Artykuły spożywcze o niewłaściwej jakości - instrukcja postępowania z artykułami spożywczymi o niewłaściwej jakości spożywczej 6.00 zł
Kontrola jakości żywności - instrukcja wewnętrznej kontroli jakości zdrowotnej żywności i przestrzegania zasad higieny 6.00 zł
Odpady produkcyjne i poprodukcyjne - instrukcja usuwania odpadów produkcyjnych i poprodukcyjnych oraz śmieci z terenu zakładu 6.00 zł
Żywność nieodpowiadająca wymaganiom jakości zdrowotnej - instrukcja zabezpieczania i wycofywania z obrotu żywności nieodpowiadającej wymaganiom jakości zdrowotnej 6.00 zł
Sklep i jego otoczenie - instrukcja utrzymania porządku, czystości i higieny w sklepie oraz w jego otoczeniu 6.00 zł
Pracownik w zakładzie żywienia zbiorowego - instrukcja higieny na stanowisku pracy w zakładzie żywienia zbiorowego 6.00 zł
Zakład żywienia zbiorowego - instrukcja utrzymania porządku, czystości i higieny w zakładach żywienia zbiorowego 6.00 zł
Przyjęcie towaru i magazynowanie - instrukcja przyjęcia towaru oraz sposób magazynowania w zakładzie żywienia zbiorowego 6.00 zł
Przygotowywanie dań z warzyw - instrukcja technologiczna postępowania z warzywami stosowanymi do przygotowywania dań (ziemniaki,cebula,marchew,buraki,jarzyny,itd) 6.00 zł
Wydawanie dań i napojów oraz zwrot naczyń - instrukcja technologiczna wydawania dań, napojów oraz zwrotu naczyń stołowych do zmywalni 6.00 zł
Jaja kurze w produkcji posiłków - instrukcja technologiczna postępowania z jajami stosowanymi do produkcji posiłków 6.00 zł
Próbki żywności - pobieranie i przechowywanie próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego 6.00 zł
Mała gastronomia i jej otoczenie - instrukcja utrzymania porządku, czystości i higieny w zakładach małej gastronomii oraz w jego otoczeniu 6.00 zł
Przyjęcie towaru i magazynowanie - instrukcja przyjęcia towaru oraz sposób magazynowania w barze 6.00 zł
Higiena osobista pracowników - instrukcja zachowania higieny osobistej pracowników w punktach małej gastronomi 6.00 zł
Pomieszczenia, urządzenia i drobny sprzęt w małej gastronomii - instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń, urządzeń i sprzętu drobnego w punktach małej gastronomii 6.00 zł
Pomieszczenia magazynowe piekarni - instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń magazynowych piekarni 6.00 zł
Pomieszczenia produkcjyjne i zaplecze sanitarne piekarni - instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń produkcyjnych i zaplecza sanitarnego piekarni 6.00 zł
Urządzenia produkcyjne i sprzet w piekrani - instrukcja mycia, czyszczenia i dezynfekcji urządzeń produkcyjnych i sprzętu piekarni 6.00 zł
Surowce i materiały pomocnicze w piekarni - instrukcja przyjęcia surowców i materiałów pomocniczych oraz sposób ich magazynowania w piekarni 6.00 zł
Opakowania zwrotne - instrukcja czyszczenia, mycia i dezynfekcji opakowań zwrotnych w piekarni 6.00 zł
Urządzenia produkcyjne i sprzęt - instrukcja mycia, czyszczenia i dezynfekcji urządzeń produkcyjnych i sprzętu 6.00 zł
Pomieszczenia i zaplecze socjalne w wytwórni żywności - instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń produkcyjnych i zaplecza socjalnego w wytwórni żywności 6.00 zł
Pomieszczenia magazynowe w wytwórni żywności - instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń magazynowych wytwórni żywności 6.00 zł
Opakowania zwrotne w wytwórni żywności - instrukcja czyszczenia, mycia i dezynfekcji opakowań zwrotnych w wytwórni żywności 6.00 zł