Wydawanie deserów - instrukcja bezpiecznego wydawania deserów, lodów, ciastek, napojów oraz zwrotu brudnych naczyń stołowych
Wydawanie deserów - instrukcja bezpiecznego wydawania deserów, lodów, ciastek, napojów oraz zwrotu brudnych naczyń stołowych

Wydawanie deserów - instrukcja bezpiecznego wydawania deserów, lodów, ciastek, napojów oraz zwrotu brudnych naczyń stołowych

Dostępne wersje dla Wydawanie deserów - instrukcja bezpiecznego wydawania deserów, lodów, ciastek, napojów oraz zwrotu brudnych naczyń stołowych:
- Planszowa - jest to wydrukowana instrukcja sanitarna GHP/GMP, zalaminowana wysokiej jakości folią chroniącą przed czynnikami zewnętrznymi. Instrukcja ta posiada w rogach piankowe przylepce umożliwiające montaż instrukcji niemal na dowolnej powierzchni.
- Elektronicznej - instrukcja sanitarna GHP/GMP w postaci pliku PDF, umożliwiająca wielokrotny wydruk tej instrukcji. Idealna alternatywa jeśli potrzebujesz wiele sztuk tej samej pozycji.
![Wydawanie deserów - instrukcja bezpiecznego wydawania deserów, lodów, ciastek, napojów oraz zwrotu brudnych naczyń stołowych] wersja elektroniczna](media/uploads/wersja-pliki.webp)
Wersja elektroniczna (.pdf)
![Wydawanie deserów - instrukcja bezpiecznego wydawania deserów, lodów, ciastek, napojów oraz zwrotu brudnych naczyń stołowych] gotowa ksiazka](media/uploads/wersja-wydruk-instrukcja.webp)
Wersja planszowa - Laminat, format A4
Instrukcje GHP/GMP - Cukiernia, ciastkarnia, lodziarnia
Przedstawiona instrukcja (Wydawanie deserów - instrukcja bezpiecznego wydawania deserów, lodów, ciastek, napojów oraz zwrotu brudnych naczyń stołowych) jest to jedynie drobna część oferowanych produktów w kategorii Cukiernia, ciastkarnia, lodziarnia. Majac na uwadze bezpieczeństwo pracowników Twojej firmy przygotowaliśmy całą serie instrukcji sanitarnych GHP-GMP dla tej kategorii. Całą ofertę dla instrukcji HACCP z kategorii Cukiernia, ciastkarnia, lodziarnia sprawdzisz klikając na poniższy przycisk. Dodatkowo w trosce o Twój portfel wszystkie oferowane instrukcje sanitarne dostępne są w tej samej niskiej cenie.PODGLĄD - Wydawanie deserów - instrukcja bezpiecznego wydawania deserów, lodów, ciastek, napojów oraz zwrotu brudnych naczyń stołowych




UWAGA! - przedstawiony podgląd instrukcji NIE ZAWIERA docelowej treści Wydawanie deserów - instrukcja bezpiecznego wydawania deserów, lodów, ciastek, napojów oraz zwrotu brudnych naczyń stołowych.
Przedstawiony podgląd instrukcji ma charakter orientacyjny, którego celem jest unaocznienie jak skonstruowany jest plik który można zakupić,
a zakupiona instrukcja będzie sie od niego znacząco różnić wartością merytoryczną.
Przedstawiony podgląd instrukcji ma charakter orientacyjny, którego celem jest unaocznienie jak skonstruowany jest plik który można zakupić,
a zakupiona instrukcja będzie sie od niego znacząco różnić wartością merytoryczną.

Cześć!
Nazywam się Grzegorz Wrzeszcz i od 2014 roku zawodowo zajmuję się systemem HACCP oraz GHP/GMP. Od tego czasu udało mi się opracować blisko 120 różnych instrukcji sanitarnych GHP-GMP w tym rownież Wydawanie deserów - instrukcja bezpiecznego wydawania deserów, lodów, ciastek, napojów oraz zwrotu brudnych naczyń stołowych, którą możesz zakupić na tej stronie.
Jeżeli masz jakieś pytania odnośnie tego produktu to pisz śmiało lub dzwoń! Z przyjemnością odpowiem na wszystkie twoje pytania i rozwieję (mam nadzieję) wszelkie wątpliwości.
Parametry techniczne
Tytuł publikacji | Wydawanie deserów - instrukcja bezpiecznego wydawania deserów, lodów, ciastek, napojów oraz zwrotu brudnych naczyń stołowych |
Producent, autor | alleBHP |
Format | Standard A4 - 21 x 29,7 cm |
Dział, kategoria | Instrukcje HACCP, GHP-GMP, Cukiernia, ciastkarnia, lodziarnia |
Wersja elektroniczna | Plik PDF - umożliwia otwarcie pliku bez specjalistycznego oprogramowania |
Dostępność wersji elektronicznej | W ciągu 5 minut od dokonania zakupu |
Wersja planszowa |
|
Dostępność wersji planszowej | Dostępna od ręki, wysyłka w 24h |
Zgodność | Opracowana zgodnie z obowiązującymi przepisami dot. systemu HACCP (ustawa z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2018r. poz. 1541); oraz Rozporządzenie (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. L 139 z 30.04.2004)). Dokumentacja w pełni akceptowana przez Państwową Inspekcję Sanitarną. |
Ocena klientów | - ponad 99% pozytywnych opinii |
Sabina Rydzyńska
25-05-2021
Super współpraca. Polecam