionej na stanowisku specjalisti żywienia człowieka.
Stanowisko to znajduje się w Polskiej Klasyfikacji Zawodów zgodnie z najnowszym rozporządzeniem oraz posiada odpowiednio przypisany kod zawodu 229302 sklasyfikowany w rozporządzeniu Ministra Pracy i Polityki Społecznej z dnia 7 sierpnia 2014 r. (Dz. U. z 2014 r. , poz. 1145).


Specjalista żywienia człowieka – Ocena ryzyka zawodowego COVID-19

Ocena Ryzyka Zawodowego COVID-19| Ryzyko Zawodowe SARS-COV-2 Zgodnie z najnowszymi wytycznymi Państwowej Inspekcji Pracy oraz Państwowej Inspekcji Sanitarnej nasza dokumentacja została zaktualizowana i rozbudowana o zagrożenie związane z koronawirusem SARS-CoV-2 (COVID-19). Kupując niniejszą dokumentację możesz mieć pewność, że bez problemu przejdzie ona kontrolę, a treść w będąca przedmiotem tego produktu jest jak najbardziej aktualna w odniesieniu do aktualnych przepisów pracy.


Specjalista żywienia człowieka ocena ryzyka

Specjalista żywienia człowieka - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą JSA Ocena ryzyka zawodowego na stanowisku Specjalista żywienia człowieka została przygotowana w oparciu o metodę wg. JSA. Metoda JSA jest powszechnie znaną metodą szacowania ryzyka zawodowego. Została ona utworzona w Polsce i jest często stosowana w kraju. Jest uznawana oraz rekomendowana przez organy kontrolujące, między innymi Państwową Inspekcję Pracy, czy Państwową Inspekcję Sanitarną. Co więcej, metoda w polecanej publikacji pokazana jest w bardzo przystępny oraz obrazowy sposób. W dokumentacji zastosowano liczne kolorowe tabelki wartościowania określonych parametrów (skutki czy prawdopodobieństwo wystąpienia zdarzenia), taka prezentacja niezbędnych dokumentów pozwoli na bezproblemowy przebieg kontroli przeprowadzony przez organy kontrolujące. Dokumentacja jest bardzo przejrzysta oraz przygotowana w sposób wyczerpujący tematykę zagrożeń dla specjalisti żywienia człowieka. Jest to kompleksowa ocena ryzyka zawodowego Specjalista żywienia człowieka. Publikacja Specjalista żywienia człowieka - ocena ryzyka zawodowego to gwarancja pozytywnego przejścia kontroli z Państwowej Inspekcji Pracy, czy Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Metoda JSA dla stanowiska Specjalista żywienia człowieka została wykorzystana w skali pięciostopniowej. Oznacza to, iż dokumentacja obejmuje rozszerzone wartościowanie ryzyka, co przekłada się na jej większą dokładność. Zakup produktu to pewność poprawnie przygotowanej dokumentacji.


Specjalista żywienia człowieka
zawartość oceny ryzyka zawodowego

[[wzor]] - wzory dokumentow bhp
  • Strona tytułowa.
  • Pełna karta stanowiska pracy: (opis czynności, ogólna charakterystyka, używane maszyny i narzędzia na stanowisku pracy Specjalista żywienia człowieka, sposób i miejsce wykonywania pracy).
  • Dokładny opis metody wraz z matrycą mierzenia ryzyka - JSA.
  • Identyfikacja zagrożeń - pełen wykaz czynników z odpowiednim ich podziałem (fizyczne, pyły i pary, chemiczne, biologiczne, uciążliwe i niebezpieczne).
  • Szczegółowe karty zagrożeń dla Specjalista żywienia człowieka zawierające pełne szacowanie ryzyka metodą JSA
  • Wykaz działań korygujących zagrożenia oraz odpowiedzialności za to.
  • Wykaz pracowników zatrudnionych na danym stanowisku.
  • Dokumentacja składa się z około 25 stron w fotmacie A4.


Opis zawodu - Specjalista żywienia człowieka

Prowadzi badania naukowe, wykonuje lub nadzoruje prace opiniodawcze, ekspertyzy z zakresu technologii żywności, analizy żywności oraz upowszechniania wiedzy o żywności i żywieniu człowieka.


