+48 535 385 285        biuro@allebhp.pl

Kategorie

Darmowa dostawa


Dla zamówień powyżej 150 zł!

O szczegóły zapytaj sprzedawcę!

Szybki kontakt


biuro@allebhp.pl


+48 535 385 285

pon - pt
9:00 - 16:00

Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego

Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego
Ocena: 5 na 5
(3) głosów
IS-03008
Produkt dostępny online Towar na magazynie Usługa dostępny online
0.00 zł na adres e-mail 15.00 zł kurier DPD (info) 0.00 zł na adres e-mail
Akceptujemy szybkie płatności z tPay
Cena: 7.00 zł/szt.
Wybierz wersję: cena
7.00
13.40

Pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego GHP/GMP

Pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego Pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego to niezbędne ogniwo w łańcuchu bezpieczeństa żywności i żywienia każdego zakładu pracy bądź firmy obracającej żywnością. Jeżeli chcesz mieć pewność, że Twoi pracownicy posiadają odpowiednią wiedzę profilaktyki bezpieczeństwa żywności i żywienia, HACCP, GHP i GMP to już teraz zakup produkt Pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego. Tylko praca wykonywana zgodnie z przepisami i zasadami GHP/GMP może zagwarantować odpowiednie bezpieczeństwo żywnościu i obniżyć prawodpodobieństwo niepożądanych chorób.

Próbki żywności

Niniejsza instrukcja sanitarna GHP/GMP została opracowana przez doświadczonego Inspektora ds. Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia. Próbki żywności to żaden wyjątek i tak jak w każdym innym przypadku, należy zaopatrzyć zakład pracy w odpowiednią instrukcję higieniczno-sanitarną GHP/GMP. Pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego w swojej treści zawiera wszystkie niezbędne informacje dla Próbki żywności, które wynikają z aktualnych przepisów sanitarnych, GHP/GMP. Nasze wieloletnie doświadczenie i współpraca z instytucjami nadzorującymi zakłady pracy dają Ci pewność, że treść zakupionej instrukcji przejdzie pomyślnie każdą kontrolę (Państwowej Inspekcji Sanitarnej).


PODGLĄD - Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego

Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego 1
Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego 2
Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego 3
Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego 4

pobierz podgląd instrukcji HACCP

UWAGA! - przedstawiony podgląd instrukcji NIE ZAWIERA docelowej treści Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego.
Przedstawiony podgląd instrukcji ma charakter orientacyjny, którego celem jest unaocznienie jak skonstruowany jest plik który można zakupić,
a zakupiona instrukcja będzie sie od niego znacząco różnić wartością merytoryczną.


Grzegorz Wrzeszcz - Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego

Cześć!
Nazywam się Grzegorz Wrzeszcz i od 2014 roku zawodowo zajmuję się systemem HACCP oraz GHP/GMP. Od tego czasu udało mi się opracować blisko 120 różnych instrukcji sanitarnych GHP-GMP w tym rownież Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego
, którą możesz zakupić na tej stronie.

Jeżeli masz jakieś pytania odnośnie tego produktu to pisz śmiało lub dzwoń! Z przyjemnością odpowiem na wszystkie twoje pytania i rozwieję (mam nadzieję) wszelkie wątpliwości.

+48 535 385 285 biuro@allebhp.pl


Parametry techniczne

Tytuł publikacji Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego
Producent, autor alleBHP
Format Standard A4 - 21 x 29,7 cm
Dział, kategoria Instrukcje HACCP, GHP-GMP, Zakład żywienia zbiorowego
Wersja elektroniczna Plik PDF - umożliwia otwarcie pliku bez specjalistycznego oprogramowania
Dostępność wersji elektronicznej W ciągu 5 minut od dokonania zakupu
Wersja planszowa
  • nowoczesny design połączony z klasycznym wyglądem instrukcji HACCP
  • wysokiej jakości kolorowy druk cyfrowy
  • gruba folia ochronna (laminat 2x125 mic)
  • wyposażona w przylepce ułatwiające montaż
Dostępność wersji planszowej Dostępna od ręki, wysyłka w 24h
Zgodność Opracowana zgodnie z obowiązującymi przepisami dot. systemu HACCP (ustawa z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2018r. poz. 1541); oraz Rozporządzenie (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. L 139 z 30.04.2004)). Instrukcja w pełni akceptowalna przez Państwową Inspekcję Sanitarną.
Ocena klientów - ponad 98% pozytywnych opinii

