Logowanie

Podaj prawidłowy login oraz hasło!
Logowanie przebiegło pomyślnie!

Nie masz jeszcze konta?

Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów

5/5
(1 głosów)
01-HACCP-07011
Usługa dostępna
2-4 dni robocze
Darmowa dostawa
od 150 zł

(kurier InPost od 13.99 zł)
Wybór klienta Dobre opinie Usługa online
593.41
(netto)
729.90
(brutto)
Stawka VAT: 23%
wybierz opcję produktu netto brutto
593.41 729.90
-
+
bezpieczeństwo
Metody płatności 1
Metody płatności 2
Metody płatności 3

Produkcja lodów dokumentacja HACCP + GHP/GMP

Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) oznacza w wolnym tłumaczeniu Analizę Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli. Być może nadal nic Ci to nie mówi i potrzebujesz nieco rozszerzenia tej informacji. Rozwijając to w prosty sposób system HACCP ma na celu analizę zagrożeń i wyznaczenie punktów kontrolnych (CP) oraz krytycznych punktów kontrolnych (CCP) w działalności zajmującej się obracaniem i przetwarzaniem żywności. Jako właściciel zakładu produkcji lodów nie bez powodu znajdujesz się na tej stronie i szukasz informacji na temat Księgi Systemu HACCP dla zakładu produkcji lodów.

Produkcja lodów jest jedną z wielu kategorii prowadzenia działalności, gdzie niezbędnym elementem jest dbałość o właściwe standardy sanitarne. Wielu przedsiębiorców niestety nie ma świadomości jak o to zadbać, jak się za to zabrać i w jaki sposób to kontrolować. W tym celu powstał system HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) co w tłumaczeniu na język polski oznacza Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli. Celem systemu HACCP jest dokładne kontrolowanie procesów produkcji i składowania żywności. Właściwe wdrożenie systemu HACCP zapewni Ci nie tylko brak mandatów z Państwowej Inspekcji Sanitarnej, ale przede wszystkim poprawę jakości oraz bezpieczeństwa żywności.

Certyfikat HACCP dla zakładu produkcji lodów

Certyfikat HACCP dla zakładu produkcji lodów
Kupując naszą dokumentację HACCP + GHP-GMP otrzymasz w zestawie Certyfikat HACCP, który jest potwierdzeniem wdrożenia zasad systemu HACCP do Twojego zakładu produkcji lodów zgodnych z CODEX ALIMENTARIUS, a przy okazji przyozdobi wnętrze Twojego biura.

Jako wykonawca dokumentacji HACCP dla zakładu produkcji lodów mamy pełną świadomość tego, jak ważne jest dla Ciebie otrzymanie certyfikatu HACCP dlatego jest to nieodłączna cześć każdej księgi HACCP jaką wysyłamy do klienta.

Księga HACCP + GHP/GMP dla zakładu produkcji lodów

Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów Stojąc przed zadaniem wdrożenia systemu HACCP dla zakładu produkcji lodów możesz stracić ogromne ilości czasu na szukanie informacji oraz "wymyślanie koła od nowa". Przestrzegamy przed firmami, które sprzedają WZORCE itp., do których nikt nie zaglądał przez wiele lat, zawierają ogrom błędów, niepoprawnych informacji i są przygotowane w sposób chaotyczny. Często takie wzorce są odrzucane przez organy kontrolujące, co niesie ze sobą poważne konsekwencje.

Z pewnością nie możesz sobie pozwolić na taką sytuację, dlatego najszybszym i najtańszym rozwiązaniem będzie nabycie naszej dokumentacji HACCP dla zakładu produkcji lodów.

Oferowana przez nas dokumentacja zostanie przygotowana przez doświadczonego Specjalistę ds. Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia, który uwzględni wszystkie Twoje wskazówki i informacje oraz dostosuje księgę do Twoich potrzeb. Zanim podejmiesz decyzję czy potrzebujesz prowadzić księgę HACCP powinieneś odpowiedzieć sobie na kilka ważnych pytań. Jeżeli chociaż dwie odpowiedzi, które nasuwają Ci się na język pokrywają się z poniższymi wartościami to jesteś w odpowienim miejscu.