Obowiązki na stanowisku pracy Specjalista żywienia człowieka

  • prowadzenie prac naukowo-badawczych w szeroko pojętym zakresie jakości zdrowotnej żywności, sposobu żywienia i stanu odżywiania wybranych populacji ludzi, właściwości fizykochemicznych żywności itp. lub współuczestnictwo w tych pracach;
  • planowanie i wykonywanie badań określonych produktów spożywczych (dobór metod analitycznych, sposobu przeprowadzania badań);
  • prowadzenie lub nadzorowanie analiz chemicznych żywności i materiału biologicznego, badań biologicznych i mikrobiologicznych oraz oceny sensorycznej żywności przy zastosowaniu dostępnego sprzętu i aparatury analitycznej;
  • prowadzenie działalności usprawniającej pracę analityczną, wdrażanie nowych metod analitycznych itp.;
  • prowadzenie prac związanych z obliczaniem i statystycznym przetwarzaniem uzyskanych wyników badań, a także przetwarzaniem danych z innych źródeł (np. danych o spożyciu żywności wg badań GUS) przy wykorzystaniu techniki komputerowej;
  • interpretacja uzyskanych wyników, opracowywanie dokumentacji naukowych i in.;
  • współuczestnictwo w opracowywaniu założeń merytorycznych do programów komputerowych, służących do usprawnienia i pełniejszej oceny ilościowej i jakościowej spożycia żywności (racji pokarmowych), przy wykorzystaniu m.in. wiadomości z zakresu wpływu procesów przetwórczych (kulinarnych, technologicznych) na wybrane składniki odżywcze, poziom zanieczyszczeń żywności itp.
  • prowadzenie działalności opiniodawczej, współuczestnictwo w opracowywaniu ekspertyz dotyczących, np. nowo wprowadzonych produktów importowanych, wpływu nowych technologii na jakość żywności, norm, a także opracowywanie ogólnych założeń programowych w zakresie oceny i polepszenia warunków zdrowotnych żywności i żywienia;
  • współudział w organizowaniu, koordynacji i nadzorze międzynarodowych badań międzylaboratoryjnych, sprawdzających sprawność analityczną wybranych laboratoriów na terenie kraju, utrzymywanie łączności z tymi laboratoriami w zakresie działalności informatycznej i konsultacyjnej;
  • prowadzenie szkolenia w zakresie praktyki laboratoryjnej (metod stosowanych w analizie żywności) dla pracowników innych laboratoriów (np. dla pracowników stacji sanitarno-epidemiologicznych);
  • opracowywanie receptur na poszczególne potrawy i rodzaje diet, z uwzględnieniem zaleceń żywnościowych dla wybranych grup ludności;
  • prowadzenie doradztwa w zakresie indywidualnego doboru diet specjalnych,upowszechnianie wiedzy o żywności i żywieniu na kursach, odczytach, w szkołach, a także poprzez publikacje naukowe, popularnonaukowe itp.;
  • stałe kształcenie się i uzupełnianie wiadomości poprzez systematyczne śledzenie piśmiennictwa fachowego, uczestniczenie w kursach, udział w seminariach, sympozjach naukowych itp.

Dostępne wersje oceny ryzyka dla Specjalista żywienia człowieka:

  • Elektroniczna (.doc/.docx/.odt/.pdf) - daje możliwość dokonywania zmian w dokumentacji w razie zajścia takiej potrzeby.
  • Papierowa - gotowy wydruk przygotowany do podpisu przez pracodawcę i pracownika w miękkiej oprawie.
Specjalista żywienia człowieka - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą JSA wersja elektroniczna
Wersja elektroniczna (.doc/.docx/.odt/.pdf)
Specjalista żywienia człowieka - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą JSA gotowa ksiazka
Wersja papierowa - gotowa książka

Zakupując niniejszą dokumentację ryzyka zawodowego w wersji elektronicznej masz możliwość wielokrotnego wydruku tej dokumentacji oraz w razie zaistnienia takiej potrzeby edycji dokumentu.
Grzegorz Wrzeszcz - [[nazwa_full]]

Cześć!
Nazywam się Grzegorz Wrzeszcz i od 2014 roku zawodowo zajmuję się BHP. Od tego czasu udało mi się opracować blisko 1500 różnych dokumentacji oceny ryzyka zawodowego metodą JSA w tym również ryzyko zawodowe dla stanowiska Specjalista żywienia człowieka
, które możesz zakupić na tej stronie.

