+48 737 797 355        biuro@allebhp.pl

Kategorie

Darmowa dostawa


Dla zamówień powyżej 150 zł!

O szczegóły zapytaj sprzedawcę!

Szybki kontakt


biuro@allebhp.pl


+48 737 797 355

pon - pt
9:00 - 16:00

Kierownik piekarni - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą RISK SCORE

Kierownik piekarni - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą RISK SCORE
Ocena: 5 na 5
(1) głosów
ORZ-990667-RISK
Produkt dostępny online Towar na magazynie Usługa dostępny online
0.00 zł na adres e-mail 16.00 zł kurier DPD (info) 0.00 zł na adres e-mail
Wybierz wersję: cena
48.00
58.00

Kierownik piekarni

Kierownik piekarni - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą RISK SCORE Kierownik piekarni - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą RISK SCORE jest to gotowa wzorcowa dokumentacja dla tego stanowiska. Pracodawca zatrudniający pracownika na stanowisku Kierownik piekarni zobowiązany jest do opracowania Oceny Ryzyka Zawodowego i przedstawienia tej dokumentacji swojemu pracownikowi.

Dokumentacja ryzka zawodowego dla Kierownik piekarni zawiera wszystkie najważniejsze i niezbędne elementy.

Pobierz podgląd dokumentacji

Kierownik piekarni - zawartość dokumentacji oceny ryzyka zawodowego:

Kierownik piekarni - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą RISK SCORE

  1. Strona tytułowa.
  2. Pełna karta zawodu (opis czynności, ogólna charakterystyka, użyte narzędzia, sposób i miejsce wykonywania pracy).
  3. Dokładny opis metody wraz z matrycą mierzenia ryzyka - RISK SCORE.
  4. Identyfikacja zagrożeń - pełen wykaz czynników z odpowiednim ich podziałem.
  5. Szczegółowe karty zagrożeń dla Kierownik piekarni zawierające pełne szacowanie ryzyka.
  6. Wykaz działań korygujących zagrożenia oraz odpowiedzialności za to.
  7. Wykaz pracowników zatrudnionych na danym stanowisku.
  8. Dokumentacja składa się z około 25 stron w fotmacie A4.
  9. Kliknij i sprawdź jak wygląda nasza dokumentacja oceny ryzyka zawodowego.

Dokumentacja oceny ryzyka zawodowego dla Kierownik piekarni dostępna jest w naszym sklepie metodą RISK SCORE w wersjach do wyboru:

Metoda RISK SCORE

Kierownik piekarni - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą RISK SCORE Niniejsza dokumentacja zawiera szczegółowe informacje i wytyczne dla metody RISK SCORE zgodnie z tym, jak została opracowana. Opis metody zawiera kolorowe tabelki wartościoiwania poszczególych parametrów dając nie tylko pełne liczbowe odzwierciedlenie tych parametrów, ale również wizualne. Dzięki temu masz pewność, że osoba przeprowadzająca kontrolę (i nie tylko) bez problemu odnajdzie się w treści dokumentacji. Metoda RISK SCORE jest jedną z najpopularniejszych w metod szacowania ryzyka zawodowego w naszym kraju dlatego z powodzeniem można bazować na tym opracowaniu. RISK SCORE jest bardzo lubianą metodą przez kontrolujące organy np. takie jak Państwowa Inspekcja Pracy czy Państwowa Inspekcja Sanitarna.

Dostępne wersje oceny ryzyka dla Kierownik piekarni:

Kierownik piekarni - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą RISK SCORE

  1. Elektroniczna (.doc/.docx/.odt/.pdf) - daje możliwość dokonywania zmian w dokumentacji w razie zajścia takiej potrzeby.
  2. Papierowa - gotowy wydruk przygotowany do podpisu przez pracodawcę i pracownika.

Zakupując niniejszą dokumentację ryzyka zawodowego w wersji elektronicznej masz możliwość wielokrotnego wydruku tej dokumentacji oraz, w razie potrzeby, edycji.

Zamów już teraz dokumentację ryzyka zawodowego dla Kierownik piekarni i ciesz się kompletną dokumentacją niezbędną dla zapewnienia bezpieczeństwa swoich pracowników.

Kierownik piekarni - inne metody szacowania ryzyka

Posiadamy w swojej ofercie również dokumentacje oceny ryzyka zawodowego wg innych metod do wyboru:

Kierownik piekarni - wszystkie metody


Opinie do produktu
Brak dodanch opinii do produktu!

Dodaj opinię do produktu

Polecamy również
Pobierz darmową instrukcję BHP

przy obsłudze komputera z monitorem ekranowym

Wiadomość została wysłana na podany adres e-mail.
Sprawdź swoją skrzynkę pocztową i pobierz darmową instrukcję!
POBIERZ DARMOWĄ INSTRUKCJĘ BHP
Pobierz darmową Instrukcję BHP
przy obsłudze komputera z monitorem ekranowym
!
DODANO DO KOSZYKA!

Kierownik piekarni - Ocena Ryzyka Zawodowego metodą RISK SCORE

WYSTĄPIŁ BŁĄD
Wybierz wersję produktu!