+48 535 385 285        biuro@allebhp.pl

Dokumentacja HACCP gastronomia, restauracje

1 2 następna »

Strona 1 z 2

Stosowanie systemu organizacji działania HACCP w zakresie bezpieczeństwa żywności i żywienia nie jest tylko spełnieniem obowiązujących wymogów prawnych w gastronomii, ale przede wszystkim sposobem na kreowanie właściwego wizerunku np. restauracji, która wzbudza zaufanie zwłaszcza w obliczu coraz bardziej świadomych klientów, również korzystających z usługi dostawy jedzenia do firmy, biura, czy też domu. Opracowana przez nas dokumentacja HACCP znakomicie wpisuje się w proces realizacji oczekiwań zdrowotnych wytworzonych produktów, optymalizacji systemu zarządzania surowcami, a także ograniczania reklamacji.

Pobierz darmową instrukcję BHP

przy obsłudze komputera z monitorem ekranowym

Wiadomość została wysłana na podany adres e-mail.
Sprawdź swoją skrzynkę pocztową i pobierz darmową instrukcję BHP!
facebook alleBHP.pl
Zamów rozmowę
×
Zamów rozmowę z ekspertem Grzegorz Wrzeszcz
Inspektor ds. BHP

Oddzwaniamy
w dni robocze (pn-pt)
w godzinach 9-16.

ZAMÓW ROZMOWĘ

Podaj imię i nazwisko!
Podaj numer telefonu!
Zaznacz zgodę na przetwarzanie danych!
Dziękujemy za wysłanie formularza.

Nasz Inspektor ds. BHP skontaktuje się z Tobą najszybciej jak to będzie możliwe.
  • Twoje imię i nazwisko
  • Twój numer telefonu

Nasz sklep internetowy korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z regulaminem oraz polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Akceptuję ciasteczka!
×

Instrukcja BHP przy obsłudze komputera z monitorem ekranowym
INSTRUKCJA BHP ZA DARMO!

Zostaw nam swój adres e-mail i pobierz darmową instrukcję w wersji elektronicznej!