Jeżeli masz jakieś pytania odnośnie tego produktu to pisz śmiało lub dzwoń! Z przyjemnością odpowiem na wszystkie twoje pytania i rozwieję (mam nadzieję) wszelkie wątpliwości.

+48 533 988 811 biuro@allebhp.pl


Specjalista żywienia człowieka – materiały wideo o ryzyku zawodowym

Co to jest ocena ryzyka zawodowego?

Jeśli chcesz się dowiedzieć, czym jest ocena ryzyka zawodowego, dlaczego jest tak ważna i jak ją przeprowadzić w praktyce, koniecznie obejrzyj nasz film! Dowiesz się, jakie korzyści płyną z rzetelnej analizy zagrożeń i jak zwiększyć bezpieczeństwo pracowników w Twojej firmie.

Dowiedz się jak działa metoda JSA

Jeśli chcesz się dowiedzieć, jak działa metoda JSA i dlaczego może być kluczowa w procesie oceny ryzyka zawodowego, koniecznie obejrzyj nasz film! Zrozumiesz, jak poszczególne etapy analizy i standaryzacja pomagają w identyfikacji zagrożeń oraz w planowaniu środków zapobiegawczych. Przekonaj się, jak JSA może zwiększyć skuteczność działań w Twojej firmie.

Kogo dotyczy ocena ryzyka zawodowego?

Jeśli chcesz się dowiedzieć, kogo dotyczy ocena ryzyka zawodowego, jak wpływa na różne grupy pracowników i kto powinien być zaangażowany w ten proces, koniecznie obejrzyj nasz film! Dowiesz się o obowiązkach i prawach pracowników oraz pracodawców, a także o tym, jak prawidłowo przeprowadzona ocena ryzyka może przynieść korzyści Twojej organizacji.

Rodzaje i przykłady zagrożeń w ocenie ryzyka zawodowego

Jeśli chcesz się dowiedzieć, jakie rodzaje zagrożeń najczęściej pojawiają się w środowisku pracy i poznać ich konkretne przykłady, koniecznie obejrzyj nasz film! Zobaczysz, jak właściwe rozpoznanie zagrożeń jest kluczem do skutecznej oceny ryzyka zawodowego i zwiększenia bezpieczeństwa pracowników. Dowiedz się, które obszary wymagają szczególnej uwagi oraz jak im przeciwdziałać w praktyce.

Kto jest odpowiedzialny za ocenę ryzyka zawodowego?

Jeśli chcesz się dowiedzieć, kto jest odpowiedzialny za ocenę ryzyka zawodowego i jaką rolę odgrywają w tym procesie pracodawcy, specjaliści BHP oraz sami pracownicy, koniecznie obejrzyj nasz film! Zrozumiesz, dlaczego współpraca wszystkich zaangażowanych stron jest kluczem do skutecznej ochrony zdrowia i życia w miejscu pracy. Dowiedz się, jak jasno określić obowiązki i kompetencje, by zapewnić najwyższy poziom bezpieczeństwa w Twojej firmie.

Jak powstaje ocena ryzyka zawodowego?

Jeśli chcesz się dowiedzieć, jak krok po kroku powstaje ocena ryzyka zawodowego, koniecznie obejrzyj nasz film! Zobaczysz, jak w praktyce przebiega identyfikacja zagrożeń, analiza ich skutków oraz podejmowanie działań zapobiegawczych. Odkryj, jak rzetelnie przeprowadzony proces oceny ryzyka może wzmocnić bezpieczeństwo w Twojej firmie.