1. Czy twoja działalność to Produkcja lodów? - TAK!
2. Czy wiesz co to HACCP + GHP-GMP? - NIE!
3. Czy posiadasz już księgę HACCP + GHP-GMP dla Twojej firmy (zakładu produkcji lodów)? - NIE!
4. Czy dotychczasową dokumentację HACCP + GHP-GMP sanepid uznał za niewłaściwą lub źle prowadzoną? - TAK!
5. Czy masz wiedzę jak prowadzić księgę HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów? - NIE!
6. Czy posiadasz już certyfikat HACCP dla swojego zakładu produkcji lodów? - NIE!


UWAGA! W ramach oferty którą właśnie przeglądasz otrzymasz od nas pakiet zawierający:
  • indywidualnie opracowaną księgę HACCP
  • indywidualnie opracowaną dokumentację GHP-GMP wraz ze wszystkimi niezbędnymi kartami kontrolnymi


PODGLĄD - Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów

Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów 1
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów 2
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów 3
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów 4
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów 5
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów 6
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów 7
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów 8
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów 9
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów 10
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów - CCP 1
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów - CCP 2
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów - CCP 3
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów - GHP/GMP 1
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów - GHP/GMP 2
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów - GHP/GMP 3
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów - GHP/GMP 4
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów - GHP/GMP 5
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów - GHP/GMP 6
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów - GHP/GMP 7
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów - GHP/GMP 8
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów - GHP/GMP 9
Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów - GHP/GMP 10
UWAGA! - przedstawiony podgląd dokumentacji NIE JEST bezpośrednio cześcią dokumentacji Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów.
Przedstawiony podgląd dokumentacji ma charakter orientacyjny, którego celem jest unaocznienie jak skonstruowany jest plik który można zamówić,
a zakupiona dokumentacja będzie sie od niego znacząco różnić wartością merytoryczną.

Dokumentacja HACCP zakładu produkcji lodów

Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów Dlaczego warto kupić naszę dokumentację HACCP:
  • nasza dokumentacja HACCP dla zakładu produkcji lodów NIE JEST WZOREM
  • oferowana dokumentacja HACCP JEST PRZYSTOSOWANA specjalnie dla Twojej firmy (zakładu produkcji lodów)
  • księgę GHP/GMP dostaniesz od nas GRATIS!
  • wystarczą Ci 3 minuty na złożenie zamówienia
  • potrzebujesz do 5 minut dziennie na prowadzenie zapisów
  • nasza dokumentacja zawiera blokowy schemat procesu technologicznego oraz dokładną analizę zagrożeń
  • prowadząc naszą dokumentację HACCP unikniesz mandatu z sanepidu
  • posiadając księgę HACCP będziesz mógł spokojnie zająć się rozwijaniem zakładu produkcji lodów
  • dostaniesz niezbędne informacje, które pomogą Ci opanować prowadzenie codziennych zapisów
  • masz 30 dni kalendarzowych na zgłoszenie potrzebnych zmian w dokumentacji

Parametry techniczne

Tytuł publikacji Plan HACCP, Księga HACCP, Dokumentacja HACCP, Księga jakości
Producent, autor alleBHP.pl
Przeznaczenie Produkcja lodów
Czas realizacji 2-4 dni robocze
Obszar działania Cała polska, usługa wykonywana online
Wysyłka Pliki z dokumentacją otrzymasz na adres e-mail wskazany w zamówieniu
Zawartość
  • Księga jakości HACCP
  • Księga GHP/GMP
  • Certyfikat HACCP
  • Karty kontrolne
Zgodność Opracowana zgodnie z obowiązującymi przepisami dot. systemu HACCP (ustawa z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2018r. poz. 1541); oraz Rozporządzenie (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. L 139 z 30.04.2004)). Dokumentacja w pełni akceptowana przez Państwową Inspekcję Sanitarną.
Ocena klientów - ponad 99% pozytywnych opinii