Dostępne wersje dla Pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego:

  1. Planszowa - jest to wydrukowana instrukcja sanitarna GHP/GMP, zalaminowana wysokiej jakości folią chroniącą przed czynnikami zewnętrznymi. Instrukcja ta posiada w rogach piankowe przylepce umożliwiające montaż instrukcji niemal na dowolnej powierzchni.
  2. Elektronicznej - instrukcja sanitarna GHP/GMP w postaci pliku PDF, umożliwiająca wielokrotny wydruk tej instrukcji. Idealna alternatywa jeśli potrzebujesz wiele sztuk tej samej pozycji.

Wydruk Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego

Instrukcje GHP/GMP - Zakład żywienia zbiorowego

Przedstawiona instrukcja (Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego) jest to jedynie drobna część oferowanych produktów w kategorii Zakład żywienia zbiorowego. Majac na uwadze bezpieczeństwo pracowników Twojej firmy przygotowaliśmy całą serie instrukcji sanitarnych GHP-GMP dla tej kategorii. Całą ofertę dla instrukcji HACCP z kategorii Zakład żywienia zbiorowego sprawdzisz klikając na poniższy przycisk. Dodatkowo w trosce o Twój portfel wszystkie oferowane instrukcje sanitarne dostępne są w tej samej niskiej cenie.


Najczęściej zadawane pytania

  • Jaki jest czas wysyłki instrukcji sanitarnej w wersji elektronicznej?

    Zakupiona instrukcja (Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego) zostanie udostępniona AUTOMATYCZNIE po zakupie i dokonaniu zapłaty. Oznacza to, że będziesz mógł pobrać plik niemal niezwłocznie po opłaceniu zamówienia - korzystając z e-płatności. Podsumowując każdą instrukcję HACCP pobierzesz w ciągu kilku minut od zakupu.
  • Czy zakupioną instrukcję w wersji elektronicznej można edytować?

    Niestety nie ma taiej możliwości. Finalny plik z instrukcją GHP/GMP otrzymasz w postaci zamkniętego pliku.
  • W jakim formacie otrzymam zakupiony plik?

    Po zakupie instrukcji sanitarnej (np. Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego) otrzymasz link do pobrania pliku PDF. Dzięki temu możesz bez problemu i specjalistycznego oprogramowania otworzyć go i wydrukować.
  • Czy mogę zobaczyć podgląd instrukcji przed zakupem?

    Jest taka możliwość (tutaj), ale w ograniczonej formie. Pełen dostęp do treści instrukcji (Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego) uzyskasz po dokonaniu zakupu.

    Podgląd Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego 1
    Podgląd Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego 2
    Podgląd Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego 3
    Podgląd Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego 4

    pobierz

  • Czy instrukcję w wersji elektronicznej mogę wydrukować wielokrotnie?

    Tak. Plik w żaden sposób nie jest zablokowany przed wielokrotnym drukowaniem.
  • Ile trwa wysyłka wersji planszowej?

    Instrukcje sanitarne GHP/GMP w wersji planszowej staramy się wysyłać niezwłocznie po przyjęciu zamówienia. Czas realizacji zależny jest od nakładu zamówień jakie mamy obecnie dlatego może wydłużyć się do 3 dni roboczych.
  • Jak mam podbić i podpisać zalaminowaną instrukcję?

    W związku z tym, że laminat jest śliską powierzchnią podpisanie instrukcji zwykłym długopisem nie wchodzi w grę. Do podpisania instrukcji zalecamy zastosować cienko piszący marker do płyt CD. Z tego samego powodu nie ma możliwości przystawienia pieczątki na zakupionej instrukcji. Jeżeli jednak masz potrzebę "podbicia" zakupionej instrukcji, rozważ zakup wersji elektronicznej.