PODGLĄD - Specjalista żywienia człowieka
ryzyko zawodowe JSA

Specjalista żywienia człowieka ocena ryzyka  JSA 1
Specjalista żywienia człowieka ocena ryzyka  JSA 2
Specjalista żywienia człowieka ocena ryzyka  JSA 3
Specjalista żywienia człowieka ocena ryzyka  JSA 4
Specjalista żywienia człowieka ocena ryzyka  JSA 5
Specjalista żywienia człowieka ocena ryzyka  JSA 6
Specjalista żywienia człowieka ocena ryzyka  JSA 7
Specjalista żywienia człowieka ocena ryzyka  JSA 8
Specjalista żywienia człowieka ocena ryzyka  JSA 9
UWAGA! - przedstawiony podgląd dokumentacji NIE JEST bezpośrednio cześcią dokumentacji Oceny Ryzyka Zawodowego dla stanowiska Specjalista żywienia człowieka metodą JSA.
Przedstawiony podgląd dokumentacji ma charakter orientacyjny, którego celem jest unaocznienie jak skonstruowany jest plik który można zakupić,
a zakupiona dokumentacja będzie sie od niego znacząco różnić wartością merytoryczną.

Specjalista żywienia człowieka - opis metody JSA

Metoda JSA (Job Safety Analysis) to szczegółowe narzędzie oceny ryzyka zawodowego, które koncentruje się na analizie poszczególnych etapów wykonywania pracy w celu identyfikacji zagrożeń i określenia odpowiednich środków bezpieczeństwa. Podejście to polega na systematycznym podziale procesu pracy na kolejne kroki, co pozwala na dokładne prześledzenie potencjalnych niebezpieczeństw oraz ocenę ryzyka na każdym etapie. Dzięki temu JSA umożliwia nie tylko eliminację zagrożeń u źródła, ale także wdrożenie skutecznych działań prewencyjnych dostosowanych do konkretnej operacji.

Metoda ta znajduje szerokie zastosowanie w branżach wymagających precyzyjnej kontroli nad bezpieczeństwem, takich jak przemysł, budownictwo czy transport. Poprzez analizę czynników technicznych, organizacyjnych i ludzkich, JSA pomaga w opracowaniu procedur pracy minimalizujących ryzyko wypadków i niepożądanych zdarzeń. Strukturyzowany charakter tej metody wspiera edukację pracowników, zwiększa świadomość zagrożeń oraz ułatwia wdrażanie skutecznych strategii poprawy bezpieczeństwa w miejscu pracy.

EKSPOZYCJA (F)

Częstotliwość występowania określa, jak często pracownicy mogą być narażeni na dane zagrożenie podczas wykonywania swoich obowiązków. Uwzględnia zarówno regularność sytuacji niebezpiecznych, jak i czas trwania ekspozycji na ryzyko. Im częstsze są potencjalne zagrożenia, tym wyższy poziom ryzyka.

PRAWDOPODOBIEŃSTWO (O)

Prawdopodobieństwo ocenia szansę zaistnienia niebezpiecznego zdarzenia w trakcie wykonywania pracy. Bierze pod uwagę takie czynniki jak stan techniczny urządzeń, środki ochrony oraz zachowania pracowników. Wyższe prawdopodobieństwo zwiększa ryzyko, nawet przy umiarkowanej częstotliwości i skutkach.

MOŻLIWOŚĆ USUNIĘCIA (A)

Możliwość uniknięcia określa zdolność pracownika do zareagowania w sytuacji zagrożenia i podjęcia działań, które mogą zapobiec wypadkowi. Im trudniej uniknąć zagrożenia (np. z powodu nagłego charakteru zdarzenia lub ograniczonych środków ochronnych), tym większe ryzyko.

KONSEKWENCJE (C)

Konsekwencje oceniają potencjalny poziom szkód wynikających z wystąpienia zdarzenia niebezpiecznego. Uwzględnia się tu zarówno drobne urazy, jak i poważne wypadki, które mogą prowadzić do trwałego uszczerbku na zdrowiu, strat materialnych czy nawet śmierci. Im poważniejsze mogą być skutki, tym wyższa wartość tego parametru.

OCENA RYZYKA JSA

Aby oszacować ryzyko potrzebujemy w pierwszej kolejnosći obliczyć prawdopodobieństwo w szerszym kontekście z poniższego wzoru:

P = F + O + A

Następnie otrzymany wynik dodawania zestawiamy z tabelką wartościwania ryzyka, która uwzględnia dodatkowo parametr C (konsekwencje). Ostatecznie komórka wskazująca wartość liczbową jest wartością ryzyka, która jest dla nas istotna.

