Logowanie

Podaj prawidłowy login oraz hasło!
Logowanie przebiegło pomyślnie!

Nie masz jeszcze konta?

Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów

Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów
5/5
(23 głosów)
IS-08008
Towar na magazynie
Wysyłka w 24 godziny
Darmowa dostawa
od 150 zł

(kurier InPost od 13.99 zł)
Często kupowany Dobre opinie
9.51
(netto)
9.99
(brutto)
Stawka VAT: 5%
wybierz opcję produktu netto brutto
9.51 9.99
19.04 19.99
-
+
bezpieczeństwo
Metody płatności 1
Metody płatności 2
Metody płatności 3

Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów

Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów to niezbędne ogniwo w łańcuchu bezpieczeństa żywności i żywienia każdego zakładu pracy bądź firmy obracającej żywnością. Jeżeli chcesz mieć pewność, że Twoi pracownicy posiadają odpowiednią wiedzę profilaktyki bezpieczeństwa żywności i żywienia, HACCP, GHP i GMP to już teraz zakup produkt Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów. Tylko praca wykonywana zgodnie z przepisami i zasadami GHP/GMP może zagwarantować odpowiednie bezpieczeństwo żywnościu i obniżyć prawodpodobieństwo niepożądanych chorób.

Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów

Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów Niniejsza instrukcja sanitarna GHP/GMP została opracowana przez doświadczonego Inspektora ds. Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia. Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów to żaden wyjątek i tak jak w każdym innym przypadku, należy zaopatrzyć zakład pracy w odpowiednią instrukcję higieniczno-sanitarną GHP/GMP. Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów w swojej treści zawiera wszystkie niezbędne informacje dla Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów, które wynikają z aktualnych przepisów sanitarnych, GHP/GMP. Nasze wieloletnie doświadczenie i współpraca z instytucjami nadzorującymi zakłady pracy dają Ci pewność, że treść zakupionej instrukcji przejdzie pomyślnie każdą kontrolę (Państwowej Inspekcji Sanitarnej).

Dostępne wersje dla Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów:

  • Planszowa - jest to wydrukowana instrukcja sanitarna GHP/GMP, zalaminowana wysokiej jakości folią chroniącą przed czynnikami zewnętrznymi. Instrukcja ta posiada w rogach piankowe przylepce umożliwiające montaż instrukcji niemal na dowolnej powierzchni.
  • Elektronicznej - instrukcja sanitarna GHP/GMP w postaci pliku PDF, umożliwiająca wielokrotny wydruk tej instrukcji. Idealna alternatywa jeśli potrzebujesz wiele sztuk tej samej pozycji.
Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów] wersja elektroniczna
Wersja elektroniczna (.pdf)
Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów] gotowa ksiazka
Wersja planszowa - Laminat, format A4

Instrukcje GHP/GMP - Cukiernia, ciastkarnia, lodziarnia

Przedstawiona instrukcja (Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów) jest to jedynie drobna część oferowanych produktów w kategorii Cukiernia, ciastkarnia, lodziarnia. Majac na uwadze bezpieczeństwo pracowników Twojej firmy przygotowaliśmy całą serie instrukcji sanitarnych GHP-GMP dla tej kategorii. Całą ofertę dla instrukcji HACCP z kategorii Cukiernia, ciastkarnia, lodziarnia sprawdzisz klikając na poniższy przycisk. Dodatkowo w trosce o Twój portfel wszystkie oferowane instrukcje sanitarne dostępne są w tej samej niskiej cenie.

PODGLĄD - Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów

Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów 1
Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów 2
Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów 3
Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów 4
UWAGA! - przedstawiony podgląd instrukcji NIE ZAWIERA docelowej treści Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów.
Przedstawiony podgląd instrukcji ma charakter orientacyjny, którego celem jest unaocznienie jak skonstruowany jest plik który można zakupić,
a zakupiona instrukcja będzie sie od niego znacząco różnić wartością merytoryczną.

Grzegorz Wrzeszcz - Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów

Cześć!
Nazywam się Grzegorz Wrzeszcz i od 2014 roku zawodowo zajmuję się systemem HACCP oraz GHP/GMP. Od tego czasu udało mi się opracować blisko 120 różnych instrukcji sanitarnych GHP-GMP w tym rownież Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów
, którą możesz zakupić na tej stronie.

Jeżeli masz jakieś pytania odnośnie tego produktu to pisz śmiało lub dzwoń! Z przyjemnością odpowiem na wszystkie twoje pytania i rozwieję (mam nadzieję) wszelkie wątpliwości.

+48 533 988 811 biuro@allebhp.pl


Parametry techniczne

Tytuł publikacji Konserwator do lodów - instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów
Producent, autor alleBHP
Format Standard A4 - 21 x 29,7 cm
Dział, kategoria Instrukcje HACCP, GHP-GMP, Cukiernia, ciastkarnia, lodziarnia
Wersja elektroniczna Plik PDF - umożliwia otwarcie pliku bez specjalistycznego oprogramowania
Dostępność wersji elektronicznej W ciągu 5 minut od dokonania zakupu
Wersja planszowa
  • nowoczesny design połączony z klasycznym wyglądem instrukcji HACCP
  • wysokiej jakości kolorowy druk cyfrowy
  • gruba folia ochronna (laminat 2x125 mic)
  • wyposażona w przylepce ułatwiające montaż
Dostępność wersji planszowej Dostępna od ręki, wysyłka w 24h
Zgodność Opracowana zgodnie z obowiązującymi przepisami dot. systemu HACCP (ustawa z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2018r. poz. 1541); oraz Rozporządzenie (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. L 139 z 30.04.2004)). Dokumentacja w pełni akceptowana przez Państwową Inspekcję Sanitarną.
Ocena klientów - ponad 99% pozytywnych opinii

Sabina Rydzyńska

25-05-2021

Super współpraca. Polecam

Podobne produkty

Produkt dodany do koszyka
Dodano do koszyka: 1 szt.
×
Produkt dodano do koszyka
(brutto)
(netto)
  • Format znaku / rozmiar

  • Materiał / podłoże

  • Wykonanie / typ

wybierz opcję produktu netto brutto
-
+
×
Nieoczekiwany błąd! Powiadom nas o tym :-)
×
Produkt niedostępny
Przykro nam, ale produkt jest niedostępny ;-(