Spożywanie kurzych jaj - instrukcja bezpiecznego spożywania jaj kurzych
Spożywanie kurzych jaj - instrukcja bezpiecznego spożywania jaj kurzych
Spożywanie kurzych jaj - instrukcja bezpiecznego spożywania jaj kurzych to niezbędne ogniwo w łańcuchu bezpieczeństa żywności i żywienia każdego zakładu pracy bądź firmy obracającej żywnością. Jeżeli chcesz mieć pewność, że Twoi pracownicy posiadają odpowiednią wiedzę profilaktyki bezpieczeństwa żywności i żywienia, HACCP, GHP i GMP to już teraz zakup produkt Spożywanie kurzych jaj - instrukcja bezpiecznego spożywania jaj kurzych. Tylko praca wykonywana zgodnie z przepisami i zasadami GHP/GMP może zagwarantować odpowiednie bezpieczeństwo żywnościu i obniżyć prawodpodobieństwo niepożądanych chorób.Spożywanie kurzych jaj - instrukcja bezpiecznego spożywania jaj kurzych
Niniejsza instrukcja sanitarna GHP/GMP została opracowana przez doświadczonego Inspektora ds. Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia. Spożywanie kurzych jaj - instrukcja bezpiecznego spożywania jaj kurzych to żaden wyjątek i tak jak w każdym innym przypadku, należy zaopatrzyć zakład pracy w odpowiednią instrukcję higieniczno-sanitarną GHP/GMP. Spożywanie kurzych jaj - instrukcja bezpiecznego spożywania jaj kurzych w swojej treści zawiera wszystkie niezbędne informacje dla Spożywanie kurzych jaj - instrukcja bezpiecznego spożywania jaj kurzych, które wynikają z aktualnych przepisów sanitarnych, GHP/GMP. Nasze wieloletnie doświadczenie i współpraca z instytucjami nadzorującymi zakłady pracy dają Ci pewność, że treść zakupionej instrukcji przejdzie pomyślnie każdą kontrolę (Państwowej Inspekcji Sanitarnej).Dostępne wersje dla Spożywanie kurzych jaj - instrukcja bezpiecznego spożywania jaj kurzych:
- Planszowa - jest to wydrukowana instrukcja sanitarna GHP/GMP, zalaminowana wysokiej jakości folią chroniącą przed czynnikami zewnętrznymi. Instrukcja ta posiada w rogach piankowe przylepce umożliwiające montaż instrukcji niemal na dowolnej powierzchni.
- Elektronicznej - instrukcja sanitarna GHP/GMP w postaci pliku PDF, umożliwiająca wielokrotny wydruk tej instrukcji. Idealna alternatywa jeśli potrzebujesz wiele sztuk tej samej pozycji.
Wersja elektroniczna (.pdf)
Wersja planszowa - Laminat, format A4
Instrukcje GHP/GMP - Ogólne
Przedstawiona instrukcja (Spożywanie kurzych jaj - instrukcja bezpiecznego spożywania jaj kurzych) jest to jedynie drobna część oferowanych produktów w kategorii Ogólne. Majac na uwadze bezpieczeństwo pracowników Twojej firmy przygotowaliśmy całą serie instrukcji sanitarnych GHP-GMP dla tej kategorii. Całą ofertę dla instrukcji HACCP z kategorii Ogólne sprawdzisz klikając na poniższy przycisk. Dodatkowo w trosce o Twój portfel wszystkie oferowane instrukcje sanitarne dostępne są w tej samej niskiej cenie.PODGLĄD - Spożywanie kurzych jaj - instrukcja bezpiecznego spożywania jaj kurzych
UWAGA! - przedstawiony podgląd instrukcji NIE ZAWIERA docelowej treści Spożywanie kurzych jaj - instrukcja bezpiecznego spożywania jaj kurzych.
Przedstawiony podgląd instrukcji ma charakter orientacyjny, którego celem jest unaocznienie jak skonstruowany jest plik który można zakupić,
a zakupiona instrukcja będzie sie od niego znacząco różnić wartością merytoryczną.
Przedstawiony podgląd instrukcji ma charakter orientacyjny, którego celem jest unaocznienie jak skonstruowany jest plik który można zakupić,
a zakupiona instrukcja będzie sie od niego znacząco różnić wartością merytoryczną.
Cześć!
Nazywam się Grzegorz Wrzeszcz i od 2014 roku zawodowo zajmuję się systemem HACCP oraz GHP/GMP. Od tego czasu udało mi się opracować blisko 120 różnych instrukcji sanitarnych GHP-GMP w tym rownież Spożywanie kurzych jaj - instrukcja bezpiecznego spożywania jaj kurzych, którą możesz zakupić na tej stronie.
Jeżeli masz jakieś pytania odnośnie tego produktu to pisz śmiało lub dzwoń! Z przyjemnością odpowiem na wszystkie twoje pytania i rozwieję (mam nadzieję) wszelkie wątpliwości.
Parametry techniczne
Tytuł publikacji | Spożywanie kurzych jaj - instrukcja bezpiecznego spożywania jaj kurzych |
Producent, autor | alleBHP |
Format | Standard A4 - 21 x 29,7 cm |
Dział, kategoria | Instrukcje HACCP, GHP-GMP, Ogólne |
Wersja elektroniczna | Plik PDF - umożliwia otwarcie pliku bez specjalistycznego oprogramowania |
Dostępność wersji elektronicznej | W ciągu 5 minut od dokonania zakupu |
Wersja planszowa |
|
Dostępność wersji planszowej | Dostępna od ręki, wysyłka w 24h |
Zgodność | Opracowana zgodnie z obowiązującymi przepisami dot. systemu HACCP (ustawa z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2018r. poz. 1541); oraz Rozporządzenie (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. L 139 z 30.04.2004)). Dokumentacja w pełni akceptowana przez Państwową Inspekcję Sanitarną. |
Ocena klientów | - ponad 99% pozytywnych opinii |