RYZYKO (R)

Ryzyko (R) w metodzie JSA to miara zagrożenia przy wykonywaniu danej pracy, uwzględniająca prawdopodobieństwo zdarzenia i jego skutki. Oblicza się je, sumując częstotliwość występowania (F), prawdopodobieństwo zdarzenia (O) i możliwość uniknięcia (A), a następnie zestawiając z klasą konsekwencji (C) w macierzy ryzyka. Wartość R określa poziom zagrożenia i wskazuje potrzebę działań prewencyjnych.


Specjalista żywienia człowieka - Przykładowe zagrożenie

Nazwa zagrożenia: Porażenie prądem elektrycznym do 1kV

Źródło zagrożenia: Obsługa urządzeń pod napięciem

Możliwe skutki: Ból, Skurcze mięśniowe, Zatrzymanie oddechu, Zaburzenia krążenia, Zaburzenia wzroku, słuchu, równowagi itp., Czasowa utrata przytomności, Migotanie komór mięśnia sercowego, Oparzenia tkanek wewnętrznych, Zwęglenie tkanek, Śmierć

Na początek potrzebujemy określić P:

Częstotliwość występowania zagrożenia (F): 5 pkt - Codziennie

Prawdopodobieństwo (O): 1 pkt - Nieistotne (pomijalne)

Możliwość uniknięcia lub ograniczenia szkody (A): 1 pkt - Oczywista

Konsekwencje zdarzenia (C): C3 - Poważne - Powodujące dłuższą niezdolność do pracy

Oszacowane prawdopodobieństwo (P): 5 + 1 + 1 = 7 pkt

Nasępnie według tabeli "Matryca określenia ryzyka" określamy końcowe ryzyko. Dla P z przedziału 5-7 (druga kolumna) oraz C4 (trzeci rząd) mamy oszacowane ryzyko na poziomie 5

Oznacza to, że na stanowisku Specjalista żywienia człowieka według metody JSA ryzyko jest DOPUSZCZALNE - Zaleca się stałą kontrolę ryzyka i/lub podjęcie działań niezbędnych do dalszego zmniejszenia ryzyka zawodowego.

Opisane powyżej tabele wartościowania oraz opis metody znajdziesz w zakupionej Ocenie Ryzyka Zawodowego dla zawodu Specjalista żywienia człowieka metodą JSA.


Parametry techniczne

Tytuł publikacji Specjalista żywienia człowieka - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą JSA
Producent, autor alleBHP.pl, Grzegorz Wrzeszcz
Stanowisko Specjalista żywienia człowieka
Kod zawodu 229302 - zgodnie z rozporządzeniem Ministra Pracy i Polityki Społecznej z dnia 7 sierpnia 2014 r. (Dz. U. z 2014 r. , poz. 1145)
Metoda opracowania JSA
Format Standard A4 - 21 x 29,7 cm
Liczba stron około 25 stron formatu A4
Dział, kategoria Ocena ryzyka zawodowego, Metoda JSA
Wersja elektroniczna Plik DOCX - umożliwia edycję dokumentacji w programie Microsoft Office
Dostępność wersji elektronicznej W ciągu 5 minut od dokonania zakupu
Wersja papierowa (książkowa)
  • laserowy druk na wysokiej jakości papierze 80g/m2
  • miękka oprawa
  • elastyczne bindowanie - z możliwością demontażu grzbietu
Dostępność wersji papierowej Dostępna od ręki, wysyłka w 24h
Zgodność Opracowana zgodnie z obowiązującymi przepisami dot. Oceny Ryzyka Zawodowego (Ustawa z dnia 26 czerwca 1974 r. – Kodeks pracy; Rozporządzenie Ministra Pracy i Polityki Socjalnej z dnia 26 września 1997 r. w sprawie ogólnych przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy). Dokumentacja w pełni akceptowalna przez Państwową Inspekcję Pracy oraz Państwową Inspekcję Sanitarną.
Ocena klientów - ponad 99% pozytywnych opinii

Ocena ryzyka zawodowego

Zamawiając od nas dokumenrację oceny ryzyka zawodowego w wersji elektronicznej otrzymasz do pobrania dwa pliki:
  • Wersja graficzna - rozszerzony widok dokumentacji ryzyka zawodowego z ikonografią i rozbiciem każdego zagrożenia na osobnej stronie
  • Wersja klasyczna - podstawowy widok dokumentacji ryzyka zawodowego w formie tabelki zbiorczej ze wszystkimi zagrożeniami - wersja ta składa się z około połowy objętości wersji graficznej
To Ty decydujesz, którą wersję zastosujesz w swojej firmie.

