+48 535 385 285        biuro@allebhp.pl

Dokumentacja HACCP kawiarnie, lodziarnie

1

Strona 1 z 1

Kawiarnie, lodziarnie, bary to miejsca, gdzie żywność jest produkowana, przetwarzana i dystrybuowana, a więc zgodnie z wymogami funkcjonujących w tej przestrzeni gospodarczej przepisów każdy podmiot zobowiązany jest do wdrożenia i stosowania systemu HACCP. Jego celem jest zagwarantowanie bezpieczeństwa żywności poprzez rozpoznanie zagrożeń zdrowotnych lub ryzyka ich wystąpienia na każdym etapie prowadzonej działalności oraz wskazanie właściwych rozwiązań eliminujących nieprawidłowowści. Dla potrzeb systemu zarządzania i zapewnienia jakości projektujemy dostosowaną do danego lokalu gastronomicznego dokumentację HACCP.

Pobierz darmową instrukcję BHP

przy obsłudze komputera z monitorem ekranowym

Wiadomość została wysłana na podany adres e-mail.
Sprawdź swoją skrzynkę pocztową i pobierz darmową instrukcję BHP!
facebook alleBHP.pl
Zamów rozmowę
×
Zamów rozmowę z ekspertem Grzegorz Wrzeszcz
Inspektor ds. BHP

Oddzwaniamy
w dni robocze (pn-pt)
w godzinach 9-16.

ZAMÓW ROZMOWĘ

Podaj imię i nazwisko!
Podaj numer telefonu!
Zaznacz zgodę na przetwarzanie danych!
Dziękujemy za wysłanie formularza.

Nasz Inspektor ds. BHP skontaktuje się z Tobą najszybciej jak to będzie możliwe.
  • Twoje imię i nazwisko
  • Twój numer telefonu

Nasz sklep internetowy korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z regulaminem oraz polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Akceptuję ciasteczka!
×

Instrukcja BHP przy obsłudze komputera z monitorem ekranowym
INSTRUKCJA BHP ZA DARMO!

Zostaw nam swój adres e-mail i pobierz darmową instrukcję w wersji elektronicznej!