Produkcja lodów kompletna dokumentacja HACCP

Produkcja lodów - Księga HACCP + GHP-GMP dla zakładu produkcji lodów Dokonując zakupu naszej księgi HACCP otrzymujesz 5 w 1:
  • Księgę HACCP dla zakładu produkcji lodów
  • Certyfikat HACCP dla Twojego zakładu produkcji lodów potwierdzający wdrożenie systemu HACCP
  • Księgę GHP/GMP dla zakładu produkcji lodów - GRATIS!
  • Instrukcje oraz procedury HACCP, GHP i GMP
  • Okres ochronny wynoszący 30 dni kalendarzowych.

Okres ochronny jest dla Ciebie gwarancją, że po otrzymaniu plików w razie jakichkolwiek wątpliwości, potrzeby nałożenia zmian na dokumentacje lub innego nagłego zdarzenia wykonamy wszystkie niezbędne poprawki w dokumentacji zupełnie ZA DARMO. Przygotowana przez nas dokumentacja HACCP dla zakładu produkcji lodów zostanie tak dostosowana, aby konieczność codziennych zapisów została zminimalizowana, a jej bieżące prowadzenie nie sprawiało trudności.

3 minuty - o czas potrzebny na złożenie zamówienia w naszym sklepie
5 minut dziennie - tyle czasu potrzebujesz na prowadzenie zapisów w naszej księdze HACCP.
0.00 zł - to łączna kwota mandatów zapłaconych przez naszych klientów, którzy prowadzą księgę HACCP

Pakiet księga HACCP dla zakładu produkcji lodów zawiera

  1. Księgę HACCP dla zakładu produkcji lodów składającą się z kilkudziesięciu stron
  2. Uwzględnienie Twoich indywidualnych wskazań dotyczących prowadzenia zakładu produkcji lodów
  3. Graficzny (blokowy) schemat procesu technologicznego
  4. Pełną analizę zagrożeń procesu technologicznego
  5. Wyznaczenie punktów kontrolnych (CP) oraz krytycznych punktów kontrolnych (CCP)
  6. Zestaw instrukcji i procedur HACCP
  7. Certyfikat HACCP
  8. Pełną księgę Dobrych Praktyk (GHP i GMP) dla zakładu produkcji lodów zawierającą pakiet instrukcji, procedur i formularzy
  9. Pakiet informacji jak właściwie prowadzić księgę HACCP na codzień.

Księga HACCP zakładu produkcji lodów

UWAGA! Przed podjęciem decyzji o zakupie JAKIEJKOLWIEK dokumentacji HACCP powinieneś wiedzieć, że kupowanie WZORCA często kończy się mandatami karnymi z SANEPIDU! W trosce o Twój komfort i zapewnienie najwyższej jakości oferowanych dokumentacji naszą księgę HACCP zakładu produkcji lodów specjalnie dla Ciebie przygotuje doświadczony pracownik, który przez wiele lat pracował w SANEPIDZIE i nadzorował firmy o podobnej charakterystyce do zakładu produkcji lodów. Dzięki doświadczeniu, które posiada nasz Specjalista możesz mieć pewność, że księga HACCP będzie przygotowana w pełni profesjonalnie.

Łucja

24-04-2024

Wszystkie dokumenty jak najbardziej w porządku. Polecam!

Podobne produkty

Produkt dodany do koszyka
Dodano do koszyka: 1 szt.
×
Produkt dodano do koszyka
(brutto)
(netto)
  • Format znaku / rozmiar

  • Materiał / podłoże

  • Wykonanie / typ

wybierz opcję produktu netto brutto
-
+
×
Nieoczekiwany błąd! Powiadom nas o tym :-)
×
Produkt niedostępny
Przykro nam, ale produkt jest niedostępny ;-(