W przypadku zamówienia wersji papierowej, drukujemy i wysyłamy wersję klasyczną.

ocena ryzyka zawodowego specjalisti żywienia człowieka

Specjalista żywienia człowieka - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą JSA Specjalista żywienia człowieka ocena ryzyka zawodowego metodą JSA uzyskał wiele pozytywnych opinii w branży. Dokumentacja została przygotowana w sposób rzetelny, dokładny, a co najważniejsze, zgodnie z obecnymi przepisami oraz wytycznymi. Produkt spełnia swoje zadanie, żadna z osób, która zakupiła prezentowaną dokumentację nie została ukarana przez organ kontrolujący jakimkolwiek mandatem. Specjalista żywienia człowieka ryzyko zawodowe metodą JSA to godny polecenia produkt przygotowany przez specjalistów, którzy bardzo dobrze znają branżę BHP i posiadają spore doświadczenie w przygotowaniu różnych dokumentacji oceny ryzyka zawodowego metodą JSA i nie tylko. Co więcej, produkt dostępny jest w dwóch wariantach: elektronicznym oraz drukowanym. Tylko od Ciebie zależy, na który wariant się zdecydujesz. Wariant elektroniczny umożliwia edycję pliku oraz wielokrotny wydruk, co ważne, dokumentację można pobrać już w kilka minut po zakupie. Na życzenie klienta istnieje możliwość wysłania plików w formacie PDF lub OpenOffice. Wariant drukowany to natomiast wersja dokumentacji, która jest gotowa do przedstawienia w czasie kontroli. Wymaga jedynie podpisu. Dokumentacja ryzyka zawodowego dla Specjalista żywienia człowieka to fachowo przygotowany produkt, który zawiera wszystkie najważniejsze i niezbędne elementy. Jest to bardzo dokładny zbiór dokumentów, każde zagrożenie znajduje się na osobnej karcie zagrożeń. Produkt dostępny jest w bardzo atrakcyjnej cenie oraz jest gwarancją pomyślnego przebiegu kontroli przez organy kontrolujące. Klient może być pewien, iż dokumentacja została przygotowana przez specjalistów, którzy posiadają ogromną wiedzą oraz doświadczenie w dziedzinie BHP. Z Specjalista żywienia człowieka - ocena ryzyka zawodowego metodą JSA żadna kontrola nie będzie straszna!


Metoda JSA

Specjalista żywienia człowieka - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą JSA Niniejsza dokumentacja zawiera szczegółowe informacje i wytyczne dla metody JSA zgodnie z tym, jak została opracowana. Opis metody zawiera kolorowe tabelki wartościoiwania poszczególych parametrów dając nie tylko pełne liczbowe odzwierciedlenie tych parametrów, ale również wizualne. Dzięki temu masz pewność, że osoba przeprowadzająca kontrolę (i nie tylko) bez problemu odnajdzie się w treści dokumentacji. Metoda JSA jest jedną z najpopularniejszych w metod szacowania ryzyka zawodowego w naszym kraju dlatego z powodzeniem można bazować na tym opracowaniu. JSA jest bardzo lubianą metodą przez kontrolujące organy np. takie jak Państwowa Inspekcja Pracy czy Państwowa Inspekcja Sanitarna.

Podobne produkty

Produkt dodany do koszyka
Dodano do koszyka: 1 szt.
×
Produkt dodano do koszyka
(brutto)
(netto)
  • Format znaku / rozmiar

  • Materiał / podłoże

  • Wykonanie / typ

wybierz opcję produktu netto brutto
-
+
×
Nieoczekiwany błąd! Powiadom nas o tym :-)
×
Produkt niedostępny
Przykro nam, ale produkt jest niedostępny ;-(
audio