    Warto pamiętać, że zgodnie z obowiązującymi przepisami nie ma prawnego wymogu, aby udostępnione instrukcje HACCP były podpisane (celem zatwierdzenia ich treści) przez pracownika zespołu HACCP. Samo udostępnienie instrukcji dla pracowników jest uznawane za ich zatwierdzenie.
  • Czy mozna zamówić instrukcję sanitarną GHP/GMP w innym rozmiare niż standard A4?

    Jak najbardziej istnieje taka możliwość. Każda taka sytuacja jest inna dlatego jeśli chcesz otrzymać instrukcje w innym formacie skontaktuj się z nami. Wycenimy to dla Ciebie indywidualnie.
  • Gdzie należy umieścić zamówioną instrukcję HACCP?

    Często stosowaną praktyką jest umieszczanie instrukcji na stanowisku pracy, w pobliżu maszyn i urządzeń których dana instrukcja dotyczy. Najważniejsze jest to, aby instrukcje HACCP były w miejscu łatwo dostępnym dla pracownika.
  • W jaki sposób moge zapłacić za instrukcję GHP-GMP?

    Nasz sklep połączony jest z systemem szybkich e-płatności tpay.com. Oznacza to, że w sposób ekspresowy dokonasz płatności za swoje zamówienie korzystajć ze swojego banku, systemu BLIK lub płatności kartą kredytową. Ponadto możesz dokonać tradycyjnego przelewu bezpośrednio na nasze konto na podstawie faktury proforma.

    szybkie płatności online
  • Czy mogę zapłacić za pobraniem zamawiając wersje elektroniczną?

    Technicznie jest taka możliwość, ale wiąże się to z dodatkowymi kosztami przesyłki kurierskiej. W takim przypadku udostepnimi Ci instrukcje po odebraniu przesyłki od kuriera, w której znajdziesz jedynie faktuę za zakupiony plik oraz informację o udostępnieniu pliku przez internet.
  • Czy mogę zapłacić za pobraniem zamawiając wersje planszową?

    W tym przypadku tak jak z każdym "fizycznym" towarem otrzymasz w paczce zamówioną instrukcję po dokonaniu zapłaty u kuriera.

CZYTAJ NA BLOGU

WZÓR - Jak napisać instrukcję BHP?

Skoro czytasz ten tekst, to znaczy, że stoisz przed ważnym dla swojej firmy zadaniem, ponieważ potrzebujesz opracować instrukcję BHP. Chcesz wiedzieć jakie są rodzaje instrukcji? Kto powinien ją opracować? Czy jest to łatwe zadanie? I w końcu, jak opracować swoją instrukcję BHP?

czytaj więcej


Opinie do produktu
Brak dodanch opinii do produktu!

Dodaj opinię do produktu

Polecamy również
Pobierz darmową instrukcję BHP

przy obsłudze komputera z monitorem ekranowym

Wiadomość została wysłana na podany adres e-mail.
Sprawdź swoją skrzynkę pocztową i pobierz darmową instrukcję BHP!
facebook alleBHP.pl
Zamów rozmowę
×
Zamów rozmowę z ekspertem Grzegorz Wrzeszcz
Inspektor ds. BHP

Oddzwaniamy
w dni robocze (pn-pt)
w godzinach 9-16.

ZAMÓW ROZMOWĘ

Podaj imię i nazwisko!
Podaj numer telefonu!
Zaznacz zgodę na przetwarzanie danych!
Dziękujemy za wysłanie formularza.

Nasz Inspektor ds. BHP skontaktuje się z Tobą najszybciej jak to będzie możliwe.
  • Twoje imię i nazwisko
  • Twój numer telefonu

Nasz sklep internetowy korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z regulaminem oraz polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Akceptuję ciasteczka!
×

Instrukcja BHP przy obsłudze komputera z monitorem ekranowym
INSTRUKCJA BHP ZA DARMO!

Zostaw nam swój adres e-mail i pobierz darmową instrukcję w wersji elektronicznej!

Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego
DODANO DO KOSZYKA

Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego

1 szt. x 7.00


×
Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego
WYSTĄPIŁ BŁĄD!

Wybierz wersję produktu!